Wobewt Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Če se kdo jutri, v torek 3. maja, nima kam dati, ga vabim na otvoritev moje samostojne razstave v KUD France Prešeren, v Trnovem. Otvoritev bo ob 21. uri. Če vas ne zanimajo risbe, pa greste lahko vsaj na zastonj pijačo in jedačo, kokr na vseh otvoritvah, heh :grim :grim :grim :grim :fredy: ... V glavnem bodo razstavljeni akti in portreti, ter moje ilustracije za strokovne publikacije (živali, inštrumenti). Ayd, vabljeni! B) B) Za pokušino malo:
pirrulz Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Bwawo! :worship: Apwawdiwam klap klap klap :OK:
GorazdH Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 kaka nesramnost! zna risat in še babe mu gole pozirajo...le zakaj sem šel za strojnika... <_< lepe slikice drgač :OK:
klimbra Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 ............................................ PRIDEM .............................................
maXXXimum Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Se bom potrudu prit, ker so slike res :OK:
devilish Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 sm že obljubla prisotnost... bom probala obljubo še držat :P :OK: huuuuuude so! :grim
Špilferderber Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Wobi, še v Mladini si :worship: !!
Einherjar Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Tudi midva s Tinchi prideva - direkt iz Clubhouse-a.
Tedybear Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 R.F. Bravissimo....sicer dons ne pridem, ampak kmalu.... :OK: :OK: To je treba videt...
klimbra Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 " METULJ ".................... :OK: :OK: :OK: :OK:
Perla Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 @Wobewt, do kdaj si bo mogoče ogledati razstavo?
maXXXimum Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 " METULJ ".................... :OK: :OK: :OK: :OK: ← nene... "EVA" :yea2: Wobewt :photo:
Wobewt Objavljeno Maj 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Hvala vsem, ki ste prišli na otvoritev!!! :yes: Prodal sem sliko za milijon tolarčkov (I wish). :grrr Malo fotk, bilo je pa še zunaj pred Kud-om...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se