Inspectah Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 dober dan kupo sn si siemensa cv 65 pri simobilu.odkodiral sem si ga in si dal not mobitelovo kartico.zaj pa mi je še vedno ostala tipka vodafone life ki me zelo moti. Zaj pa me zanima kak naj zamenjam operacijski sistem na telefoni.Se da to prek infre(IrDA) al rabim USB kabl. lp,gregor
motomanijak Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 Pri nokii rabiš imati flash s katerim naflashas telefon. To narediš z njihovim programov. :ninja: Predvidevam, da je z siemensom isto. Če je potem ni šans, da tipko dol dobiš, saj telefone naflashajo že v tovarni preden jih dajo v prodajo. Se motim?
Inspectah Objavljeno April 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2005 Pri nokii rabiš imati flash s katerim naflashas telefon. To narediš z njihovim programov. :ninja: Predvidevam, da je z siemensom isto. Če je potem ni šans, da tipko dol dobiš, saj telefone naflashajo že v tovarni preden jih dajo v prodajo. Se motim? ← Ja, samo to nebi blo logično da bi siemens že prej za simobil oz. vodafon narejo to tipko.To si je vodafon verjetno sam narejo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se