lojzi Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 quote: Lojzi, saj za sabo bi raje imel kaksen boljsi "amortizer".... je skoda Roni, da jo rpevec potlacimo... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Kuko si mislu boljši. Jest boljšga ud unga dekolteja (skor) ne poznam ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 quote: quote: Lojzi, saj za sabo bi raje imel kaksen boljsi "amortizer".... je skoda Roni, da jo rpevec potlacimo... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Kuko si mislu boljši. Jest boljšga ud unga dekolteja (skor) ne poznam ! Lojzi ma vas rad Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 Zarja oprost, ampak ti se nis prijavla za štrik vlečt! Gregs, a si predstavljaš Zarjo spred, Roni zad, koga pol še štrik zanima? Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 Zarja se tut prijavlja za strik vlect.......ampak na Brrrm-ovi strani. Tko Lojzi...zdej pa mas! Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 Zarja saj bos za ali pred mano Eni so srecni drugi pa trezni LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 Hmm, pa kje ste bli heroji v Brdih, ne pa da so nas, .... no ja life sucks, lahko me pa angažirate za tehničnega direktorja ekipe, ...Brez piva ni zmage! LAV is in the air (pa zajcki pa te stvari) ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Svizec, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climberka Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 Jaz pa ne bom strika vlekla, imam ....... ha,ha,ha, LP Climberka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climberka Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 ©e majhen popravek - tudi PAINTBALLA ne bi se ąla. Lahko pa kar tako kakega "kozla" ustrelim Torej me premestite v rubriko za ľurerje, LP Climberka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 folk,pa za ovako i onako nategovanje je forum "ljubezen" (al kva ze)....mislim....no.... tukaj se gre pa o resnih zadevah. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 Sedaj sem v dilemi, v katero ekipo se prijaviti? V svojo ali v nasprotno. Argumenti so za obe dovolj dobri. Bom šel kar k svojim. Naša ekipa bo dala neprecenljiv prispevek k športni panogi vlečenje vrvi. Svoj konec vrvi bomo za eno debelo drevo privezali in vas (Gregsovce) pustili da vlečete, mi pa na pivce, potem pa, ko boste vi že čisto upehani od vlečenja pa samo malo cuknemo in je po vas Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pegaso Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 quote:Hmm, pa kje ste bli heroji v Brdih, ne pa da so nas, .... Jaz biti tam..pa Zoolo..pa naše navijačice..pa Nina..pa... Ja zdej bodo pa kar vsi neki vlekl...mi smo to na zboru dokazal da ce je v igri nagrada ala 3 flaše vina...potem mi to potegnemo vsaj za dve flaši...sej ga je blo glih prov...kajne Zoolo Tisti Zagorci so pa itak prepovedane anabolike jemal! Antifriz rulez! LP pegaso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 No ker sem bila v Brdih samo navijačica...(brez dekolteja) bom pa zdej tut mal vlekla...(tut brez dekolteja). Ker men se je že takrat full vleklo.... pa.... mi je bilo nerodno kar tam pred vsemi gledalci Nu tak.... jaz se prijavljam.... sami pa izberite v kateri ekipi (čeprav me tista Brrrmova ekipa kar privlači. Beri: štrikokolidrevesapaminapivopress)!! I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 Na forumsko se bomo odpeljali skupaj - tisti, jasno, ki boste želeli... v mislih sem imel kakšno furo iz LJ preko Tuhinjske, Vranskega, zgornje savinjske doline, Gornjega Grada, Črnivca in nazaj dol v Kamniško Bistrico. Da ne bomo samo sedeli, pili, jedli in se streljali. Ste za? (lahko tudi kakšna druga fura, sam da se peljemo!) N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 Na forumsko se bomo odpeljali skupaj - tisti, jasno, ki boste želeli... v mislih sem imel kakšno furo iz LJ preko Tuhinjske, Vranskega, zgornje savinjske doline, Gornjega Grada, Črnivca in nazaj dol v Kamniško Bistrico. Da ne bomo samo sedeli, pili, jedli in se streljali. Ste za? (lahko tudi kakšna druga fura, sam da se peljemo!) velja... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 Razumljivo. Celjski del odprave se vam bo po vsej verjetnosti pridružil na Vranskem. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 Ajsmen, vleka vrvi paše pod Ljubezen? Te vrste ljubezen so me pa še vsi do sedaj prišparal! Pa tud u Kamasutri je ni! Hoooooočem vedet, znat pa uživat! party tiiiiiiimeeee!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 quote: Ajsmen, vleka vrvi paše pod Ljubezen? Te vrste ljubezen so me pa še vsi do sedaj prišparal! Pa tud u Kamasutri je ni! Hoooooočem vedet, znat pa uživat! ronci darling,vleka vrvi ze pase sem,ne pa nategovanje,ovako i onako ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2002 quote: Zarja oprost, ampak ti se nis prijavla za štrik vlečt! Gregs, a si predstavljaš Zarjo spred, Roni zad, koga pol še štrik zanima? Je**s strik! Punci, a gremo mi raje na eno pijacko?! ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2002 Noise: jasno, da gremo prej se na eno furo! ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fisherman Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Gregs pripiši fisherja na listo strelcev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote:Je**s strik! Punci, a gremo mi raje na eno pijacko?! Nic ti zdej zarje ne vab k seb, ona bo vlekla strik cisto ob meni Eni so srecni drugi pa trezni LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 prijavljam še mojo skromno malenkost in ne tako skromno 1/2 za žurko in vlečenje vrvi....... pa prosim v Lojzijevo ekipo med "rahitične".......... lp., bmw Popravil/a - bmw dne 22/03/2002 ob 22:02:21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote: prijavljam še mojo skromno malenkost in ne tako skromno 1/2 za žurko in vlečenje vrvi....... pa prosim v Lojzijevo ekipo med "rahitične".......... Z veseljem te sprejmemo, Bmw... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Marec 23, 2002 Deli Objavljeno Marec 23, 2002 No, pa se še midva prijavljava... Na katero stran me vzamete??? Uti How's your day? Ready to play? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mare1 Objavljeno Marec 23, 2002 Deli Objavljeno Marec 23, 2002 TUDI JEST SE BI PRIJAVU CE BI LAHKO BIL KJE BLIZU SREDINE (DA BI VIDU KAM SE PELEMO!! MARE gsx-f CAS IMAS SAMO CE SI GA VZAMES !____ mare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave