Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ja, me je pa potem Climber cudno gledal...

----------------------------------

Cilj ni želja, temveč uresničitev!

Objavljeno

Cudno gledal??? Hi, hi, res sem te gledal cudno, ko si pa po tretji seriji bil ze cisto trd in neroden kot hlod

Eni so srecni drugi pa trezni

LP Climber

Objavljeno

Ja Gregs.....še dobro , da se nisi z nožem urezal

Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen

Objavljeno

jst pa dubla enga spešl lupčka :)))

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Objavljeno

quote:

Cudno gledal??? Hi, hi, res sem te gledal cudno, ko si pa po tretji seriji bil ze cisto trd in neroden kot hlod

Ehehehe.... dober kontrazaj**.

Objavljeno

Lep pozdrav!

Sreda v OLP je bila res prijetno presenečenje.Motosvetovci ste eni zares zabavni ljudje,poleg tega pa še dobro pečete torte.

Še enkrat vse najboljše Gregsu pa Suzukiju(Suzuki,glej da se boš v soboto tud tko potrudil s svojo specialiteto!:D)

Mejte se fino in uživajte v soncu!

Objavljeno

Pozdravljena ne-ja...

SEveda smo zabavni...se ti še sanja ne, kako zelo....:)

Dobrodošla v tej pisani družbi.....in ne pozabi-važen je usločen hrbet, pozicija in gverilska udeležba....ter spremeba, ki ugaja...hehehe...

...siegen, glauben, kriegen...

Objavljeno

quote:

Še enkrat vse najboljše Gregsu pa Suzukiju(Suzuki,glej da se boš v soboto tud tko potrudil s svojo specialiteto!:D)

U.... kaj pa bo v soboto??!?!?!

(firbecpress)

Objavljeno

quote:

quote:

U.... kaj pa bo v soboto??!?!?!

(firbecpress)

Suzuki si je zaželel še enkrat praznovati rojstni dan kot pred 25 leti, torej z eno fletno 20 letnico!

Sam Ne-ja še ne ve, da bo mogla iz njegove torte skoct. Pa dileme ne-ja tud ne bo!

Lojzi ma vas rad

Popravil/a - lojzi dne 08/03/2002 ob 13:39:54

Objavljeno

Lojzi, haval...vse mi je jasno... razumem pa tudi Suzukija... jestttt tuuuuuttttt....

Objavljeno

Hja,res da Suzuki dobro dela slaščice,samo da pa zna tolk veliko torto nardit, je pa kar malo vprašljivo....

Fantje,vsakemu privoščim da bi mu bejbe iz tort skakale ;)

Objavljeno

quote:

Hja,res da Suzuki dobro dela slaščice,samo da pa zna tolk veliko torto nardit, je pa kar malo vprašljivo....

Fantje,vsakemu privoščim da bi mu bejbe iz tort skakale ;)

Ad1: eh, namesto, da bi bile zenske zadovoljne, da znajo moski tudi kaj skuhati, na, pa je spet vse narobe...

Ad2: hvala....

Objavljeno

Ej Gregs počasi počasi , če bo šlo tako naprej bodo svečke kmal več vredne k torta!(29?-vse naj naj-upam da si kak keks pršparu!)

Ciao,by Pero

Objavljeno

Hola!

Hja, prav prijetno vas je brat, kako so vam bile torte vsec. To je res eden boljsih izumov clovestva (poleg motorjev, seveda). Saj ni tezko naredit se kaksno, samo ne bom pa pristal na to, da moram imeti zato vec rojstnih dni v istem letu - have mercy on me!!!

Tisto o zapiranju not in skakanju ven pa ne zastopim prav dobro, ceprav ideja sama po sebi niti ni tako slaba... hmmmmmmmmmm... kako bi to naredil... hmmmmmmmmmmmmmmm... ja, pa mislim, da bi slo... ja, bi se dalo naredit - eno dobro osnovo spodaj, potem pa na teh temeljih zidat naprej... mmmmmmmm...

ne - ja: hvala za privoscljivost! To bi blo res nekaj!

Aja, kaj bo v soboto - delal bom se eno torto za moje starse in sestre in svake in... Upam pa, da se bomo prej sli se malo zapeljat, npr do morcka (na en sladoled, pa na Piransko punto).

LP suzuki

Objavljeno

quote:

Ej Gregs počasi počasi , če bo šlo tako naprej bodo svečke kmal več vredne k torta!(29?-vse naj naj-upam da si kak keks pršparu!)

Ehehehe.... Pero, zapomni si, da bodo tudi pri tebi kmalu svecke vec vredne kot torta...

Ne, keksa nisem pa nobenega pršparu - bi prisel v OLP, pa bi dobil... tako pa nic!

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!