Manu Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Eni pa znajo..... :OK: (kako že ) zadeti glavico na žebljico.... žemljico na golobico..... golico na krvavico.... žebljico na glavico :slap:
Gugo Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Živjo, če koga zanimajo vstopnice (brez prevoza) za SA....naj mi javi....cena: 40 KM. L.P. :) ← MENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....pa se nc ne javis na PMje.....se enkrat MENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE zelo zanima.... LP Gugo B)
lo1ma Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Gre kdo mogoče v Bg -hipodrom 28.6...Berem.da tudi dol primanjkuje kart..
Manu Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 (popravljeno) MENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....pa se nc ne javis na PMje.....se enkrat MENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE zelo zanima.... LP Gugo B) ← Gugi, če greš z motorjem, potem ti ne morem pomagat, če vzameš komplet - bus + karta, potem komot. :) Mogoče bi ti pa jaz SVOJO Sarajevsko karto dala, pa jaz vzela komplet... se je brez vreze, razlika v ceni je minimalna :kva2: p.s. Še zmeraj manj kot z avionom :D Drugače pa - jaz bom ob 17.00 na Ćaršiji, od Himzota desno dol ( pri đamiji) in bom jedla zeljanicu in pila jogurt izpod pulta. Še prej se bom pa dve trgovinci pred tem delala, da bom spet kupila đezvo ( itak bo Ahmet vedel da blefiram) sedela bova spredaj, pila bova kavo in gledala v nebo. Mogoče me bo pa ( tudi letos) "nategnu" in mi prodal (za samo šišmiš konvertibilnih maraka) prstan z očescem in mi modro rekel : "Pazi Slovenka moja, pazi, oko te gleda! " In jaz bom verjela in ga bom kupila. Đezve pa ne :P Mogoče bom pa celo popoldne sedela pred ćevapđinico Mrkva in pozabila na čas in zamudila koncert :kva2: Ne, ne bom. Mi bo nadvse všeč, ko me bodo volkec, Rude boy, Helena in Ines klicali in strašno trpeli, ker še ne bom tam, kjer smo zmenjeni :P HECAM SE! Ampak, koga v bistvu pa sploh to zanima? :hmm: Res sem smešna. :yes: (pravimatejakigrezravenpress) Popravljeno Junij 6, 2005. Popravil Manu
Gugo Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Manu....sem prakticno ravnokar izvedel, da karta je....in....ni blema....se vidimo v Sarajevu....nisem bil tam ze od 84-tega....pa da vidimo.... LP Gugo :whistle:
jalovec Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Lahko vam pomagam na koncert bijelo dugme :OK: kako :? sarajevo odhod sredo 14,ob 21 iz ljubljane prihod v jutranjih urah v sarajevo <_< ogled mesta zvecer koncert 1 uro po koncertu odhod v ljubljano cena 15000 sit .)
Gugo Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Lahko vam pomagam na koncert bijelo dugme :OK: kako :? sarajevo odhod sredo 14,ob 21 iz ljubljane prihod v jutranjih urah v sarajevo <_< ogled mesta zvecer koncert 1 uro po koncertu odhod v ljubljano cena 15000 sit .) ← In...kako lahko pomagas?!?....jaz sem potreboval samo karto....sem jo dobil....ni blema :OK: ....tebe pa samo rahlo popravljam...ni sreda 14....ampak torek 14 :D LP Gugo B)
jalovec Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 ja maš prav torek 14 iz ljubljane hvala ti ma to en kolega organizira pa me je prosu .......... :OK:
Gugo Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 REKLAMA?!? :glare: :BUA: :fight2: Tole pa nebo dobr....ce kdo od unih ta palvih al pa tardecih vid.... LP Gugo :oops:
jalovec Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 sarajevo -- torek ----odhod ob 21 uri ljubljana sreda --- KONCERT in odhod iz sarajeva 1 uro po koncertu !!! :) vse skupaj --- 15000 sit .)
volk Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 ...čvapčiči mirišu, bosanski očevi sakrivaju ovčice. još dan, dva evo Vuka prema Sarajevu. :OK: :OK: :OK: ...najprej moram do Željka, ker se ne spomnim ce sem zadnjic vse plačal :blush: .......potem mi je Manu spoj zakazala na Baščaršiji :love1: ...tamo negde ulece Master sa pasportima za dernek :wub: ...............a ono dalje spada v rubriko SF :grim
Špilferderber Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Drugače pa - jaz bom ob 17.00 na Ćaršiji, od Himzota desno dol ( pri đamiji) in bom jedla zeljanicu in pila jogurt izpod pulta.... Mogoče bom pa celo popoldne sedela pred ćevapđinico Mrkva in pozabila na čas in zamudila koncert :kva2: Ferhatović je minister burekov!
Manu Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 (popravljeno) Ferhatović je minister burekov! ← :yes: Eden prvih, ki je po vojni upeljal tudi "vršimo kućnu dostavu" . In sem ga enkrat zvećer poklicala, naročila , potem pa povedala naslov, kam naj pripelje. :D Bil je vesel naročila, ampak vseeno se mu je zdelo malo daleć.... :hmm: Popravljeno Junij 7, 2005. Popravil Manu
Manu Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 .......potem mi je Manu spoj zakazala na Baščaršiji :love1: ... ← Mogoće bi se vseeno zmenili za zdravo hrano in bi pri Aščiću na ćaršiji jedli mini sarmice :hmm:
Manu Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 čvapi & pivo ← :slap: A si zares vzel???!!!! :004
volk Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 :slap: A si zares vzel???!!!! :004 ← Pri zenskah nikol ne ves in ziher je ziher. .) Npr kot: Nuna-kondom-sveca :D
GHOST RIDER Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 :topic: hehe motoooori motoooori motoriii :yea2: :OK:
De_Tomaso Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Če rabi kdo še kakšno ugodno karto za Sarajevo naj se javi. Imam dve na zalogi. :D
kekec III Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Zagrebška Setlista (več kot tri ure in pol): 1. Ne spavaj mala moja 2. Selma 3. Bosanac 4. Ne gledaj me tako 5. Loše vino (unplugged) 6. Sanjao sam noćas 7. Ipak poželim neko pismo 8. Na zadnjem sjedištu 9. Sve će to mila moja 10. Zaboravi ako možeš 11. Pristao sam biću sve što hočeš 12. Da sam pekar 13. Ima neka tajna veza 14. Doživjeti stotu 15. Svi marš na ples 16. Lipe cvatu 17. Pediculis pubis 18. Ajajo radi radijo 19. Lažeš 20. Da te bogdo ne volim 21. Padaju zvijezde 22. Meni se ne spava 23. Za Esmu 24. Jer kad ostariš 25. Ćiribiribela 26. Šta ima novo 27. Djurdjevdan 28. Napile se ulice 29. Ako ima Boga 30. Nakon svih ovih godina 31. Te noći kad umrem 32. Hajdemo u planine 33. Ružica si bila 34. A i ti me iznjeveri
Rude Boy Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Goran Bregović, vodja skupine Bijelo dugme. "Bijelo dugme je morda zadnji veliki jugoslovanski proizvod, ki se med vojno z ničemer ni umazal in ga niso izkoriščali v vojne, hujskaške namene. Politično gledano si Jugoslavija ne zasluži nobene sentimentalnosti, na emotivni ravni pa so verjetno ostali občutki, da ne stojimo na dveh različnih bregovih. Če bi se mi izpolnila želja nekaj posneti še z Avseniki, bi zaokrožil vse od zadnje točke v Sloveniji do zadnje točke v Makedoniji - to so koordinate, znotraj katerih je glasba Bijelega dugmeta naravno obstajala."
Špilferderber Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Goran Bregović, vodja skupine Bijelo dugme. "Bijelo dugme je morda zadnji veliki jugoslovanski proizvod, ki se med vojno z ničemer ni umazal in ga niso izkoriščali v vojne, hujskaške namene. Politično gledano si Jugoslavija ne zasluži nobene sentimentalnosti, na emotivni ravni pa so verjetno ostali občutki, da ne stojimo na dveh različnih bregovih. Če bi se mi izpolnila želja nekaj posneti še z Avseniki, bi zaokrožil vse od zadnje točke v Sloveniji do zadnje točke v Makedoniji - to so koordinate, znotraj katerih je glasba Bijelega dugmeta naravno obstajala." ← marketinško gledano odlična poteza, kako privabiti slovence na koncert :lol1:
Rude Boy Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 objavljeno v današnjem Večeru , prepozno za kakšen dodaten nakup ! .) sitno do odhoda ! 001 ! B)
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 sitno do odhoda ! 001 ! B) ← Pa srečno pot...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se