Wobewt Objavljeno Maj 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Ehey, qwalla vsem za čestitke!!! Pa to so NARAVNI joški, kukr trdi g. Pirrulz (a ne, Pupa?) :grim Sm biw zlo vesel Vašega obiska! B) Respect. (aja, koko pa da ne poznam še g. kOdEbLuEa? :hmm: )
Gregs Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Wob, kot sem že rekel, ti si genij... :worship: ...za slikce... :P ... no, mogoče še za kaj... ehehhehe... :D :004 :OK: V glavnem: Medusa in Ona sta moji ljubici... ju pridem odkupit drugi teden... ;) ...da mi bosta krasili dnevno sobo... :yea2: O:-) Pa sem šel še enkrat Evo pogledat... sem se je takoj spomnil, ko sem stopil noter... ampak Medusa... in Ona... najlepši par... :OK: vseeno... :blush: BTW: joški so DEFINITIVNO umetni... jih nisem mogel prijeti... :D ...ampak naslikani so pa naravni... :P
pirrulz Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 (popravljeno) V glavnem: Medusa in Ona sta moji ljubici... ju pridem odkupit drugi teden... ;) ...da mi bosta krasili dnevno sobo... :yea2: O:-) Pa sem šel še enkrat Evo pogledat... sem se je takoj spomnil, ko sem stopil noter... ampak Medusa... in Ona... najlepši par... :OK: vseeno... :blush: ← Smo vidli, ja, da si jih nekam dolgo gledal včeraj, stari, pa nekaj sam pri sebi govoril :grim :naughty: (vendar mislim, da ni blo to, kako bi jih kupil, ampak nekaj drugega... :D ) šalim se, samo šalim.... Popravljeno Maj 13, 2005. Popravil pirrulz
grega123 Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 nooorooo!!! sošolc je enkrat narisal kroglo in je kar precej časa potreboval. Na koncu je zgledala zelo realistično (3D) :OK: ampak tele mojstrovine, kolk je blo enga časa vloženga, kapo dol!!! :worship: :worship: :worship:
Gregs Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Smo vidli, ja, da si jih nekam dolgo gledal včeraj, stari, pa nekaj sam pri sebi govoril :grim :naughty: (vendar mislim, da ni blo to, kako bi jih kupil, ampak nekaj drugega... :D ) šalim se, samo šalim.... ← Nič šale... res sem še kaj drugega razmišljal ob gledanju... O:-) :P :D
kOdEbLuE Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Wobewt je genij! B) podpišem se pod tole
civava Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Ej z umetnimi joški je hotla Pupa ceno slikam zbijat. :yes: :devil:
PSI_Hunter Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 wobi slikce 1A, k sm pa vidu meduso v realnosti :wub: ........... pa sam se adijo........... :photo: master of masters........... poklon....... :worship: sm se nekako hotel prebiti do tebe, in ti vsaj roko stisnt, pa te je oblegala horda ljudekov, tko da sm mogu tak poskus nazalost opustiti........ :xx: :oops:
Wobewt Objavljeno Maj 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 sm se nekako hotel prebiti do tebe, in ti vsaj roko stisnt, pa te je oblegala horda ljudekov, tko da sm mogu tak poskus nazalost opustiti........ :xx: :oops: ← :hmm: Hmmm... Si biw praw na otvoritvi, al potem, v četrtek samo z našimi MS-jevci? Če si biw v četrtek, si biw najbrž v usnjeni kombinezon moto-opravi s temnimi lasmi? Še enkat - hmmmm...No, drugič pa le prlet do mene, če me widš! B) B) Hvala za obisk!
Wobewt Objavljeno Maj 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 V glavnem: Medusa in Ona sta moji ljubici... ju pridem odkupit drugi teden... ;) ...da mi bosta krasili dnevno sobo... :yea2: O:-) ← Gwegs, ti si moj najljubšejši manager.... B) B) B)
Gregs Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 a sm kje slišu besedo moto-dražba? :) ← ... ne še... ne še... :whistle:
Gregs Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 wobi slikce 1A, k sm pa vidu meduso v realnosti :wub: ← PSI, ti si moj najboljši prijatelj, če daš številko Meduse... ta realne, seveda... :P :D :yea2:
PSI_Hunter Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 PSI, ti si moj najboljši prijatelj, če daš številko Meduse... ta realne, seveda... :P :D :yea2: ← pa sej ves no,.......... khm............. no.......... mislm............. da............ sm mislu........... sliko........ :oops: , matr ce je pa tko realno zgledala O:-)
Gregs Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 pa sej ves no,.......... khm............. no.......... mislm............. da............ sm mislu........... sliko........ :oops: , matr ce je pa tko realno zgledala O:-) ← ...saj vem... .) ...samo malo šale male... :grim
Gregs Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 Gwegs, ti si moj najljubšejši manager.... B) B) B) ← ... oohhh... hvala... :blush: ... mal mi je nerodn... :naughty:
pirrulz Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 ... oohhh... hvala... :blush: ... mal mi je nerodn... :naughty: ← stari, pa tudi moj najlubši špediter si :grim :lol:
kOdEbLuE Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 ma ne morem se nagledat telih slik tlele gor... na naslednjo razstavo pridem pa ziher
Gregs Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 stari, pa tudi moj najlubši špediter si ← :...emmm... vem... :blush: :P :D .) :yea2: Mimogrede: rabi kdo dostavo v Novo Gorico v petek? Če bo slabo vreme.. drugače grem z mopedom... :whistle:
devilish Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Mimogrede: rabi kdo dostavo v Novo Gorico v petek? Če bo slabo vreme.. drugače grem z mopedom... :whistle: ← En redkih petkov k ne grem dol oz. mam prevoz, pa se oglasis! Dio bono! :P Javi ce bo se kdaj ponudba! :)
Gregs Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 En redkih petkov k ne grem dol oz. mam prevoz, pa se oglasis! Dio bono! Javi ce bo se kdaj ponudba! ← Ma dio bono, pa pejdi kar tako z mano, pa je... :P Čelado na glavo... in dva norca na zic (prostopopredinupress) :D :whistle: :music2: Javim... ko grem še kdaj... .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se