morrison Objavljeno Maj 1, 2005 Deli Objavljeno Maj 1, 2005 Imam Piaggio NRG MC3, nepredelan(vsi deli so originalni), vendar mi zvok ni vsec...kaj priporocate, da bi izboljsal zvok? Namen imam kupiti nov izpuh(LeoVince RR), je to vredu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMAHANEJC Objavljeno Maj 1, 2005 Deli Objavljeno Maj 1, 2005 Imam Piaggio NRG MC3, nepredelan(vsi deli so originalni), vendar mi zvok ni vsec...kaj priporocate, da bi izboljsal zvok? Namen imam kupiti nov izpuh(LeoVince RR), je to vredu? ← Kupi leo vince ali giannelli izpuh in športni filter najbolje malosi stane 8k nov rablenga dobiš za 4k izpuh te pa pride pribljižno 30k če ne več ko sem jaz menjal izpuh na skuterju sem dal gor leo vince zx pa sm plaču 36k :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMAHANEJC Objavljeno Maj 1, 2005 Deli Objavljeno Maj 1, 2005 Kupi leo vince ali giannelli izpuh in športni filter najbolje malosi stane 8k nov rablenga dobiš za 4k izpuh te pa pride pribljižno 30k če ne več ko sem jaz menjal izpuh na skuterju sem dal gor leo vince zx pa sm plaču 36k :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Maj 1, 2005 Deli Objavljeno Maj 1, 2005 Imam Piaggio NRG MC3, nepredelan(vsi deli so originalni), vendar mi zvok ni vsec...kaj priporocate, da bi izboljsal zvok? Namen imam kupiti nov izpuh(LeoVince RR), je to vredu? ← a ni škoda gnar stran metat sam zarad tega da bi mel bolši zvok .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Zameni valčke pa auspuh pa go glas bolši pa tut pospeški bojo bolši. Če hočš pa res un ta hud zvok pol dej pa res športn filtr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 najbol cenej boš skozi prišel če boš navrtal kakšno lukno v auspuh samo se ti bol splača kupit športnega :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 najbol cenej boš skozi prišel če boš navrtal kakšno lukno v auspuh ← Ti nisi normalen :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 samo poglej!Moj bivši sošolec je navrtal 2 lukni v dušilec ko je še mal navaden auspuh pa je mel zvok kot kaki zx al pa podobno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 samo poglej!Moj bivši sošolec je navrtal 2 lukni v dušilec ko je še mal navaden auspuh pa je mel zvok kot kaki zx al pa podobno. ← Ki pa je slika,da bi gledal kaj? :lol1: Se vidi,da ste se otoroci,da vrtate luknje v izpuhe :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 notr dej malossi e5 filtr pa bo zvok vredu pa izpuh dej Leovince RR al pa tecnigas next r pa je to to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
popo Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 samo ka je to res da z sportnim filtrom ne gre scooter ko je vlazno vreme pa ka se res prej motor pokvari :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 zato k pride dež noter :glare: sej lahku zavaruješ proti dežju <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 pa vi ste že vidli ki je filter? skrit tam doli nekje kak bo te dez do nejga priso samo ob vecjem nalivu pa ko so luze mores pazit drugace pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
popo Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 aha drugace je pa filter dober samo za bolsi zvok k jes ma leovincija zx pa e mi glas ne dopade najbolj :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno Maj 19, 2005 Deli Objavljeno Maj 19, 2005 dj runner itq da pride.., poglej pr drugih motorjih kot je tvoja runnerca :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se