Zdrawc Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 :D no pa, da vidimo. kdo bo napisal najglupejšo laž.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 juuupppiiiiiii nategnila sem najbrihtnejšo ptujsko žival ko svinjo.... kaj točno, pa ne morm povedat - skrivnost :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 juuupppiiiiiii nategnila sem najbrihtnejšo ptujsko žival ko svinjo.... kaj točno, pa ne morm povedat - skrivnost :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← Blefirala si orgazem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Blefirala si orgazem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← tolk daleč še nisem prišla, da bi mi jih bilo treba hliniti...... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 ....ker se mi ne da odpirat nove teme....sam tolk...ker nimam dost cajta....ura je že pr spancu...pa dnarja nimam več dost....Lep pozdrav iz popotovanja po zahodni Avstaliji ....več o tem popotovanju pa na: http://www.port-bgd.co.yu/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 juuupppiiiiiii nategnila sem najbrihtnejšo ptujsko žival ko svinjo.... kaj točno, pa ne morm povedat - skrivnost :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← Najbrihtnejšo ptujsko žival??? Hmmm... <_< Ima kako vezo s pirom? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 NE uuuuu mamo sem tut na suh nategnila :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: I feel very olimpic today :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 zakaj me tole sploh ne potegne? ..... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 zakaj me tole sploh ne potegne? ..... <_< ← hmmmmmmmm nočeš vedeti, zakaj jaz mislim, da ne .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 ......nočeš vedet kaj jest misim o tistih ki jim :naughty: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Pupa & Nagaya "Phhhhhh, meow!" :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 ......nočeš vedet kaj jest misim o tistih ki jim :naughty: .) ← zajebantje mogoče?? :hmm: :blush: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 To verjetno pomeni da sem zdolgočasen, ker me tale 1. april figo briga? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 zajebantje mogoče?? :hmm: :blush: .) ← men je tole s 1. aprilom dost butst ... nima nič veze z zajebancijo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 zajebantje mogoče?? :hmm: :blush: .) ← :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 men je tole s 1. aprilom dost butst ... nima nič veze z zajebancijo ... ← Če spraviš človeka v smeh in mu malo popestriš dan ni nič toliko butastega, kot to, da si zagrenjen in da ne znaš oz. se ne znaš nahecati in nasmejati malo .) kot ima nekdo pri nas napisano: izgubljen dan je tisti, kadar se ne smejimo (nekaj takega.....). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 To verjetno pomeni da sem zdolgočasen, ker me tale 1. april figo briga? :hmm: ← Prvi april je pac izgovor da nekoga "nategnes" pa jo odneses vec ali manj brez posledic, ker se zgovoris na prvi april.. nic druzga .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Če je štos dober, je to lahko tudi ob kakem drugem dnevu ... sploh pa na prvi april vsak pričakuje ... tako da je edini uspeh pri onih, ki niso pozorni na datum. Meni se zdi mimo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Me sploh ne čudi Cyc........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 (popravljeno) E, vidiš pupa, pa si padla na prvoaprilski štos - ni res, da bi bi bilo meni za prvi april vseeno :lol1: :afro1: (if you can believe it :devil: ) :lol1: Popravljeno April 1, 2005. Popravil cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 E, vidiš pupa, pa si padla na prvoaprilski štos - ni res, da bi bi bilo meni za prvi april vseeno :lol1: :afro1: (if you can beleive it :devil: ) :lol1: ← :yawn: :yawn: :yawn: like I care, ali je tebi do 1. aprila al ne :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 viš cic....očitno so sam pupine fore uredu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 daleč od tega..... samo me pač ni z ničemer nategnil........ ali pač? :o :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 daleč od tega..... samo me pač ni z ničemer nategnil........ ali pač? :o :lol1: :lol1: ← :grrr :grrr :grrr ...ampak fora je pa dobra ratala .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 :grrr :grrr :grrr ...ampak fora je pa dobra ratala .) ← Če vi gospodična tako rečete....... SEVEDA :worship: :worship: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se