JAN49 Objavljeno Avgust 15, 2005 Deli Objavljeno Avgust 15, 2005 Ne boste verjeli kaj sem zasledil na internetu. Na Japonskem lahko kupiš mačka v steklenici, pravzaprav tu notri preživi celo svoje življenje :cry: . Te uboge živalice prodajajo v ZDA, na Kitajskem, v Indoneziji in Novi zelandiji. Prodajajo jih kot okraske za na polico (kot ladjice v steklenici). :wacko: Ce ne verjamete se prepricajte na lastne oci! Bonsai Kitten. Kdor je pripravljen pomagati tem ubogim malim muckom, naj mi pošlje PM z svojim email naslovom. Kamor vam pošljem mail z več podatki. Zbira se namreč 500 podpisov, da bi lahko ustavili delovanje tega podjetja. Hvala, Jan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 15, 2005 Deli Objavljeno Avgust 15, 2005 Dobil po mailu.. Jst še vedno mislim da je use skupaj nateg :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 15, 2005 Deli Objavljeno Avgust 15, 2005 Pa kva kurac ste vsi tako naivni... Tezite s to zajebancijo ze ne vem kolk tednov po mailih in forumih. Stvar (in page) obstaja ze cca 4 leta in ze takrat je bilo "razkrito" da je navaden joke... Vsi pa kar neki moralizirajo... Tudi ce bi bilo res, a lahko kaj naredite? NIC! Ce ti stvar ni vsec, si je ne privosci in to je to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 15, 2005 Deli Objavljeno Avgust 15, 2005 Snopes.Com Tle je vse lepo in prav napisano da gre za nateg, ta stran-www.snopes.com pa se ukvarja s takim bullshitom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 15, 2005 Deli Objavljeno Avgust 15, 2005 eeeee jap nateg je, že parkrat je folk zagnal paniko v zadnjih letih - rezultat so hvležni spamerji ki dobijo pod pretvezo "peticije" cele kupe naslovov. :slap: pol pa ne jokat ko dobite 200 reklam za viagro in dalšanje penisa na dan :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 15, 2005 Deli Objavljeno Avgust 15, 2005 o tem smo že debatirali na forumu(spodnji link)...zadeva je stara vsaj 3 leta če ne več...nateg.... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ndpost&p=537229 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Avgust 15, 2005 Deli Objavljeno Avgust 15, 2005 (popravljeno) pervy: če bi kera funkcjonirala niti ne bi blo tako slabo... :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Avgust 15, 2005. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 15, 2005 Deli Objavljeno Avgust 15, 2005 Ne boste verjeli kaj sem zasledil na internetu. Na Japonskem lahko kupiš mačka v steklenici, pravzaprav tu notri preživi celo svoje življenje :cry: . Te uboge živalice prodajajo v ZDA, na Kitajskem, v Indoneziji in Novi zelandiji. Prodajajo jih kot okraske za na polico (kot ladjice v steklenici). :wacko: Ce ne verjamete se prepricajte na lastne oci! Bonsai Kitten. Kdor je pripravljen pomagati tem ubogim malim muckom, naj mi pošlje PM z svojim email naslovom. Kamor vam pošljem mail z več podatki. Zbira se namreč 500 podpisov, da bi lahko ustavili delovanje tega podjetja. Hvala, Jan. ← Hehe, kjut. A za Božička ti je že kdo povedal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Avgust 15, 2005 Deli Objavljeno Avgust 15, 2005 Hehe, kjut. A za Božička ti je že kdo povedal? ← To bo šele zvedel. Upam, da takrat ne bo doživljal prevelikih traum :P Jan, malo se pa moramo pohecat .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Najnovejši hobi: :SS http://www.bonsaikitten.com/ Namesto ladice v steklenički imaš lahko muco. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Ja ... pa na kitajskem tudi jejo pečene fetuse ... itd .. zgodba o mačkih v flašah je nategancija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Ja ... pa na kitajskem tudi jejo pečene fetuse ... itd .. zgodba o mačkih v flašah je nategancija. ← Močno upam, da je res samo nategancija. Sam, da sem pa dobil mail od zdravnice, ki je v združenju proti mučenju živali in zbirajo 500 podpisov, da se obrnejo na višje ustanove, se pa bojim, da je res. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Najnovejši hobi: :SS http://www.bonsaikitten.com/ Namesto ladice v steklenički imaš lahko muco. ← če je nategnjena ali ni smo vsaj že 3-krat govorili.... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ndpost&p=537229 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=13732 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Znajo pa hišni ljubljenči tudi sami poskrbet zase.... :nono: Muca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Znajo pa hišni ljubljenči tudi sami poskrbet zase.... :nono: Muca ← Ta je pa dobra :slap: :lol1: Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 danes sem ze tretjič dobila peticijo za mačke v teglih... lepo vas prosim... a ni nikomur na osnovi osnovnošolske bilologije jasno da to ni možno - mačka bi v nekaj mesecih poginila, če bi bila res tako vestno spravljena v steklenem teglu...mogoče lahko za primer vzamemo preležalnine ki nastanejo pri bolnikih ki so dolgo časa priklenjeni na posteljo.....kot ilustracijo....recimo.... :doze: živo bitje za zivljenje ne rabi samo hrane in vode in možnosti iztrebljanja....ce to komu se ni jasno resno sočustvujem z njim..... <_< zanimivo da za une pohane človeške fetuse še nisem dobila peticije na mail :) ampak podpisala sem se pa vseen..pa naprej tud poslala <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 ampak podpisala sem se pa vseen..pa naprej tud poslala <_< evo, pa so prasci spamerski dobili tvoj mail... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 evo, pa so prasci spamerski dobili tvoj mail... ← me ne skrbi...mam carskega admina :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 http://www.vecer.si/clanek2006090705102402 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Sinoči je neka mularija iz avta pred mojega vrgla mladega mucka, da sem ga povozil. :( Kasneje sem izvedel, da so imeli v avtu vsaj še enega in bogsigavedi kaj se je z njim zgodilo. Kaj lahko storim, da bi se to sodrgo kaznovalo. Registrsko številko imam a ne vem, če bi policija kaj ukrepala. Ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Pokliči policijo in vprašaj, če se splača prijaviti in ali lahko kakor koli ukrepajo. Koristilo bi, če je še kdo bil zraven tebe v avtu kot priča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Pokliči policijo in vprašaj, če se splača prijaviti in ali lahko kakor koli ukrepajo. Koristilo bi, če je še kdo bil zraven tebe v avtu kot priča. Na žalost sem bil sam, mularije je bil pa poln avto in, če bi tudi prišlo na sodišče bi verjetno pogorel. Ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Prokleti kreteni :headbang: :headbang: http://www.vecer.si/tacek/default.asp?kaj=...007022005175541 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se