Skoči na vsebino

Gilera Runner 180 (disk ja al ne)

..::NRG::..

Priporočene objave

To je en in isti motor. Sta modela FXR in VXR. Prvi je 2T drugi pa 4T. SP je po mojem sam zarad lepsga.

SP je oznaka da ma na obeh kolesih diske ce se prov spomnem. BTW: ce kupujes Runnerja180 si pust se mal špage(keša) za klučavnice (disk-lock&ketna). Pa ne pozabi zaklepat!

Vsaj u Lj je tko da če je nekje parkiran več kot 10min takoj pridejo gledat potencialni 'kupci' k bi radi krog :P .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam prodajam mojega runnerja 125 2t

letni motorja je 1998 ( prva registracija p aje bila leta 2003) tako da j eprvi tehnični pregled šele leta 2007. ima zadaj boben in zagotavjam da je več kot dovol za bremzanje. motor je brezhiben kar se mehanike tiče, ni reči d ane dela, pa seveda ni del ada ne bi bil predelan oziorman zamenjan.

nastavljivo vzmetenje spredaj in zadaj, večji disk,,,itd hitrost 150kmh na valjih 175kmh. je na netu zelena

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pinjas, a te lahko vprašam za porabo? čist tko za info me zanima.

Sam sem oprazil, da je moj hexagon postal blazni šparovček. pri normalni uporabi (80% obremenitev) mi kuri 4,5l

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

porabo se na dirkalnem motorju nikol ne gleda kaj preveč. kuri pa manj kot sem pričakoval. sevea odvisno koliko ga teraš. če ga voziš okol 100kmh z 1/3 gasa naredi z enim tankom 11l okoli 200km-250km seveda če pa stiskaš in so hitrosi od 50 pa do 150kmh pa je tank za kakih 90-110km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men 180ka pokur ene 5.2-5.5 litra na 100km. Teram ga pa skoz do konca. V bistvu sploh ni bistvene razlike v porabi ce ga skoz tisim al pa ce ga ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 mesecev pozneje...

No jst sm meu pa manjšo nesrečo <_< pa me zanima če bi se dal kje dubit zadnjo feltno z diskom pa more bit 13col :rolleyes: tko da če kšn kej ve...kr na dan z besedo hehe :D B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!