easyrider Objavljeno Marec 10, 2002 Opozori Objavljeno Marec 10, 2002 ... kot sem že pred časom rekel ... 2 kom XL ... lp Easyrider
Gregs Objavljeno Marec 10, 2002 Opozori Objavljeno Marec 10, 2002 quote: quote: Noise, ker jaz majico ze imam (seveda ta PRVO generacijo majic , hehehe, prva generacija majic je za arhiv, saj bo po novem obsolete... NIC NI OBSOLETE! Se vedno je Motosvetova majica, veljavna kot vse ostale!.... Noise, saj bi narocil majico sedaj, ampak ker nimas M, potem ne bo nic... bom pocakal na naslednjo generacijo ali ponatis, ko bodo tudi kaksne manjse majice... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Gregs Objavljeno Marec 10, 2002 Opozori Objavljeno Marec 10, 2002 quote: quote: aaaaa... to je... potem... pa... zihr... ta nova.... HOSTESA!!!! Nope, to ni ona... POL PA NAPIS, KDO JE!!!!! Me firbec matra... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
trisha Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 1x XL zame, prosim..... če bo pa prevelka, bomo pa mal skuhali upam, da prevzamem v sredo, drugač pošljem pooblaščenca lp
Anubis Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Eno XL zame pa eno XL še za moj ego. Prevzamem v sredo. AVE ...siegen, glauben, kriegen...
brko Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Noise jest bi popravil naročilo v 1x XL in 1x XXL glede na tvojo izjavo da so XL za "normalne" sicer kdo je pa normalen ???? lp
Mačica Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 quote: Noise, saj bi narocil majico sedaj, ampak ker nimas M, potem ne bo nic... bom pocakal na naslednjo generacijo ali ponatis, ko bodo tudi kaksne manjse majice... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Ah ah Gregs saj zdaj te pa ni več tko zlo mal skupi, ti kr L naroči. Ti jst svojo odtopim jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Mačica Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Jst bi namreč popravila svoje naročilo. Odjavljam L (k pač nism tko zlo drobčkana) in naročam eno XL in eno XXL. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Sam dePihlja Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Bom pol k'r jaz Macicino majco vzel (L) . Naročam! LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.
fisherman Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Daj za fisherja eno XL in eno XXL. Prevzamem v sredo.
LuCy Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Jst bi tuuuuuuuuud! Eno do dve v velikosti L, če jih bo se kaj ostalo. Prevzem v sredo (malo verjetno) ali pa v soboto v "Cjelu".
twix Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Jst bi tud eno mel, pa ta narvečjo prosim, to se prav XXXXXXXL, da bom lahko se moj ego not stlaču . Dvignem pa v sredo!! LP Twix READ MY FACE
Hanzi Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Ker zgleda da ni nobene več in bom ostal brez majice vam kar malo zamerim saj sem že jeseni naročil če se ne motim 3 MAJICE. KAJ A STARO NAROČILO PA NE VELJA VEČ. HOČEM MAJICO VSAJ ENO IN TO VSAJ TOLIKO VELIKO DA BO DOVOLJ VELIKA ZA SPODNJO MAJICO, če pa bo XXXXXXXXXXXXXXXXXLLLLLLLLLLLLLL jo bo nosil pa povrh ledra in delal nonstop reklamo za motosvet. FS 8 preživeli dobrodošel FS 9 pri štajercih in FS 10 pri primorcih
Perla Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 seznam grebatorjev za motosvetove majice: Roni: 1 x L (OLP) Cyc: 2 x L (OLP) Desmo: 1 x XL (OLP) Lindau: 1 x XL (CE) Kasti: 1 x XL (OLP ali CE) Viragica: 1 x L (OLP ali CE) Macica: 1 x XL, 1 x XXL (OLP) Suzuki: 1 x L (OLP) Hotschko: 1 x L (OLP) Climberka: 1 x L, 1 x XL (OLP) Bobby: 2 x L (OLP) Klimbra: 1 x L (OLP) Tejka: 1 x L (OLP) K8: 1 x L (OLP ali CE) Pupa: 1 x L (OLP) Speedo: 1 x XXL (CE) Dacho: 1 x L, 1 x XL, 1 x XXL (CE) Dr.MadMan: 1 x XXL (OLP ali CE) Tadej: 1 x XL (OLP) Stari Faker: 2 x XL (CE) RAN: 1 x XL (OLP) Pegaso: 2 x XL (CE) Necy: 1 x XL (CE) Brrrm: 2 x XL, 2 x XXL (CE) Diablo: 1 x XL (CE) Rocky: 3 x XL (CE) Lojzi: 1 x L, 1 x XXL (OLP) Elbarto: 1 x XXL (CE) Perla: 2 x XL (OLP) Lucky: 2 x XL (CE) Alfonso: 1 x XL, 1 x XXL (CE) Dejan: 1 x XXL (OLP) Brko: 1 x XL, 1 x XXL (OLP) FalcoR: 2 x XXL (OLP ali CE) Roberto: 1 x XL (CE) Easyrider: 2 x XL (CE) Trisha: 1 x XL (OLP) Anubis: 1 x XL (OLP) SamDePihlja: 1 x L (CE) Fisherman: 1 x XL, 1 x XXL (OLP) LuCy: 1-2 x L (OLP ali CE) Twix: 1 x XXL (OLP) Hanzi: 1 XL, 2 x XXL (OLP) Marijan: 1 x XL (CE) FP: 1 x XL (OLP ali CE) Ghost_R1: 2 x XL (CE) Virko: 1 x XL (CE) KekecIII: 1 x L, 1 x XL (OLP) Perla Popravil/a - Perla dne 12/03/2002 ob 09:10:27
Mačica Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 quote: Ker zgleda da ni nobene več in bom ostal brez majice vam kar malo zamerim saj sem že jeseni naročil če se ne motim 3 MAJICE. KAJ A STARO NAROČILO PA NE VELJA VEČ. HOČEM MAJICO VSAJ ENO IN TO VSAJ TOLIKO VELIKO DA BO DOVOLJ VELIKA ZA SPODNJO MAJICO, če pa bo XXXXXXXXXXXXXXXXXLLLLLLLLLLLLLL jo bo nosil pa povrh ledra in delal nonstop reklamo za motosvet. FS 8 preživeli dobrodošel FS 9 pri štajercih in FS 10 pri primorcih saj ni noben reku, da ni več majic, ampak da jih ni več v velikosti L jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
necy Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 hmm kaj pomeni OLP odzadi? Jaz bi tud v Celju prevzel, ka še vela sreda? Lahk tud v soboto?? lep pozdra Necy
Perla Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 quote: hmm kaj pomeni OLP odzadi? Jaz bi tud v Celju prevzel, ka še vela sreda? Lahk tud v soboto?? Necy hmm, Necy, imas prav, oprosti ... torej, OLP pomeni Old London Pub v Trzinu (t.j. v sredo) ... tebi pa gotovo bolj odgovarja prevzem v Celju - seveda lahko v soboto. Perla
Perla Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Prevzem motosvetovih majic (po 1.300 SIT) bo: - to sredo v OLP (Old London Pub v Trzinu) pri Perli ali - v casu Motobooma v Celju pri Noise Data (ki ga vidite na sliki). Perla
marijan Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 marijan 1 xl vzamem v celju in plačam tud lp marijan
Hanzi Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Perla jaz sem se jeseni zagrebel za tri in ne za eno kot si napisala. A na moniko moram pa kar pozabiti. Je rekla če ne bo dobila majice da se ne bo več udeleževala FS pa česa drugega tudi ne. FS 8 preživeli dobrodošel FS 9 pri štajercih in FS 10 pri primorcih
Virko Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Jaz bi tut eno. XL ... Prevzamem v nedeljo v Celju na Motobooomu
Virko Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Hmm, najbrz v nedeljo ne bo nic, ker vas ne bo tam :( A se da dobit po posti ?
Gregs Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 quote: Ah ah Gregs saj zdaj te pa ni več tko zlo mal skupi, ... TO Macica! Kaj pijes? A to sklepas po tem, da imam sedaj petkrat vec obelk na sebi, kot pa poleti, pa izgleda, se me je mla vec skupi?! ...ehehehhe... al k je Pup rekla, da zdej pa, ko me je objela od zadaj na motorju, da je vmse tudi kaj in ne samo praznina?! ehehhehe.... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Priporočene objave