.T. Objavljeno Marec 10, 2002 Deli Objavljeno Marec 10, 2002 Danes ob 12:45 sem sel na en giro. Ko sem pred Pravno fakulteto cakal na rdeci luci, je mimo mene svignila ena blond bebjbika na rumeni hornetki. Vsaj misli, da je bila hornetka (rumena sigurno!), ker sem bolj bulil v njene dolge lase, ki so strleli izpod celade. Potem zelena in gasa za njo. Jo vidim, ko z Resljeve zavija proti Turistu. Lepo na levem pasu z levim smerokazom. Z veliko brzino se ji priblizam in se ji hocem postaviti ob desen bok, ona pa kar naenkrat da desni smerokaz in s pasu za zavijanje levo zavije desno. EJ MISLM!!!! A sploh ves, kako sem se lovil, ko sem bremzal po ful gladkem asfaltu in se cisto hladne gume sem imel (saj stanujem le 500m stran). V zahvalo, da nisva trcila, si mi dolzna rundo!!! A mogoce kdo pozna to motoristko? Tadej Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iggy Objavljeno Marec 10, 2002 Deli Objavljeno Marec 10, 2002 Poznam ne, opazil pa že... Uzdaj se u se i u svoje kljuse!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 11, 2002 Deli Objavljeno Marec 11, 2002 quote: ...Z veliko brzino se ji priblizam... bremzal po ful gladkem asfaltu in se cisto hladne gume sem imel... V zahvalo, da nisva trcila, si mi dolzna rundo!!! Tadej Hola! Ejga, mojster, a ne poznas kaksne manj nevarne fore za bejbe lovit? Tsk, tsk, tsk... Hm, upajmo, da je res fejstna... LP suzuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 11, 2002 Deli Objavljeno Marec 11, 2002 Ja tudi med motoristi(oz.vozniki motornih koles) se najdejo bedaki in neznalice. V nedeljo, ko sva šla s punco v MB (z avtom), se je v ovinku nasproti pripeljal motorist (mislim, da je bil znanec -mulc na sposojenem motorju). Pregleden ovinek, ki se da odpeljat s 110 je sekal vozil pa zihar ni več kot 50 in to po sredi najinega voznega pasu. Glih tolk, da nisa podrsala po ograji, ko sva se mu odmikala.Ne vem, ali ni znal peljat skoz ovinke al kaj. Če je un k mislm, da je ga bom tulk napizdu. ... matr sem pameten ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno Marec 11, 2002 Deli Objavljeno Marec 11, 2002 Tista blonda bo ziher moja bodoca bivsa punca, sam se ujet jo morem, kar pa bo na glede na znane probleme precej tezko READ MY FACE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 12, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 12, 2002 quote: Hm, upajmo, da je res fejstna... LP suzuki Tudi sam upam, da je tisto kar se skriva pod celado fejstno. Tako od dalec je zgledalo hudo dobro. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 12, 2002 Deli Objavljeno Marec 12, 2002 da ni slucajno BW? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 12, 2002 Deli Objavljeno Marec 12, 2002 Sem tudi jaz pomislila na to, samo me motita dve dejstvi: 1. Tadej je rekel, da je imela tista blonda dolge lase, pa predvidevam, da BW niso tako hitro zrastli 2. Tadej je rekel, da je bejba zgledala hudo dobro na motorju..... torej ne gre čisto skupaj, ne?? Aja, pa BTW..... a ni BW sanjala o R1????? I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Marec 12, 2002 Deli Objavljeno Marec 12, 2002 Tadej, pazi da ni "sestra"! LP SBN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 12, 2002 Deli Objavljeno Marec 12, 2002 quote: Tadej, pazi da ni "sestra"! mislis "brat" ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Marec 12, 2002 Deli Objavljeno Marec 12, 2002 Ali ni "vseeno"? Le kdo bi vedel? LP SBN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Marec 12, 2002 Deli Objavljeno Marec 12, 2002 Ja Tadej vidm da te naked (motorji) zelo vzburijo!!Če pa so še blond pa še tolk bolš! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 12, 2002 Deli Objavljeno Marec 12, 2002 Mene pa zanima oboje: Bjonda in Hornetka! FS 8 preživeli dobrodošel FS 9 pri štajercih in FS 10 pri primorcih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 13, 2002 Deli Objavljeno Marec 13, 2002 Ko ji boš pa čelado dol dal boš pa zagledal brke pa bradico ... Marsiktera z žaklom na glav bolj zgleda. ... matr sem pameten ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Marec 13, 2002 Deli Objavljeno Marec 13, 2002 Tadej, madona, pa kaj nisi šel za njo do konca. Ji snamež piksno iz glave potem pa vidiš ali na smrček ali pa lubčka. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Marec 13, 2002 Deli Objavljeno Marec 13, 2002 Takšni dolgi lasje lahko pripadajo tudi kakšnemu plavolascu! ToraBora/O s a m a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 15, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 15, 2002 A se nobeden ne ve nic o tem, kdo je blondinka na Hornetki oz. ce je motor sploh hornetka? Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 15, 2002 Deli Objavljeno Marec 15, 2002 Predlagamo ti redno patruljiranje na tistem območju. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Danes ob 12:45 sem sel na en giro. Ko sem pred Pravno fakulteto cakal na rdeci luci, je mimo mene svignila ena blond bebjbika na rumeni hornetki. Vsaj misli, da je bila hornetka (rumena sigurno!), ker sem bolj bulil v njene dolge lase, ki so strleli izpod celade. Potem zelena in gasa za njo. Jo vidim, ko z Resljeve zavija proti Turistu. Lepo na levem pasu z levim smerokazom. Z veliko brzino se ji priblizam in se ji hocem postaviti ob desen bok, ona pa kar naenkrat da desni smerokaz in s pasu za zavijanje levo zavije desno. EJ MISLM!!!! A sploh ves, kako sem se lovil, ko sem bremzal po ful gladkem asfaltu in se cisto hladne gume sem imel (saj stanujem le 500m stran). V zahvalo, da nisva trcila, si mi dolzna rundo!!! A mogoce kdo pozna to motoristko? Tadej Tadej tedo, si potem dobil rundo? :D :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 tedo, si potem dobil rundo? :D :D :P ???? ..najbrž bo najprej dala za rundo, pol jo bo pa spoznou?! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se