Zrile Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 i onda da vučemo konopac :hmm: ,......to bi bilo stvarno krasno :grim slo motorist - cro motoristke in slo motoristke - cro motoristi ← ampak ni loša ideja :OK: ...hehehe...i to vučemo konopac prek granice...tak da motoristke moraju sa sobom imati pasošje/potovnice... .)
SHARKi Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 (popravljeno) ampak ni loša ideja :OK: ...hehehe...i to vučemo konopac prek granice...tak da motoristke moraju sa sobom imati pasošje/potovnice... .) ← i kad pređu granicu,....na redu biče osobni preglede :grim :grim :grim a onda..... .) (beri još malo niže) Popravljeno Maj 12, 2005. Popravil SHARKi
klimbra Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 ampak ni loša ideja :OK: ...hehehe...i to vučemo konopac prek granice...tak da motoristke moraju sa sobom imati pasošje/potovnice... .) ← :hmm: :hmm: :hmm: Organiziraj......poročaj,kakšen je odziv pri vas na idejo......kakšen je tu,pa itaQ bereš. .)
Pervy Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 Ni štajerca probala.... :lol1: ← Ne še :devil: .) čuj mam fraj vikend, a se ti zdaj lahko predstavim? :grim
Zrile Objavljeno Maj 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 Ne še :devil: .) čuj mam fraj vikend, a se ti zdaj lahko predstavim? :grim ← ne vem še kar mam ja vikend fraj! :huh: ovaj ne...ni onaj iza..za tri vikenda sam na morju, ampak iza toga mam programe za faks, pa ispiti, onda leto....... :hmm: :hmm: te mogu upisat za oktober tek... jel ti to odgovara??? .) (ps. reci da, reci da, reci da.... :xx: :xx: ) O:-)
Špilferderber Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 ne vem še kar mam ja vikend fraj! :huh: ovaj ne...ni onaj iza..za tri vikenda sam na morju, ampak iza toga mam programe za faks, pa ispiti, onda leto....... :hmm: :hmm: te mogu upisat za oktober tek... jel ti to odgovara??? .) (ps. reci da, reci da, reci da.... :xx: :xx: ) O:-) ← :lol1: :naughty: :photo:
Rude Boy Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 Pervy - tudi oktober je dober ! :OK:
Pervy Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 te mogu upisat za oktober tek... jel ti to odgovara??? .) (ps. reci da, reci da, reci da.... :xx: :xx: ) O:-) ← pa dobro če nebom takrat zaljubljen al pa tiča znucal, OK? :grim
Zrile Objavljeno Maj 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 (popravljeno) pa dobro če nebom takrat zaljubljen al pa tiča znucal, OK? :grim ← ne vem kaj si kazal, al.... si mi simpa, ampak ak buš dobar mali, te morti zguram neki vikend prije... :D i nemoj kazat da nisem se potrudila (to sam za dobre frendove činim .) ..ehehehe....) pozdrav lepi mali pervy (znači dobar bit i dobiš termin ranije .) ) Popravljeno Maj 16, 2005. Popravil Zrile
motoristek Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 ne vem kaj si kazal, al.... si mi simpa, ampak ak buš dobar mali, te morti zguram neki vikend prije... :D i nemoj kazat da nisem se potrudila (to sam za dobre frendove činim .) ..ehehehe....) pozdrav lepi mali pervy (znači dobar bit i dobiš termin ranije .) ) ← Pervy,!!! ali se ona s tvojim ta malim pogovarja ali kaj??? :lol1:
Pervy Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 (znači dobar bit i dobiš termin ranije .) ) ← cool It's a deal :yea2: dober/priden sem pa itak vedno .) :devil: :whistle: daj me uguraj tam neki u julij (10.7.-30.7.) sem fraj pa na solo bluzenju po Hr obali :naughty:
Zrile Objavljeno Maj 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 cool It's a deal :yea2: dober/priden sem pa itak vedno .) :devil: :whistle: daj me uguraj tam neki u julij (10.7.-30.7.) sem fraj pa na solo bluzenju po Hr obali :naughty: ← ej pervy...kar se mene dotice, jaz sem ti u novom vinodolskom, ampak lahko navrati... na plaži ispred kuće ima dovolj mjesta za spat :grim a kar ti pomeni tiste tajland in lokacija??
HHV Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 ej pervy...kar se mene dotice, jaz sem ti u novom vinodolskom, ampak lahko navrati... na plaži ispred kuće ima dovolj mjesta za spat :grim ... Hi, hi, ga je že vun z bajte fuknila. A ne ve ona, de je naš Pervy trd oreh! M'rbit pa glih zato? :hmm:
RAF Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 :grim zrile, ne vjeruj im, sve što kažu je istina!!! :afro1:
Pervy Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 ej pervy...kar se mene dotice, jaz sem ti u novom vinodolskom, ampak lahko navrati... na plaži ispred kuće ima dovolj mjesta za spat :grim a kar ti pomeni tiste tajland in lokacija?? ← lepo lepo, a pivo hladno maš? tajland - pa to je dream land pa nevesto mam tam :devil: :grim
Manu Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 pa to je dream land pa nevesto mam tam :devil: :grim ← Sam kupit jo še morŠ. :devil: :) :004
Pervy Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Sam kupit jo še morŠ. :devil: :) :004 ← saj stane manj kot liter dobrega sintetičnega olja - bom zmogel, itak bo odslužla, se bo moj motor končno enkrat svetil :devil: :grim
SHARKi Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 (popravljeno) jel Pervy, dali si bijo pršlo sedmicu u Novom Vinodolskom ili si samo :whistle: ovaj kako da kažem :hmm: Popravljeno Maj 27, 2005. Popravil SHARKi
Pervy Objavljeno Maj 29, 2005 Opozori Objavljeno Maj 29, 2005 jel Pervy, dali si bijo pršlo sedmicu u Novom Vinodolskom ili si samo :whistle: ovaj kako da kažem :hmm: ← pa jaz sem na vrsti komaj julija :grrr .)
Zrile Objavljeno Oktober 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 evo mene natrag!... kako je? falio mi pervy, priznam!! :friend2: :D ej pervy jesi bio na hr moru ovo ljeto onda?... btw frendica mi se vratila s tajlanda pred par dana, pa ak te kaj zanima slobodno pitaj, informacije iz druge ruke :yea2:
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 evo mene natrag!... kako je? falio mi pervy, priznam!! :friend2: :D hvala ti meni tudi :blush: ej pervy jesi bio na hr moru ovo ljeto onda?... samo 10 dni :cry: btw frendica mi se vratila s tajlanda pred par dana, pa ak te kaj zanima slobodno pitaj, informacije iz druge ruke :yea2: ← sem že bil tam, grem spet, info mam ves potreben :devil: hvala vseeno PS: teya je obljubljala da prideš? zakaj nisi? :angry:
Zrile Objavljeno Oktober 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 bok pervy :blush: ma... imam posla oko faksa, ucim, moram upisat godinu pa nisam mogla iako je bilo u planu da dodjem i htjela sam... uskoro sam slobodna od obaveza pa se nadam da cu skoro u posjet... :) bas bi bilo lepo malo se maknut iz zagreba i od knjiga... argh :( ... kad ides na tajland ponovo? ak ce ti falit drustvo idem ja s tobom ;) e i kako je bilo na moru? di si bio?
Nagaya Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 ..blah blah... kad ides na tajland ponovo? ak ce ti falit drustvo idem ja s tobom ;) ← drva nosit v gozd? ...neeeeee :)
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 drva nosit v gozd? ...neeeeee :) ← reče se goloba v Benetke :devil: ti samo pridi Zrile, da ti razkažem mesto od keterega je Teya pobegnila :devil: Zakaj le? :? PS Zrile: Don't let my big dick scare you, I'm really a nice guy! :grim
Nagaya Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 reče se goloba v Benetke :devil: ← piščanca na Ptuj :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se