Gregs Objavljeno Marec 10, 2002 Opozori Objavljeno Marec 10, 2002 Se enkrat moram povedati tole: strudl je bil O-D-L-I-C-E-N-! Skoda, da sem moral tako hitro iti, saj so me obveznosti praznovanja (spet) rojstnega dneva odpeljale domov... ampak upam, da ste ostali se uzivali do sladkega konca... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Popravil/a - Ice on 12/03/2002 10:15:55
cyc Objavljeno Marec 10, 2002 Opozori Objavljeno Marec 10, 2002 quote: Se enkrat moram povedati tole: strudl je bil O-D-L-I-C-E-N-! Zakaj se mi zdi, da sem nekaj zamudil? -- Andraz, cyc
vragica Objavljeno Marec 10, 2002 Opozori Objavljeno Marec 10, 2002 quote: quote: Se enkrat moram povedati tole: strudl je bil O-D-L-I-C-E-N-! Zakaj se mi zdi, da sem nekaj zamudil? -- Andraz, cyc Ah Cyc sej bo buli... veckrat bos stjudl zamudu, vec bo za nas/druge ostal... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
pupa Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Mama Climberka... štrudl je pa res zakon!!!!! Še jaz, ko sem alergična na jabolka ga jem... pa se sploh ne obremenjujem. Moj prijatelj Andrej (tisti v rumenem kombinezonu) pa "hujša", pa si je kar 3 kose privoščil, ker se tej dobroti res ne da odpovedati!!!! Še enkrat hvala za lepo pogostitev po enkratnem dnevu!! I want some more!!!!
hotschko Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 JOJ, JOJ. Jaz pa od vseh stvari v celem dnevu moram zarad benda glih štrudl zamudit. smrk hotschko
Hanzi Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Ja štrudel je bil res zelo dober. Če bi jaz prišel ga pomagat razrezat sigurnoo ne bi bil tako dober(hanzipakuhinjastadvarazličnapojmapress) FS 8 preživeli dobrodošel FS 9 pri štajercih in FS 10 pri primorcih
Gregs Objavljeno Marec 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 quote: Ah Cyc sej bo buli... veckrat bos stjudl zamudu, vec bo za nas/druge ostal... Vragec, ti pa kar lepo tiho bodi, saj te ni bilo na strudlu v soboto... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Gregs Objavljeno Marec 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 quote: Zakaj se mi zdi, da sem nekaj zamudil? Mimogrede: NICse ti ne zdi, ker tako JE! ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Climberka Objavljeno Marec 12, 2002 Opozori Objavljeno Marec 12, 2002 Zelo sem vesela ,da vam je strudel vsec, ker hrano,ki gre v slast ni tezko kuhati. Sem pa , ker v naslovu topica pise "MAMA", tako me namrec se moji otroci ne klicejo. Če vam ni tezko mi tisti "MAMA" zbrisite,da ne bom vec . Ker,tezko pecejo strudel ali pa se jim zazge, vsem LP Climberka
vragica Objavljeno Marec 12, 2002 Opozori Objavljeno Marec 12, 2002 quote: quote: Ah Cyc sej bo buli... veckrat bos stjudl zamudu, vec bo za nas/druge ostal... Vragec, ti pa kar lepo tiho bodi, saj te ni bilo na strudlu v soboto... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! No, evo, vidis vragcevo prijaznost... JE VEC ZA VAS OSTALO! I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Gregs Objavljeno Marec 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2002 quote: Zelo sem vesela ,da vam je strudel vsec, ker hrano,ki gre v slast ni tezko kuhati. Sem pa , ker v naslovu topica pise "MAMA", tako me namrec se moji otroci ne klicejo. Če vam ni tezko mi tisti "MAMA" zbrisite,da ne bom vec . Ker,tezko pecejo strudel ali pa se jim zazge, vsem Ups, saj to je bilo misljeno tako, lepo, da si lepo poskrbela za nas, ko prava mama... nic slabega ni bilo v tem imenu... bom zbrisal... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Gregs Objavljeno Marec 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2002 Lej lej lej... je ze en popravil.... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Ice Objavljeno Marec 12, 2002 Opozori Objavljeno Marec 12, 2002 quote: Lej lej lej... je ze en popravil.... pricakujem strudl! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno Marec 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2002 Ehehehe... ne vem, ne vem... saj se takoj vidi, kdo je popravil... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Climberka Objavljeno Marec 12, 2002 Opozori Objavljeno Marec 12, 2002 Ice : kdaj pa prideą v prestolnico, da ga vem zamesiti. Sveľ je zmeraj najboljąi . P.S.Upam, da bo tudi za ostale se kaj ostalo. LP Climberka
Ice Objavljeno Marec 12, 2002 Opozori Objavljeno Marec 12, 2002 quote: Ice : kdaj pa prideą v prestolnico, da ga vem zamesiti. Sveľ je zmeraj najboljąi . P.S.Upam, da bo tudi za ostale se kaj ostalo. pridem (kdaj se ne vem) svezega imam posebno rad kaj naj bi za kaj?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se