urke Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Kupujem 50 ccm motor. Odločam se med: Aprillia RS 50, Yamaha TZR 50 in Rieju RS2 Matrix. Cene so približno enake. Zanima me kaj mi predlagate kot optimalni nakup glede na kvaliteto, adrenalin,hitrost.... ( itak da se bodo blokade pobrale ven itd... ) Če ima kdo kej izkušenj:::: !!!PROSIM ZA NASVETE; IDEJE IN PREDLOGE!!!! thx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Kupujem 50 ccm motor. Odločam se med: Aprillia RS 50, Yamaha TZR 50 in Rieju RS2 Matrix. Cene so približno enake. Zanima me kaj mi predlagate kot optimalni nakup glede na kvaliteto, adrenalin,hitrost.... ( itak da se bodo blokade pobrale ven itd... ) Če ima kdo kej izkušenj:::: !!!PROSIM ZA NASVETE; IDEJE IN PREDLOGE!!!! thx ← 1. Čestitam, izbral si pravilni podforum za tvoje vprašanje (uporabljam sarkazem). 2. Adrenalin in hitrost pri 50ccm. Hmmmm :eek: :hmm: Ne boš doživel tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urke Objavljeno April 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2005 Vem da ni dost adrenalina pa hitrosti tud ne, vprašam samo za mnenje. Pač nimam (še) ta prave kategorije. A misl kdo da laho taki motorčki (brez blokad) dosežejo 100 km/h????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Ej, zakaj pa ne kupš pol rajš CBRke nove ker je relativno poceni, mislm pa da s stock cilindrom in auspuhom ne boš dosegu niti 70km/h, jest mam na APN6 BT cilinder, drušen->55ccm, večji fergazer, menjan auspuh, lajšan bat, pa mi gre "komaj" 93km/h, po ravnini, merjeno s kolesarskim števcem, pa je Tomos in vemo da iz tomosa se naredi čudež...Tko da si kupi kaj močnejšega, oz. si pršparej za drugo leto, pa se zdej furej s kakim tomosem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 (popravljeno) A misl kdo da laho taki motorčki (brez blokad) dosežejo 100 km/h????? hehe ja samo po stevcu :>> drugac pa tkole pomoje najlepsi in najbolj agresiven zgleda Rieju rs2, aprilia pac ima svoj renome, yamaha pa tut :> samo a se yamahe ne dobi dost tezko ?? pa ce se ne motim so to stari letniki (?). tko da poglej kaj folk najbolj kupuje da bos lazje prodal ker pomoje tega motorja nebos mel vec kot 2 leti, seprav dokler ne nardis ispita za 125. mam prau? tko da pomoje aprilia je najboljsa izbira. hitrost pri teh je pa s5 relativna hehe:> :OK: :OK: Popravljeno April 2, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 hoces adrenalin? z navadnim tomosom se pejt po gmajni furat, pa bos vidu k ti bo ze 50km/h prevec... pa mas in hitrost in adrenalin :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 hoces adrenalin? z navadnim tomosom se pejt po gmajni furat, pa bos vidu k ti bo ze 50km/h prevec... pa mas in hitrost in adrenalin :OK: :lol1: ← Se čist strinjam! :D Adrenalnina bo pa itak še več pri Tomosu tudi zaradi tega, ker nikoli ne boš vedel ali se boš lahko ustavil ali ne, oz. kdaj bodo odpovedale bremze :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 Imam 2 prijatelja ki imata ta dva motorja. Enemu se Aprilia nič ne kvari (letnik 99), razen svečko je mogel 1x zamenat, pa 1x mu je števec iz neznanega razloga zabilo do konca. Gre mu pa 105km/h in ima samo izpuh zamenjan, tako da če bi dal še kit bi iztisnil še nekaj več... Drugemu se pa Yamaha kar naprej nekaj kvari (letnik 2004), olje mu teče, blok počen... Gre mu pa 90km/h pa ima pravtako zamenjan samo izpuh. Odloči se sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 Ma ne bit neumn pa kupovat 50ccm sranja, še posebi pa ne za tolk OGROMNO dnarja, razn če ti dnar ni problem... Jest sm z mojim tud naredu aleluja kmm pa čeprav je tomos Unikat sorry sam jest ti ne verjamem da jima gre tolko, ni možno, razn če ma kake 20+carbe, pa kake pretočne pobrušene, sam original pa ne gre... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 Itak da jima gre tolko. V google vpiši: aprilia rs50 km/h. Pol pa poglej linke, boš videl da jim gre tudi mnogo več kot 105km/h. Drugače ima pa iz sosednje vasi še en Aprilio RS50, ki ima 70ccm kit, večji forgazer pa neki v zvezi s cinšpulo pa vem da tega mojega prijatla ko mu gre 105km/h dobro dol poči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 Ja mu gre 105 km/h z zamenjanim izpuhom. Men pa space shutlle prstaja na dvorišču. :slap: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 iz svojih izkušen vam povem nekatere letijo z orginal cilindrom pa menjanim izpuhom 105 sem ziher, nekatere pa samo 80, tak je meni šla. pol ko pa menjaš cilinder pa fergazer je pa tu čisto druga pesem okrog 125km/h aja vozim pa aprilio rs50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 Pa sej nerabite verjet. Tok mu gre in konc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 ...Men pa space shutlle prstaja na dvorišču. :slap: :wacko: ← Dej s kje pa si? To bi ful rad enkrat opazoval. Samo če ni to vse zastraženo - sej veš NASA pa to... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Dej a veš kako bi rekli moji sošolci? Dej ne prbiji, ne ga basat, kva si grob! Ne gre mu z original cilindrom in nič taknjeno mašino razen avspuha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Matr, to pol 125 aprilio za šalo uzad pusti ;) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Če je vse original, razen auspuha ne gre nikol realnih 105! Mogoč 105 po števcu, kar pa lahko pomeni realnih tudi samo 80. Rade vole pridem poštopat, sam pomoje mi nit u 2. ne bo treba premenat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Po števcu mu gre 110km/h, sva šla merit v pijavo gorico ko je tista tabla in mu je zmerilo 105. Prov posnel bom enkrat da boste verjel. Naprimer meni je šel ATX z 42,5 batom, MF Cobro 65km/h, sosed je imel samo powerco gor pa mu je šel 60km/h. Ali pa zdej moja Husqvarna: Vse original gre 115km/h, jst imam samo blokade iz izpuha zunaj in nič drugega pa gre že 160km/h.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Iz kje pa si ti da na pjavi merš kok gre motor???? K jst sm iz škoflce drgač. Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 (popravljeno) No pa si tale link poglejte: KLIK in spodi piše: "My RS 50 go on more than 110 km/h !!!! It's just a 50cc !!" Izpuh (Gianelli) je pa čist isti kot ga ima moj prijatelj. In nobenga kita. EDIT: Iz Preserja sem. To je blizu Podpeči, Jezera.... Popravljeno April 4, 2005. Popravil Unikat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Nis reko da ma tvoj kolega to rsko ko gre sam z gianelliem 105 km/h? Kolk sem na tem linku vido je lastnik te rske iz ˝From: Lyon France ˝ to pa mislim da zaenkrat se ni v Sloveniji :) Tako da si se mal zmotil z linkom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Dej še enkrat natančno preber kar sem napisal. Mislim da je iz tega stavka razvidno da ne gre za apirilo od mojega prjatla: "Izpuh (Gianelli) je pa čist isti kot ga ima moj prijatelj" Jst sem hotel s tem povedat da ima ta lastnik te Aprilie tudi samo izpuh zamenjan pa mu gre 110km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Ne verjamem dokler nism jest gor kukr pilot in na kolesarskem števcu! And if you dont like me I dont care Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 No pa si tale link poglejte: KLIK in spodi piše: "My RS 50 go on more than 110 km/h !!!! It's just a 50cc !!" Izpuh (Gianelli) je pa čist isti kot ga ima moj prijatelj. In nobenga kita. EDIT: Iz Preserja sem. To je blizu Podpeči, Jezera.... ← Pol lahko jaz na bikepics naredim še eno stran, kjer bom napisal da sem z vespo prebil zvočni zid, in vsak uporabnik interneta, ki jo bo videl mi bo verjel in me po božje častil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Pol lahko jaz na bikepics naredim še eno stran, kjer bom napisal da sem z vespo prebil zvočni zid, in vsak uporabnik interneta, ki jo bo videl mi bo verjel in me po božje častil. ← UAU!!! A RES!?! dej a das link :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se