Gregs Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 Ola! No, da se ne boste vseeno prevec veselili, ampak v sredo prinesem piskotke v Old London Pub. Vprasate zakaj... hja, zaradi tega, ker se slucajno planeti poravnajo tako, da se mi bioloska ura premakne za eno leto naprej tocno na ta dan... tam nekje pred enajsto zvecer... pa se mi zdi, da bi si vi vsak vsaj en piskotek zasluzili na ta racun... Kaksnih rund pa ne pricakujte... sparam za bencin, ki ga bom kmalu potreboval se vec... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Popravil/a - gregs on 05/03/2002 00:26:35
klimbra Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 quote: Ola! No, da se ne boste vseeno prevec veselili, ampak v sredo prinesem piskotke v Old London Pub. Vprasate zakaj... hja, zaradi tega, ker se slucajno planeti poravnajo tako, da se mi bioloska ura premakne za eno leto naprej tocno na ta dan... tam nekje pred enajsto zvecer... pa se mi zdi, da bi si vi vsak vsaj en piskotek zasluzili na ta racun... Kaksnih rund pa ne pricakujte... sparam za bencin, ki ga bom kmalu potreboval se vec... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Popravil/a - gregs on 05/03/2002 00:26:35 "GURENC"......ampak vse naj pa vseen.....bomo pa po piškotih tolk bl planili. Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen
easyrider Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 quote: ... kaksnih rund pa ne pricakujte... sparam za bencin, ki ga bom kmalu potreboval se vec ... ... vse najboljše, ampak ... tako poceni je pa že ne boš odnesel ... kaj misliš, da se bom pripeljal iz te strani Trojan samo zato, da bom jedel suhe piškote? ... lp Easyrider
Mačica Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 Gregs, kaj to so še uni, ki so ti ostali od sobote pri Suzukiju? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Ice Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 gregs vse najslabse,najboljse tako ze imas ....razgled,pogled,pregled .... glejpatojenevzdrznopress ..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno Marec 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 Matr, ste se pa spravli name! Sem vam samo hotel polepsati Londona, tako ap ga sploh ne bom, nehvaleznezi... eheeheheeheh..... Nenenenenenene..... saj se samo salim.... piskotki pridejo. Niso domaci, ker jih ne znam pecti, ampak boste pa s pijaco zalivali, da ne bodo tako suhi... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
marijan Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 ko sem pogledal v tvojo deklaracijo sem videl 28 torej sedaj 29 -MENJAM! vse najboljše. lp marijan
Zarja Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 quote: ko sem pogledal v tvojo deklaracijo sem videl 28 torej sedaj 29 -MENJAM! vse najboljše. lp marijan Brezveze menjat... Vse najboljse Gregs! Zarja
bmw Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 gregs VSE KAR ŽELIM SEBI ŽELIM TUDI TEBI. LP., BMW
lojzi Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 Ja Gregs, a če se ti tukej ne čestita, pol jutr ne bo piškotov? Vseeno, vse najboljše ti želim, pa ... ah, sej greš ti tud za nami! Lojzi ma vas rad
vragica Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 Grebe... a ne morte pocakat do ta pravga dne... kaj grebe... POZERUSCKI... Gregs... do jutri... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
fisherman Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 Gregs, vse naj naj. Pusti pijačo, važen da so piškotki
Gregs Objavljeno Marec 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 Ja, hvala, hvala vsem.... Drugace pa, Viragico: lepo, lepo, edino ti me prezgodaj ne staras... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Lucky Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 Vse... ma nič ne bom reku, sem raje pohvaljen (tko kt Viragica) Burn to be wild
vragica Objavljeno Marec 6, 2002 Opozori Objavljeno Marec 6, 2002 Saj vem, da je se vedno prezgodaj, ampak... Gregs vse naj naj!!! Lupcka dobis pa zvecer. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Anubis Objavljeno Marec 6, 2002 Opozori Objavljeno Marec 6, 2002 Gregs, vse naj tudi z moje strani...ampak na lupčka pa zvečer ne računat...ok? :D ...siegen, glauben, kriegen...
uti Objavljeno Marec 6, 2002 Opozori Objavljeno Marec 6, 2002 Najlepša beseda je tišina; največje dejanje je molk; najgloblje čustvo je ljubezen; najskritejša želja je sreča; najpomembnejša misel je upanje; najlepša realnost so sanje... VSE NAJBOLJŠE!!! Poljubčka pa drugič! Uti How's your day? ready to play?
Lindau Objavljeno Marec 6, 2002 Opozori Objavljeno Marec 6, 2002 Gregs saj ves...... "dosta zdravja pa pejnezof" aja pa dosti srecno prevozenih km!!!! We are in this together!
Gregs Objavljeno Marec 6, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2002 Hvala vsem. Pa da se razumemo: poljubckov od moskih NE sprejemam, od zenskih predstavnic so pa ZELO zazeljeni... ehehehe.... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
klimbra Objavljeno Marec 6, 2002 Opozori Objavljeno Marec 6, 2002 STARINA STARA..... Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen
Einherjar Objavljeno Marec 6, 2002 Opozori Objavljeno Marec 6, 2002 Gregs - sretna nova - ne glede na to da si ze povedal da jih ne sprejemas, pa ti poljuba tudi ne ponujam. Lahko pa se zmenimo s kako deklico, ki jih je pripravljena sprejemat - po potrebi tudi vec kot enega. :) Probam pa lahko ne? Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Gregs Objavljeno Marec 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2002 quote: Gregs - sretna nova - ne glede na to da si ze povedal da jih ne sprejemas, pa ti poljuba tudi ne ponujam. Lahko pa se zmenimo s kako deklico, ki jih je pripravljena sprejemat - po potrebi tudi vec kot enega. :) Probam pa lahko ne? Ehehehehe..... danes sem dobil kar nekaj poljubov deklet.... na sreco nobenega od deckov... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
cyc Objavljeno Marec 7, 2002 Opozori Objavljeno Marec 7, 2002 quote: Ehehehehe..... danes sem dobil kar nekaj poljubov deklet.... na sreco nobenega od deckov... Mi smo pa veseli, da smo do torte prisli brez tega -- Andraz, cyc
Gregs Objavljeno Marec 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2002 quote: quote: Ehehehehe..... danes sem dobil kar nekaj poljubov deklet.... na sreco nobenega od deckov... Mi smo pa veseli, da smo do torte prisli brez tega Jaz tudi.... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Brrrm Objavljeno Marec 7, 2002 Opozori Objavljeno Marec 7, 2002 quote: .... na sreco nobenega od deckov... , ker imamo mi prefinjen okus. Zato sem delegiral Climberko, da te je še v mojem imenu obdelala. Brrrm
Priporočene objave