Zrile Objavljeno Oktober 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 PS Zrile: Don't let my big dick scare you, I'm really a nice guy! :grim ← :lol1: ...and I'm a brave girl?! :huh: I AM! :D ... i čist sumnjam da je Teya od nekud pobjegla! :nono: ja poznam samo Teyu Hrabru! :OK: :yea2:
Gregs Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Ej Zrile,, pobegni ti na Marof iz Zagreba... imaš samo 65 km... .) :D
Zrile Objavljeno Oktober 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 (popravljeno) Ej Zrile,, pobegni ti na Marof iz Zagreba... imaš samo 65 km... .) :D ← bok Gregs!! :) savski marof?? kaj pak ima tam? :hmm: osim vlaka...naravno :blush: Popravljeno Oktober 6, 2005. Popravil Zrile
Zdrawc Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 savski marof?? kaj pak ima tam? :hmm: osim vlaka...naravno :blush: ← Zrile, zdravo še od mene :yea1: tole si poglejDirkališče Novi Marof - Hrvaška
Teya Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 :lol1: ...and I'm a brave girl?! :huh: I AM! :D ... i čist sumnjam da je Teya od nekud pobjegla! :nono: ja poznam samo Teyu Hrabru! :OK: :yea2: ← Ma... samo en dan ne gledam foruma in že govorite o meni za hrbtom :angry2: Valjda da sem hrabra! :D Pri perviju je blo preveč promil alkohola že v zraku, pa sem se zbala za zdravje... zdaj sam občasno hodim na "terapije" :afro1: KJE HODIŠ ZRILEEEE!!! Hebate.... dok ti dodješ u Sloveniju, čete bit več u EU... ;)
Zrile Objavljeno Oktober 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 KJE HODIŠ ZRILEEEE!!! Hebate.... dok ti dodješ u Sloveniju, čete bit več u EU... ;) ← imaš pravo Teya :blush: .... al to je zato jer sam izgubila putovnicu pak mi se nova ne da radit :blush: :D ...hihi... al ne sam ti objasnila na ppeje... jedva čekam maknut se negdje malo ;)... kad dodjem u ljubljanu oćeš me otpeljat negdje u neku prirodu?? na bohinj, bled...ha? dodjem na vikend.. pa malo negdje u prirodu, kaj veliš? :OK:
Gregs Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 savski marof?? kaj pak ima tam? osim vlaka...naravno ← Ti je Zdrawc povedal... .) Novi Marof.... pistaaaaaa..... :yea2: :yea2: :yea2:
Zrile Objavljeno Oktober 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Ti je Zdrawc povedal... .) Novi Marof.... pistaaaaaa..... :yea2: :yea2: :yea2: ← je...skuzila sam... al kaj ce mi to kad nemam motora in ga ne bum dolgo imala... :( ...
Teya Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 imaš pravo Teya :blush: .... al to je zato jer sam izgubila putovnicu pak mi se nova ne da radit :blush: :D ...hihi... al ne sam ti objasnila na ppeje... jedva čekam maknut se negdje malo ;)... kad dodjem u ljubljanu oćeš me otpeljat negdje u neku prirodu?? na bohinj, bled...ha? dodjem na vikend.. pa malo negdje u prirodu, kaj veliš? :OK: ← Na Bled na kremšnite :D :OK:
pirrulz Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Na Bled na kremšnite :D :OK: ← Podlehnik pa Tepanje so bližje. :naughty: :devil:
Zrile Objavljeno Oktober 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Podlehnik pa Tepanje so bližje. :naughty: :devil: ← kaj ti je podlehnik i tepanje? :blush:
SiR Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 kaj ti je podlehnik i tepanje? :blush: ← Nešto kaj bolje da ne znaš ... ti se samo drži Teye ... ok, može i Pervyja te Pirrulza ... :P ali pazi, za kaj jih držiš :D
Gregs Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 je...skuzila sam... al kaj ce mi to kad nemam motora in ga ne bum dolgo imala... ← Nikoli ne veš, kdaj te kdo posabi na zadnji sedež in pelje po pisti... :D Pa malo pogledaš dirkače in te prej prime, da si zaslužiš za prvi motor... :naughty: O:-)
Zrile Objavljeno Oktober 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 ej gregs! mi je bilo drago kaj sam te upoznala, upoznala sam još i neke druge al se ne sjećam kak se zovu, a i bio je mrak!!! drugi put obečam da dodjem po danu pa cemo s druzit i na pisti (Teya rekla ce me ucit vozit malo) :) pozdrav!!! :OK:
Gregs Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 ej gregs! mi je bilo drago kaj sam te upoznala, upoznala sam još i neke druge al se ne sjećam kak se zovu, a i bio je mrak!!! drugi put obečam da dodjem po danu pa cemo s druzit i na pisti (Teya rekla ce me ucit vozit malo) :) Lepo, da si nas prišla obiskat... :worship: Sicer si bolj pozno prišla, ampak bolje pozno kot nikoli... :D Drugo leto pa planiraj, da prideš podnevi, da boš šla še na stezo... ;) Pa čeprav za hrbtom... :whistle: :naughty: .)
Sanda7 Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 sam pazi se tega gregsovga hrbta in njegovih prvih bremz .)
Zrile Objavljeno November 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 15, 2005 sam pazi se tega gregsovga hrbta in njegovih prvih bremz .) .) samo...kaj je hrbat?? :?
Rude Boy Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 nož v hrbet obrniti nekomu hrbet vaje za hrbet gamsov hrbet v pečici z ribezovo omako svinjski hrbet s kostanjem bolečine v hrbtu telečji hrbet na madžarski način prečenje Dolgega hrbta je najlepši del poti prodam hlače, bundo, ščitnik za hrbet kamelji hrbet poln vode :OK:
stigmata Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 (popravljeno) .) samo...kaj je hrbat?? :? HrbEt= leđa Popravljeno November 15, 2005. Popravil stigmata
Gregs Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 sam pazi se tega gregsovga hrbta in njegovih prvih bremz :lol1: :lol1: :lol1: Sanda, ti še nisi sprobala mojih prvim bremz... :whistle: :naughty: ...kdaj jih boš?! ... :whistle: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se