DrummY Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Kupujem 50 ccm motor. Odločam se med: Aprillia RS 50, Yamaha TZR 50 in Rieju RS2 Matrix. Cene so približno enake. Zanima me kaj mi predlagate kot optimalni nakup glede na kvaliteto, adrenalin,hitrost.... ( itak da se bodo blokade pobrale ven itd... ) Če ima kdo kej izkušenj:::: !!!PROSIM ZA NASVETE; IDEJE IN PREDLOGE!!!! thx ja imam izkušnje z aprilio rs in yamaho tzr, za rieju nisem popolnoma prepričan, a mislim da je nov zelo zadušen. aprilia rs50 ima na začetku samo 1kw(en kilovat), kar pomeni zelo malo moči, moj brat ki se bolj ukvarja s temi je reku ni je dobre rske brez kita. torej, verjetno je potreben kit za dobro delovanje(če se motim me popravite!!),drugače pa gre porihtana zelo dobro. yamaha tzr 50, veliko ljudi obstaja, ki jo znajo dobro zrihtati, vendar že nova kar dobro pridobiva navor, dobro deluje tudi brez kita .) . dobra stran je tudi to da jim cena letno pade komaj kakšnih 10 tisočakov :blink: , kar se mi zdi blazno čudno, ampak poglej malo na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.), pa boš videl. torej prodaš jo lahko s super ceno .) . js bi se verjetno raje odločil za yamaho, sicer pa me apriliina oblika bolj privlači. to je z moje strani. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 ma dej ne bluzi ti o navoru pa tem sranju.... use troje je isti kurac samo plastike pa uplinjaci so razlike pa izgled pac ker ti je najlepsi tistga izber.... original odprte grejo tzr- 95- rs 90- riju 90 ko das usem trem 16ko uplinjac kot ga ima tzr original (rs 12 rieju mensezdi tut 12) grejo isto? se kksno uprasanje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blink182 Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 ja imam izkušnje z aprilio rs in yamaho tzr, za rieju nisem popolnoma prepričan, a mislim da je nov zelo zadušen. aprilia rs50 ima na začetku samo 1kw(en kilovat), kar pomeni zelo malo moči, moj brat ki se bolj ukvarja s temi je reku ni je dobre rske brez kita. torej, verjetno je potreben kit za dobro delovanje(če se motim me popravite!!),drugače pa gre porihtana zelo dobro. yamaha tzr 50, veliko ljudi obstaja, ki jo znajo dobro zrihtati, vendar že nova kar dobro pridobiva navor, dobro deluje tudi brez kita .) . dobra stran je tudi to da jim cena letno pade komaj kakšnih 10 tisočakov :blink: , kar se mi zdi blazno čudno, ampak poglej malo na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.), pa boš videl. torej prodaš jo lahko s super ceno .) . js bi se verjetno raje odločil za yamaho, sicer pa me apriliina oblika bolj privlači. to je z moje strani. LP :lol1: To pa ne bo držalo Jst poznam eno RSko k nima kita pa gre dobr (moja) ma sam blokade vn pa športni avspuh, končna pa 105km/h realnih. kdaj greva tud z Rokyam kšn krog, on ma pa TZRko, ista sam blokade in isti športni avspuh kot jaz. Ima malce bolše pospeške in malo slabšo končno hitrost kot jaz. Pa ceno prbližn usi enak držijo, k ti k bom motor sam iz trgovine odpelu bo izgubu min. 30k, ne pa d bi u 1nmu letu 10k :slap: Osebno bi še enkrat izbral RSko, ker ima kvalitetnejše plastike kot TZR, sam sem padel pri približno 40kmh na ovinku na tla (spomladi->mrzu asfalt) pa so sam mal porajsane, ni nikjer počena, medtem ko bi bbilo pri TZRki vrjetno drugače, saj po izgledu. Čeprov je konec koncev tvoja odločitev ker ti je lepši, saj imata RS in TZR isto mašino. To sem govoril le za RS in TZR, ker samo te dva poznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 zaka nisi pol kupu nakeda, k sploh nima plastik :slap: zato k so kvalitetnejše my ass jst bi vzeu tzr, ker je lepša, razen če se govori o novem modelu rs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 :lol1: To pa ne bo držalo Jst poznam eno RSko k nima kita pa gre dobr (moja) ma sam blokade vn pa športni avspuh, končna pa 105km/h realnih. kdaj greva tud z Rokyam kšn krog, on ma pa TZRko, ista sam blokade in isti športni avspuh kot jaz. Ima malce bolše pospeške in malo slabšo končno hitrost kot jaz. Kako ti gre več z enako mašino a manšim fergitom? Za Flame-a vem, da mu gre več ko moja, jst mam arrowa on pa jollya.......Končno ma večjo, v drgau mu pa čist od začetka mal pobegnem, pol pa on naprej pride. Glavno vprašanje.........Kako je lahko RS hitrejša, čeprov ma manjši fergi :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 jollymoto :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 (popravljeno) Ja, ti ga maš in je odločilno to. :OK: Od zdej samo še jolly Ampak ne razumem, kako gre lahko Bliknu z enakim auspuhom in manjšim fergazerjem več kot rokyu Popravljeno Oktober 22, 2006. Popravil Stroj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Zakaj se pa prepirate ? A se vam gre za tistih 5 km/h ? Norci! A ko bo pihalo malo proti tebi pa bo šlo 50 ? Kaj boste pa potem ? Pa kaj tolko predelujete te škatle ki je razlika tako majhna in čez kaki tedn si na enakem ker se motorja privadiš. Pa dejte se zresnit, otroci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Sej se noben ne krega <_< Smo že čez to. Kašn zobnik ma Rs-ka spredi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 za rieju lahko mal pomagam z izkušnjami z modela spike (SM)! pospeški dobr brez kita, blokade so ble uzuni, in je meu motor končno nekaj čez 90km/h! v motorju je ostala elektronska blokada (v kiro se pa nismo spušal)! glede ustavljanja motor ni meu problemu, zamero si je pridobiu le z menjalnikom, ki se je večkrat zaskočiu! na žalost je pa Rieju RS2 Matrix dokaj nov model na tržišču in mi ni znan! med aprilio in yamaho je pa le izgled, kar so pa že tudi razložili! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero14 Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Moj kolega ima Reijiu rs2 matrix, po mojem mnenju oblika ni tak slaba, nevem glih kok je šel v orginalu brez blokda ker si je kolega po 500km dal not komplet mhrteam predelavo im zej kr fajn gre :grim sam jz ga nebi kupil sam zato ker je reijiu :krneki: si rajši kupim kako rs-ko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 sam jz ga nebi kupil sam zato ker je reijiu :krneki: si rajši kupim kako rs-ko... na žalost se strnjam, če nč druzga je prodaja lažja (ko si enkrat opravu z nim) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 kupi kolo :grim drgač pa je rieju kot firma en jajc sam kolk sm se js vozu je kr vredu :D (mal čudn napisano, a? :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Sej se noben ne krega <_< Smo že čez to. Kašn zobnik ma Rs-ka spredi? original 12. tzr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XeNon Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 pr men je 11 na tzrki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Če hočš dobr motor si kup yamah DT 50sm, sm ga meu pa sm biu zlo zadovoln iz nemu :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 kUP APRILIO sr AMPAK 1998 JST JO MAM PA DELA SUPR:) zdej je v delih caka na predelavo:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blink182 Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Ja nevem kk gre hitrej, vem sam d gre, možn d so drgač zobniki, pa sj ne gre ful hitrej, lih mal, pospeške ma pa on bol, pa spet ne velik. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se