cyc Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Saj se ne smejim njeni slovenščini ... sploh dvomim da namerava slovensko pisati. Mi je pa zanimivo ker dobim vpogled kako je, če bi jaz skušal "hrvaško" govoriti ;)
Gregs Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 O Zrile, ona, koja mi nije suđena, da je upoznajem u doba T.?! :D Dobrodošla med nami... mogoče pa kdaj rokavičke sprobaš na CBRi... .)
Rude Boy Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 lepe ti je , lepe ti je zagorje zelenooo.... :drunk: hik, kaj buš ti, bum i ja ! pozdraffff !
lojzek Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Hehe le kje sm že ta avatar (alkokosežeimenuje) vidu :hmm:
Zrile Objavljeno Maj 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Zrile suseda, Bok! Dobro nam došla! Još neznaš što te čeka. :P Ovdje ima samih ludaka. A ludaka sa velikim srcem. Stvarno me interesira sa kojeg djela Zagreba si? Ajd, Bok! :004 :004 Pozdrav izpod vinograda! ROCKY! B) ← Boook!!! super ti ide hrvaški .) ... a znam što me čeka, sve sam ja to već prošla na jednom forumu, al zabavno je opet :lol: ... a da ovdje ima ludaka, to verjamem...na kraju i ja sam jedna od njih :blink: ... Zagreb - Vrapče :yea2:
Zrile Objavljeno Maj 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 O Zrile, ona, koja mi nije suđena, da je upoznajem u doba T.?! :D Dobrodošla med nami... mogoče pa kdaj rokavičke sprobaš na CBRi... .) ← rokavičke?? kak ti veš za rokavičke?? ti Teya rekla?? :) :) :)
klimbra Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 rokavičke?? kak ti veš za rokavičke?? ti Teya rekla?? :) :) :) ← Ajd Zrile.....povej ti men,zakaj nas ne marate!!!!!????????? A mi vas!!!!!!!! Jes....priznajem....jednom sam se zajebo i "kruhu" rekao hljeb
pirrulz Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Ajd Zrile.....povej ti men,zakaj nas ne marate!!!!!????????? A mi vas!!!!!!!! Jes....priznajem....jednom sam se zajebo i "kruhu" rekao hljeb ← jaz pa "vazduhu" "zrak" (al obratno :hmm: ) :ninja:
klimbra Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 jaz pa "vazduhu" "zrak" (al obratno :hmm: ) :ninja: ← To je pa žešče zajebano!!!!!!! .) .) .) .)
xr800 Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 To je pa žešče zajebano!!!!!!! .) .) .) .) ← Pismo, se spomnim, da je blo enkrat tak zajebano, ko sem naročil kafu namesto kave........... :slap: :slap: :slap: :BUA: :BUA: :BUA:
Alla Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Pa da se ne bi kdaj zmotili in naročili bakljavo namesto baklave!!! Menda kar glave sekajo za tako napako! :kva2: Alla
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 To je pa žešče zajebano!!!!!!! .) .) .) .) ← Se spomnim, ko sem v trgovini pri kruhu s prsti(palec,kazalec in sredincem) pokazal tri žemlje,mi jih sploh ni hotela dat, dokler nisem spremenil razpored prstov npr.palec,kazalec in mezinec.
Pravokotar Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Se spomnim, ko sem v trgovini pri kruhu s prsti(palec,kazalec in sredincem) pokazal tri žemlje,mi jih sploh ni hotela dat, dokler nisem spremenil razpored prstov npr.palec,kazalec in mezinec. ← Sklepam, da tvojega sredinca ni preveč obrajtala.
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Sklepam, da tvojega sredinca ni preveč obrajtala. ← Glede na to,da sem brez palca in kazalca je sredinec istopal
Gregs Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 rokavičke?? kak ti veš za rokavičke?? ti Teya rekla?? :) :) :) ← E, OZNA sve dozna... .)
Zrile Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 Pomojem se ona smeji vaši hrvaščini tolk k mi njeni slovenščini :) . Drgač pa zdravo še v mojem imenu Zrile ;) ← pozdrav! Dolenc (sem imala najbolju frendicu u osnovnoj al se prezivala Dolenec) :) i ne smejim se vašoj hrvaščini... nije mi smešno kad neko neš ne zna...bo nafčil... ja pokušavam bar malo po slovenski da nekaj razmete...meni je to se simpatično .) nadam se da je i vam :D :D
Zrile Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 (popravljeno) Ajd Zrile.....povej ti men,zakaj nas ne marate!!!!!????????? A mi vas!!!!!!!! Jes....priznajem....jednom sam se zajebo i "kruhu" rekao hljeb ← :lol1: ko vas ne mara?? jaz vas maram... sem imala 3godine momka s izole... .) (al ne bi više, fala lepa :D ) meni je slovenija draga...a za ostale ne vem... al vam morem napisat popis ak se sledeči pot najdete v hrvaškoj, tak da veste kako li se što kaže...da veste kazati kava, zrak, kruh...itd. :D pa ne bi bilo problema .) Popravljeno Maj 11, 2005. Popravil Zrile
jezdec Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 Ja mogoče res ne bi bilo slabo če bi kaj napisala. Sploh za mlajše generacije. Drugače pa, dobrodošla, tudi od mene.
Špilferderber Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 :topic: po moje bi bilo zdravo enkrat naredit MFS - Meddržavno forumsko srečanje, www.motosvet.com na eni strani in www.motori.hr na drugi strani.. pa da se naredi MFS.si, kasneje pa MFS.hr zgolj kot brenjstorm..
Skubaduba Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 :topic: po moje bi bilo zdravo enkrat naredit MFS - Meddržavno forumsko srečanje, www.motosvet.com na eni strani in www.motori.hr na drugi strani.. pa da se naredi MFS.si, kasneje pa MFS.hr zgolj kot brenjstorm.. ← Kdaj pa kdaj tud brejnstorm da dobre ideje ;) :OK: :OK:
klimbra Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 :topic: po moje bi bilo zdravo enkrat naredit MFS - Meddržavno forumsko srečanje, www.motosvet.com na eni strani in www.motori.hr na drugi strani.. pa da se naredi MFS.si, kasneje pa MFS.hr zgolj kot brenjstorm.. ← Zanimiva ideja...........
Zrile Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 :topic: po moje bi bilo zdravo enkrat naredit MFS - Meddržavno forumsko srečanje, www.motosvet.com na eni strani in www.motori.hr na drugi strani.. pa da se naredi MFS.si, kasneje pa MFS.hr zgolj kot brenjstorm.. ← ŠPILFERU!!! :worship: ideja ti je mraaaaak! to bi bilo super, jer koliko ja znam i kako ljudi dišu, to su motoristi, u principu su za motore a tko je tko i od kuda je in ih ni brige! se najde tu i tam netko, al taj ne bu ni došel na takvo susrećanje! ponavljam da ti je ideja super i da bi to trebalo pokušat napravit, organizirat...sigurna sam da bi se rado ljudi odazvali .)
Zrile Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 MFS - meddržavno forumsko srečanje MFS - međudržavni forumski susret :OK: nekaj kaj bi sigurno bar malo doprinjelo da se razmirice med državama srede .)
motoristek Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 :lol1: ko vas ne mara?? jaz vas maram... sem imala 3godine momka s izole... .) (al ne bi više, fala lepa :D ) meni je slovenija draga...a za ostale ne vem... al vam morem napisat popis ak se sledeči pot najdete v hrvaškoj, tak da veste kako li se što kaže...da veste kazati kava, zrak, kruh...itd. :D pa ne bi bilo problema .) ← Ni štajerca probala.... :lol1:
SHARKi Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 MFS - meddržavno forumsko srečanje MFS - međudržavni forumski susret :OK: nekaj kaj bi sigurno bar malo doprinjelo da se razmirice med državama srede .) ← i onda da vučemo konopac :hmm: ,......to bi bilo stvarno krasno :grim slo motorist - cro motoristke in slo motoristke - cro motoristi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se