Skoči na vsebino

Kupovanje preko e-baya

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj mislte o nakupu preko e-bay ali česa takega? A ma kdo že kake izkušnje...... Mal povejte kako to poteka, pa tm ku so dve cene kera je kaj...

Objavljeno

med splosno je ze odprtih kr neki takih tem... ne pacej

Objavljeno
Kaj mislte o nakupu preko e-bay ali česa takega? A ma kdo že kake izkušnje...... Mal povejte kako to poteka, pa tm ku so dve cene kera je kaj...

sm kupila iz nemcije prek ebaya vilce in feltno zdej pa cakam se okvir...S prvim 2ma ni blo blema ,zdej od okvirja mi je pa mal sumljiv tko da ce ne dobis kar kups pises na ebay pa oni od njega dol trgajo tok kukr si ti placu unmu pa teb vrnejo je vse postiman tko da ni blema...al pa ce kups kej pa da ne uzames mors pa pac sam poslovanje placat,tko da tud to ni tak blem :P

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Evo še en začetnik v teh poslih :P

DAnes sem dobil pošto iz nemčije z kodo tak da sedaj lahko zadevo uporabljam,samo imam vseeno še nekaj vprašanj za izkušene mačke.

Glede poštnine sem videl da piše koliko bo poštnina prišla (recimo za moj primer 18 EUR) a ta podatek drži, oziroma koliko pride cena za en paket mase tam 5kg iz Nemčije??

Kako zadeve plačujete??

Raje vprašam kot da me v štartu poceni stvar pride potem precej dražje kot če bi enostavno šel v trgovino in kupil.

LP

Leteči

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

ka pa je tu sploh ???

dej mi en link najd kjer bi lahk cel motor kupu

yamaha dt 125

al pa

yamaha TT-R 125

:) :)

Objavljeno (popravljeno)

Na kratko: da.

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

aha kuk dnarja pa je to v sit

pa to je treba v nemčijo iskat ane

????

Objavljeno

ja kakšna vprašanja imaš pa ti :wacko: A še to ne veš kolk je 1 euro SIT :slap: Ja v Nemčijo bi ga morel it iskat, ne pa k sosedu .) Pa to je licitacija, kar pomeni da to še ni prodajna cena ampak začasna cena, ki se lahko v štirih dneh (do konca licitacije) poveča :yes:

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!