Skoči na vsebino

Nakup 50 ccm

urke

Priporočene objave

Ja, ja jest sm ga pa snemal, pa lih je šou po zadnji in mi je kamero iz roke vrglo, tko da ni vidt..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se vam ne zdi da ste cisto malo off topic. Rieju Aprilia in Yamaha majo vsi minareli mašine (popravite če se motim) tak da se odloči glede na videz

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se vam ne zdi da ste cisto malo off topic. Rieju Aprilia in Yamaha majo vsi minareli mašine (popravite če se motim) tak da se odloči glede na videz

To je pa pomojem čist res kar si povedov,vem to da majo endurce 50ccm use iste mašine za tele pa ne vem-sam zih majo. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupujem 50 ccm motor. Odločam se med:

Aprillia RS 50, Yamaha TZR 50 in Rieju RS2 Matrix.

Cene so približno enake. Zanima me kaj mi predlagate kot optimalni nakup glede na kvaliteto, adrenalin,hitrost.... ( itak da se bodo blokade pobrale ven itd... )

Če ima kdo kej izkušenj::::

!!!PROSIM ZA NASVETE; IDEJE IN PREDLOGE!!!!

thx

Kwa pa kej Derbi,a si kej gledov?Sam ne vem kuko je z prodajo pri nas.Drgač men osebno je Derbi GPR najhujša racing 50ka. :D

P.S. En cajt nazaj se je en tak Derbi prodajov na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najhujši serijski "racing" 50 je BT.

Me kar zanima koliko denarja je potrebno vložit v ostale, da se peljejo kolikor toliko normalno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vse se da samo mores met cajt pa voljo prelozit na atx grust :rolleyes:

Sam pol pa nimaš več "racing" oblike ampak "enduro" :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res je da se vse da!Ma en kolega btja pa ga je vozo ze z 15imi pa ni blo nic problemov,pa ma original okvir!

Popravljeno . Popravil justaboy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moj brat je tut vozo BT-ja z 15 pa je dobo sodnika za prekrške .)

pol smo pa vrgli vse na geštel od ATX policaji pa sam :eek: :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko ste se prepiral al gre al ne gre RS50 105 samo z izpuhom vam povem sledece: RS50 do letnika 2002,2003 je blo treba za kej tazga dat gor kit, carburator drug, filter, elektriko...od letnika 2002,2003 pa gre RS50 brez blokad 95km/h po njenem stevcu, z giannellijem ali arrow pa 100-105km/h...kok je pa to realno je pa to druga pesem. <_< .)

Moja je bla crno rdeca z polini alu kitom, polinijevo sklopko, carburatorjem 21, elektronko od top performance ojnica + nekaj drobnarij tut od polinija in je sla po stevcu krepko naprej od 120km/h...realnost pa je druga...mogoce je lastnik te aprilie tut na forumu. Bla je prodana v ormoz <_< :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moja ma polini kit 70,gianellia pa gre po stevcu 115,realno pa ne gre nic kaj manj mogoc cca 2-3 km/h,mozno da ma se kaj menjanega,ker sem 2.lastnik pa sem tako ze kupo,ce ma bo prejsni lastnik povedo ce bo videl ta post.Je pa 2002 letnik!

Popravljeno . Popravil justaboy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moja ma polini kit 70,gianellia pa gre po stevcu 115,realno pa ne gre nic kaj manj mogoc cca 2-3 km/h,mozno da ma se kaj menjanega,ker sem 2.lastnik pa sem tako ze kupo,ce ma bo prejsni lastnik povedo ce bo videl ta post.Je pa 2002 letnik!

he he he jaz sem jo kupo novo pa to leta 2003 tak da :yea2: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem slisal da pr enmu od teh menjas samo auspuh pa leti prek 80 :P... sam da bi letel vec kot sto pa se za nobenga nisem splisal da bi ... :doze: ... jaz se ne spoznam tak fejst na to samo bi se rad ... pac mi starsi niso hteli skutera kupit kr se je nekdo z kaj jih stari pozna poskodoval pa to pa mi niso pustli ... no pa si zaj pr 16tih kupujem scoot :P :blush: :OK: :P a bit of :topic: but ok no :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 mesecev pozneje...

KERE VICE KLE VIDS!joj!glava pece!ej mudel jest sm sou s kolesom 250 na uro sm se kr prpel pa sam nitro sm dov gor!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :SS :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

do 150000 sit

Še mal našpari pa boš ravno za flexerja imu....

Kva si hlod ei...Kle po forumih sprašuješ nej ti folk pove kva kupt.Kup kar ti je ušeč...Fak ane :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko ste se prepiral al gre al ne gre RS50 105 samo z izpuhom vam povem sledece: RS50 do letnika 2002,2003 je blo treba za kej tazga dat gor kit, carburator drug, filter, elektriko...od letnika 2002,2003 pa gre RS50 brez blokad 95km/h po njenem stevcu, z giannellijem ali arrow pa 100-105km/h...kok je pa to realno je pa to druga pesem. <_<  .)

Moja je bla crno rdeca z  polini alu kitom, polinijevo sklopko, carburatorjem 21, elektronko od top performance ojnica + nekaj drobnarij tut od polinija in je sla po stevcu krepko naprej od 120km/h...realnost pa je druga...mogoce je lastnik te aprilie tut na forumu. Bla je prodana v ormoz <_<  :?

Sam neki...Men gre TZRka z Leovincijem povprečnih 90..Po ravnin je šla pa že 101...Če ne vrjameš se lahko dobimo pa sam sprobaš...Bom pa 1x tud posel film sam, da jo sestavmo nazaj :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KERE VICE KLE VIDS!joj!glava pece!ej mudel jest sm sou s kolesom 250 na uro sm se kr prpel pa sam nitro sm dov gor!!!!! :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :SS  :BUA:

jebac-car to je blo napisano pred pol leta, nevem kaj komentiras pa nabijaš s nekimi picikli :BUA: Drugače pa za 150k dobiš bol slabi rabljen skuter, ki ni nevem kaj ohranjen, tako da nebo kaj vredi iz takšne vsote denarja, nažalost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!