mirsi Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Pozdravljen/a ! Imam en problem. Lansko leto sem kupil skuterja italjet brez paprijev. Kupil sem ga od 2.lastnika. Dobil sem le 2 zavarovalni polici iz leta 97 in 99. Na polici so podatki od prvega lastnika, ki je zavaroval motor. Zavarovalnica SLOVENICA Zanima me če si lahko kaj pomagam s temi papirji, da bi dobil kakšne paprije da bi lahko registriral motor ? Kam se naj obrnem? Za morebitne odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Taylor-xXx Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 Poisci kakega odvetnika :fredy: :whistle: ah ne wem ... kolega je pravu da to baje ni problem dobit :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Taylor-xXx Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 sem emu tomosa .... brez papirov ... ni se mi ga dalo registrirat ... tak sem pred panduri ze spizdu ... in to s tomosom :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc4life Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 kam si te spizdo.. v šumo?!? :lol: ... pa kaj so oni bli peš... :kva2: :lol1: sorry za :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Taylor-xXx Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 kam si te spizdo.. v šumo?!? :lol: ... pa kaj so oni bli peš... :kva2: :lol1: sorry za :topic: ← um ne ... na enosmerno :D pa po dvoriscih pa so me zgubli :OK: :grupni: samo šššššššš :xx: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
icerider Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 jst sm že 3-krat z tomosom enkrat je mu clo polomlen obroček :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 Mislim, da glede tega ni problema. Sicer ne vem, kako imajo lahko eni tako slab odnos do dokumentov (predvidevam, da je dotični osebek izgubil tudi potni list, osebno in kak telesni organ), ampak... Skratka, tvoj kolega bo moral do tehnične baze, kjer mu bodo na osnovi številke šasije sestavili novo prometno dovoljenje. Vsaj mislim, da je moj kolega to rešil na tak način. Šasijo preverijo samo zato, da skuter ni vkraden in potem se baje da urediti vse :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
icerider Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 po moje je pa tko če je biv motor enkrat registriran majo to oni vse u računalnikih zapisan in rabš samo kupoprodajno z tistmu k je pisan kot lastnik tega motorja.ne vem no pjt na upravno enoto pa se pozanimej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se