_MX50_ Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 en kreten mij nasu neki cukra u tank, zj ga mam na servisu kašne so uhka posledice zaribov :wacko: ni sam zapacan je ko svina in komj km leze zj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 As zihr,da spljoh kdu zna prbrt zakua s gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 Pizda zanimive teme ljudje odpirajo. :lol1: Da ti en cukr not strese more bit pa res debil :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JernejS|t@R Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 (popravljeno) Da ti en cukr not strese more bit pa res debil :blink: ← to zgleda radi delajo tam v kamniških koncih, so mojmu bratrancu tud cukr not vsul :BUA: Popravljeno April 27, 2005. Popravil JernejS|t@R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno April 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2005 jah grem na en kofe pred eno oštarijo za 15 min pridem nazaj vžgem nkamr ne gre mav pogledam u kestl pa vidm ene delce cukra :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno April 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2005 kašn kamnik jebemti bled:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Taylor-xXx Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 ej jaz sem u moped dobu cukr not pa sprva je slo ... pol me je zacelo fukat ... sam me ni masina fukala ampak to ko sem dobu cukr v cevko pa se mi je zastopalo :D masina je bla takrat ze tak vroca da je cukr karamel postal :D pol pa sem spraznu kesl pa z vodo spral kest ...pa to vec krat ponovil :D tak da je ves slatkor se raztopil ... pol pa samo benz nafilal tak da je prek teklo pa ga neki spisti skozi ... pa je pol delalo :D ... sam sem itaq vlki cilinder dau gor pa bat menjal :P :yea2: zaj pa ga ni vec :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 lol ampak kako se lahko zgodi da ti en kar v tank cuker natrese.., k nč ne mirkaš svoje mašine <_< :P če bi kdo men to naredu bi ga na licu mesta s sekiro tolku! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno April 28, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2005 ja an nj ene pov bleda razmesarm a kua? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 ja an nj ene pov bleda razmesarm a kua? ← alo ti mi samo reči kak ti je lahko on tank odpr saj pa je te na ključ pa ga nemoreš kar tako odpret Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 ja sej! kako je lahko to mozno^^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno April 28, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2005 jah mam aprilia mx50 pokrovčk k se ga ne da zaklent an:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno April 28, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2005 ubistvu se mi praktičn uhka usak uščije not če se mi hoče an, pokrovčka za ta model se pa ne da dobit da bi se zaklenu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Taylor-xXx Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 sej aeroxu tut odpres brez kluca :P smo da pol ne mors nazaj dat :D al ... al pac ... nisem se probav nazaj dat :) vn pa gre ... pa se lahko poseres not ... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno April 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2005 ja ta moj pokrovčk dela na istmu principu ko pr tomosovih apnih al pa kj podobnga an odpreš zapreš ne da bi uhka zaklenu an:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Inspectah Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 (popravljeno) te pa nimajo avtomatiki na kluc, vem da neki tomosi majo. pa si daj od mopeda gor pa nes mel problemov. Popravljeno April 30, 2005. Popravil Inspectah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno April 30, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2005 maaa premjhn pokrovčk od tomosov je za na moj moped an Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 daj pič** materno kaj ne znas pisat al kaj ? :devil: pa neke cuker teme odpiras... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Maj 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2005 jah sj zato pa je forum an da se nove teme odpira vosu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Maj 1, 2005 Deli Objavljeno Maj 1, 2005 Fantje, motor morete imeti skoz na očeh, če vidite, da se kdo potika okoli njega, pa prvo stvar ko ti pride pod roke pa na njega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 1, 2005 Deli Objavljeno Maj 1, 2005 Pa PM daj vsaj slovensko pisi ne pa tu da nekaj sifirano pišeš :fight2: :fight2: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc4life Objavljeno Maj 1, 2005 Deli Objavljeno Maj 1, 2005 mogoče mu samo malo tipkovnica nagaja :lol1: ali pa ne... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 jah sj zato pa je forum an da se nove teme odpira vosu ← :huh: Podnapise pls :slap: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 jah sj zato pa je forum an da se nove teme odpira vosu ← an kva če bi an mal tale an mal u šol pustu tle an pa mal tko pisou an da bi kdo kej zastopu an ps: Prekvata mularija <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 (popravljeno) da mal prevedem: vosu-osel :P zanimiva tema drugač, jst sm se tok narežu k še nikol :lol1: Popravljeno Maj 5, 2005. Popravil bassko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se