Skoči na vsebino

Zvok

morrison

Priporočene objave

Imam Piaggio NRG MC3, nepredelan(vsi deli so originalni), vendar mi zvok ni vsec...kaj priporocate, da bi izboljsal zvok? Namen imam kupiti nov izpuh(LeoVince RR), je to vredu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imam Piaggio NRG MC3, nepredelan(vsi deli so originalni), vendar mi zvok ni vsec...kaj priporocate, da bi izboljsal zvok? Namen imam kupiti nov izpuh(LeoVince RR), je to vredu?

Kupi leo vince ali giannelli izpuh in športni filter najbolje malosi stane 8k nov rablenga dobiš za 4k izpuh te pa pride pribljižno 30k če ne več ko sem jaz menjal izpuh na skuterju sem dal gor leo vince zx pa sm plaču 36k :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupi leo vince ali giannelli izpuh in športni filter najbolje malosi stane 8k nov rablenga dobiš za 4k izpuh te pa pride pribljižno 30k če ne več ko sem jaz menjal izpuh na skuterju sem dal gor leo vince zx pa sm plaču 36k :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ni škoda gnar stran metat sam zarad tega da bi mel bolši zvok .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zameni valčke pa auspuh pa go glas bolši pa tut pospeški bojo bolši. Če hočš pa res un ta hud zvok pol dej pa res športn filtr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

najbol cenej boš skozi prišel če boš navrtal kakšno lukno v auspuh samo se ti bol splača kupit športnega :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

samo poglej!Moj bivši sošolec je navrtal 2 lukni v dušilec ko je še mal navaden auspuh pa je mel zvok kot kaki zx al pa podobno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

samo poglej!Moj bivši sošolec je navrtal 2 lukni v dušilec ko je še mal navaden auspuh pa je mel zvok kot kaki zx al pa podobno.

Ki pa je slika,da bi gledal kaj? :lol1: Se vidi,da ste se otoroci,da vrtate luknje v izpuhe :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

notr dej malossi e5 filtr pa bo zvok vredu

pa izpuh dej Leovince RR al pa tecnigas next r pa je to to.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa vi ste že vidli ki je filter? skrit tam doli nekje kak bo te dez do nejga priso samo ob vecjem nalivu pa ko so luze mores pazit drugace pa ne

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!