{MIT§URUG!} Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 (popravljeno) Mam skuter Honda pa me zanima kako je mozno da mi gre po tem k so dal blokade stran isto kot prej??--WTF? :blink: :? :angry: )Dau sm na servis da mi dajo stran) Dons sm dau auspuh dol pa pogledu ce je blokada in je NI blo!! Pol sm razdru mašino in vidu da blokade na variomatu ni!! (vsaj mislm-kr je se neki not podobnga k blokada sam da se premika not pa vn) Pospeske ma hude, sam koncna! :angry2: :BUA: :BUA: Popravljeno April 27, 2005. Popravil {MIT§URUG!} Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_speed Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 Mam skuter Honda pa me zanima kako je mozno da mi gre po tem k so dal blokade stran isto kot prej??--WTF? :blink: :? :angry: )Dau sm na servis da mi dajo stran) Dons sm dau auspuh dol pa pogledu ce je blokada in je NI blo!! Pol sm razdru mašino in vidu da blokade na variomatu ni!! (vsaj mislm-kr je se neki not podobnga k blokada sam da se premika not pa vn) Pospeske ma hude, sam koncna! :angry2: :BUA: :BUA: ← onesposobi elektronsko blokado drugač nebo nikam šo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_speed Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 če znaš nemščino ti bom dal link za eno stran ki maš vse napisano http://www.haizapage.de/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
{MIT§URUG!} Objavljeno April 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2005 onesposobi elektronsko blokado drugač nebo nikam šo :lol1: ← Amm kje pa je ta blokada? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_speed Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 Honda X8R maš toti skuter vse ti piše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
{MIT§URUG!} Objavljeno April 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2005 Honda X8R maš toti skuter vse ti piše ← Mam ja! Sam jest pa švabščina :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_speed Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 od kod si? če mi bo ti bom prevedo drugač pa pelji na servis pa bodo tam rešli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
{MIT§URUG!} Objavljeno April 28, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2005 Dons sm spet pelu na servis pa je reku da more dizo zamenat (vecjo dat) kr ga baje zaduši in nima moči da bi šou več. :? Kr sm opazu da k grem po ravnem iz nule mi gre tok k prej, če pa dobim zalet iz manšga klanca pol se lahka po ravnem pelem do konca :yea1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samcy Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 lep pozdrav jest mam tut hondo pa sm iskov ta omejevalec pa ga ne najdem, al je to spredi motorja a kva :? če je kdo tok prjazn pa mi pomaga mi pošle kšno sliko kje je, k tista nemška stran je bl tko.rt bi pa da mi gre motor več mam blokade zuni pa gor en str gianelli auspuh pa mi gre motor sam 68km. prsimmza pomoč hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se