Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zanima me ker hladilnik priporocate

namrec moji so zelo glasni pa jih mam namen zamenjat.

Kiri so kej res tihi? :hmm:

Objavljeno

Zalman reserator. Prakticno neslisen.

post-528-1114013199_thumb.jpg

Objavljeno

avtomobilski radiator za notranje gretje - če oš se v vodno hlajenje spuščal....

drugač pa, več daš, bolše pa tišje je...

LP

-matej

Objavljeno

Aja, btw, prodam Thermaltake Bigwater se originalno zapakiran. Za 13.000 SIT.

vec o tem tukaj.

Objavljeno

Ja najbol tiha rešitev je vodno hlajenje. Če čš pa zračno, pa kaki zalman 7000, sam prej poglej če ti paše na plato ;). Vse od naštetega stane :).

Če pa nisi navijalc, pol ti je vredu vsak hladilnik k ma 8cm ventilator gor, taki so pocen (do 2k) pa tud tihi so.

Objavljeno

@Dave, tole tvoje vodno zgleda kr vredu, sem jst že razmišlov da bi na vodno prešaltov. Zdej mam TT silent boosta pa dosegam 60 stopinj, na athlonu 1700+@2,4ghz.

Če mi kej ostane dnarja po počitncah, pa če boš še mel, ti pišem ;)

Objavljeno
@Dave, tole tvoje vodno zgleda kr vredu, sem jst že razmišlov da bi na vodno prešaltov. Zdej mam TT silent boosta pa dosegam 60 stopinj, na athlonu 1700+@2,4ghz.

Če mi kej ostane dnarja po počitncah, pa če boš še mel, ti pišem ;)

U redu. Na mojem bivsem Athlonu XP 1800+ sem imel temperature okrog 38 stopinj, ce ni bil nic OCjan.

Objavljeno

http://slo-tech.com/testi/coolers01/coolers01.shtml

"""Torej, kaj izbrati? Najboljši ponudnik kvalitete hlajenja in tihosti ja gotovo Zalman CNPS5001, ki ga pa odsvetujem vsem, ki se nimajo namena ukvarjati z njegovim pritrjevalnim načinom, odsvetujem ga pa tudi vsem uporabnikom AMD procesorjev, ki barvajo L1 mostičke z grafitnim svinčnikom, saj se grafit sčasoma zbriše in je potrebno postopek ponoviti, kar pomeni snemanje hladilnika,...""""

tuki sm prebrau da zalmanovi hladilniki niso nevm ka sploh za amd :?

zdej pa res nevm ko sm vec razlicnih mnenj slisu :blink:

Objavljeno

Najbrš si spregledu tole Datum: 3.11.2001. Tko da ta člank ni glih verodostojen za danes. Od zalmanov se splača dva modela 6000, lahko tud neslišen ;) al pa 7000, zelo tih, hlajenje pa na vrhuncu. Oba bota poskrbela da tvojemu procesorju ne bo vroče, in da jih ti ne boš slišu ;)

Objavljeno

ok hvala vam

bom kr zalmana kupo .)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Kot bi naša vodička rekla, Nau šlo. Sem ves dnar za tekile porabu, upam da si že najdu kupca Dave ;)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

torej na mojem radeonu 9800 je ventilator dušo spusto, tako da moram nabavit novega pa me zanima kaj priporočate, rad bi pa kakega ki ni preveč glasen a kljub temu dobro opravlja svoje delo :doze:

Objavljeno (popravljeno)

Artic cooling vga silencer rev3 (upam da sem prov napisov). Velek, lep, tih, hladi ko svina, topel zrak piha vn iz ohišja, 3k.

Jst sem bil zlo navdušen nad njim na isti grafi.

PS: k sm že glih tle, prodam Thermaltake Silent Boost, 3,5k :)

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno
Artic cooling vga silencer rev3

a ga je komplicirano namestit na grafo :?

Objavljeno

Ne, sam dva šravfa prišravfaš pa si :), sej dobiš tud navodila zraven.

Tko zgleda v akciji :DHIS9800IceQ_front.jpg

Objavljeno (popravljeno)

jae, mlacom...

Lahko pa tud bolha.com :)

Popravljeno . Popravil Dolenc™

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!