Zrile Objavljeno Maj 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Ne daj se, Zrile ... ← Ne dam seeeeee!!! 11 tisoč postjeva!!?? :eek: si legenda uistinu! :worship: a če ampak di delaš, osim ki si na netju po cel dni? .)
simonsi Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Ne daj se, Zrile ... ← za manje od 100EUR :grrr :D
Zrile Objavljeno Maj 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 NE VEEERJAAAAM!!! :mellow: Teya moja, pa kar mi nisi prij sporočila da je tudi ovak zelo zabavno! ... kod nas se samo hude nekaj v zadnji dni :angry: a nič, bom se sim preselila .)
Zrile Objavljeno Maj 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 http://www.motori.hr/forum/viewtopic.php?t...er=asc&start=25 :ninja: ← ajuuuuu... :worship: pa kak? ki? kome? :grrr ...ne verjam!? vi mate uhode na motori.hr? jel? :lol:
pirrulz Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 (popravljeno) Mi vemo vse. :grim Popravljeno Maj 6, 2005. Popravil pirrulz
SiR Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 ajuuuuu... :worship: pa kak? ki? kome? :grrr ...ne verjam!? vi mate uhode na motori.hr? jel? :lol: ← pazi se taj lordsmith je opasan :P
Zrile Objavljeno Maj 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 vidim zdaj... :hmm: ...bogec moj..pa kje sem ja to prihajala??? joooooj mene sirota...nič ne bu dobroga :( :(
Robert Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 http://www.motori.hr/forum/viewtopic.php?t...er=asc&start=25 :ninja: ← Dobro ti stoji ova crvena kosa ali imaš jednu veliku napaku, imaš momka :P :D Malo zajebancije! :D Pozdrav od Roberta
cyc Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 (popravljeno) A ni napaka v bistvu "greška"? :hmm: :ninja: He, o tem sem pisal v eni temi ... mater zgleda to hecno ko se slovenec sili hrvaško govorit, izpade pa potem kot kaka "pigeon English" :ninja: Punca vas bo čisto ok razumela, če boste knjižno slovenščino pisali ... in obratno :devil: In ja .. Zrile, dobrodošla :) Popravljeno Maj 6, 2005. Popravil cyc
Zrile Objavljeno Maj 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 ja mislim da je u redu da ak sam došla sim, da pišem na slovenskom... jest da mi malo neide, al na to se možete samo smijat :yea2: a jaz bom nafčila .) ....s vremenom bute i vi mene razumjeli :kva2: .) O:-)
Zrile Objavljeno Maj 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Dobro ti stoji ova crvena kosa ali imaš jednu veliku napaku, imaš momka :P :D Malo zajebancije! :D Pozdrav od Roberta ← :lol: ni mi taj momak!.... prošle godine sam bila u italiji na bordanju! taj se momak jedini htio slikati z menom :cry: :D
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 :lol: ni mi taj momak!.... prošle godine sam bila u italiji na bordanju! taj se momak jedini htio slikati z menom :cry: :D ← :grrr trpi
motoristek Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 :lol: ni mi taj momak!.... prošle godine sam bila u italiji na bordanju! taj se momak jedini htio slikati z menom :cry: :D ← E onda smo u igri? :whistle:
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 E onda smo u igri? :whistle: ← samo žena doma ne sme vedet :whistle: .......
Zrile Objavljeno Maj 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 E onda smo u igri? :whistle: ← errrmmmmmm........ne! :lol: :lol:
motoristek Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 samo žena doma ne sme vedet :whistle: ....... ← Jaz sem samski in sanjski :lol1:
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Jaz sem samski in sanjski :lol1: ← no evo :doze: ..ti je že povedala :grrr ....odpadeš ko knof od gat :grim
motoristek Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 (popravljeno) no evo :doze: ..ti je že povedala :grrr ....odpadeš ko knof od gat :grim ← Nazadnje se bo pa jokala Zrilkica:lol1: Popravljeno Maj 7, 2005. Popravil motoristek
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Nazadnje se bo pa jokala Zrilkica:lol1: ← vse se bomo jokale.... :cry: .. sem ziher :grrr
vojak25 Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Kaj ste navalili ko mutavi na telefon :lol1: :kva2:
Rocky Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Zrile suseda, Bok! Dobro nam došla! Još neznaš što te čeka. :P Ovdje ima samih ludaka. A ludaka sa velikim srcem. Stvarno me interesira sa kojeg djela Zagreba si? Ajd, Bok! :004 :004 Pozdrav izpod vinograda! ROCKY! B)
Dolenc™ Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Pomojem se ona smeji vaši hrvaščini tolk k mi njeni slovenščini :) . Drgač pa zdravo še v mojem imenu Zrile ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se