Skoči na vsebino

V Photonu drugi salon erotične fotografije


pupa

Priporočene objave

Ljubljana - Pozitivni odzivi obiskovalcev lanskoletne skupinske razstave erotične fotografije v fotogaleriji Photon so vodstvo galerije vzpodbudili k pripravi druge razstave avtorske fotografije na temo erotike.

Erotica - salon erotične fotografije, kot so naslovili razstavo aktov, upodobitev golega človeškega telesa in predmetov ter situacij z erotičnim nabojem kot njihovim skupnim imenovalcem, bo na ogled med 11. aprilom in 15. majem. Na razstavi sodelujejo domači in tuji fotografi.

Ob razstavi so pripravili broširan katalog z reprodukcijami razstavljenih fotografij, uvodnim besedilom Borisa Gorupiča in podatki o avtorjih in njihovih delih. Izbor razstavljenih del bodo objavili tudi na spletnem portalu galerije Photon .

Sodelujoči avtorji:

Stanko Abadžič, Goran Bertok, Luciano Bibulič, Rajko Bizjak, Urška Boljkovac, Aleš Bravničar, David Brusnjak, Valentin Casarsa, Jorg Ceglar, Djani Celija, Bogo Čerin, Božidar Dolenc, Boštjan Gunčer, Gregor Hvastja, Domen Lombergar, Marjan Mutič, Janez Pelko, Sandra Požun, Klemen Prepeluh, Matjaž Prešeren, Bojan Salaj, Alen Ožbolt, Maja Šivec, Matjaž Tančič, Blaž Porenta, Bojana Tomše, David Vatovec, Janez Vlachy in Dunja Wedam. (STA)

Jaz zagotovo grem, ker sem bila že na prvi in so odlične fotografije! Se splača pogledati, razstava pa je na Slovenski 14, v Ljubljani!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...a Ines so pa spustil???????....pa tako se je punca trudila s fotografijami...... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti, Pupa tole je :topic: ampak vseen...a mogoče veš kdaj bo razstava hrvaškega fotografa :? , mislim,da je naslov ,,moji angeli,,?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pojma nimam.... če pa bom kaj izvedela, ti bom pa sporočila..... tudi to razstavo sem slučajno videla, da je..... in ker sem bila lani oz. predlani že na eni, grem letos tudi........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem zakaj bi človekt poimenoval to zvrst fotografije erotična.

Bolj ji paše ime "slike akto v čudnih pozah". Erotika je en čist drug pojem. Golo telo še ni erotično, še posebej če v njega zapičiš sponke.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!