Skoči na vsebino

17. Motohappening - Grobnik

Priporočene objave

Objavljeno

gremo gremo :grim ....sam če bo vreme :doze:

Objavljeno (popravljeno)

Oooo ja, gremo, gremo! :yes: :yea1: :OK:

Vreme bo :P & vroočeee bo :P ! V zraku, na pisti in v boksih :grim

Se vidimo v boksih, na tribunah, za šankom, na hribu, na skalah Reškega ... :yea2:

Koomi čaakaam :OK:

Popravljeno . Popravil Perla
Objavljeno

Pa hodite to za 3 dni al sam za en? kje pa spite? Jst bi šou sam nism bil še nikul :friend1:

Objavljeno

Različno ... eni pridejo samo pogledat za en dan, drugi se preselimo tja za 3 dni.

Spimo v šotorih ali kombijih v boksih oz. na ploščadi ob pisti.

Kolikor pač spimo - hrupno in veselo je podnevi in ponoči - ponoči je žur, podnevi pa pista :OK:

Jaz si ponavadi prisvojim ozemlje, ki je na sliki (foto by Gebre) v sredini levo zgoraj (modra octavia in zelen šotor - tudi tokrat - razen kadar gostujem pri kakih žurerjih) - ko boste šli mimo, se obvezno kaj ustavite, da kakšno rečemo! :)

Takole zgleda - le da je med motohappenningom dooosti bolj polno:

(aja, naj dodam, ta je tale družba vse lepo pospravila za sabo - kar večina dejansko tudi naredi)

post-34-1115284768.jpg

Objavljeno

..uff dogajalo se bo... :kva2:

-Organiziran bo BIKE EXPO -sejem motorjev in motoristične opreme

-Dunlop Cup - najhitrejši tekmovalec z gumami Dunlop bo dobil od Unikomerca lepe nagrade

-Kawasaki Cup- Kaptol Cargo bo bogato nagradil najhitrejše voznike na Kawasaki motorjih

-Metzeler “burn show” - Gumi Paden bo odobril popust na nove gume odvisno od trajanja kurjenja gume

-Prosti trening se rasporedi v 3 grupe odvisno od časa na krogu-manj od 1.45, manj od 1.55, več od 1.55

-V soboto zvečer je organiziran party

-Podaljšan čas za prosto vožnjo tudi po dirkah.

-Prosti trening se lahko vozi že v petek ko je gneča na stezi manjša.

-Število voznikov na stezi je omejeno.

-Klasa motorja proizvedenih do '92 leta transformira se v klasu "do '95 leta"

-Nova klasa "Pro-Stock": Namenjena amaterjem in polprofesionalcem. Dovoljeno: Odstranitev luči, sprememba sprednje vilice, amortizerja in zavor. Obvezno: cestne pnevmatike, alternator in starter

-Vsi rezultati so v rubriki "Foto"

....

...predvsem mi je všeč ta del..."klasa motorja proizvedenih do 92 leta transformira se v klasu do 95 leta".... :yea1: :grim :grim :grim .....

lp cagiva B)

Objavljeno (popravljeno)

Grrr, a je res težko datum zapisat zraven.

Dogajalo se bo od 13. do 15. maja.

Mogoče mi pa tokrat rata prit pogledat. Že planiram.

Popravljeno . Popravil Lucky
Objavljeno
Grrr,  a je res težko datum zapisat zraven.

Sorry, prehitel si me - ravno sem dodajala v naslovu ...

Objavljeno

In hkrati popravila moj popravek, ker sem bil za nekaj sekund hitrejši, da ne zapišem, ažurnejši motorator.

:lol: :004

Objavljeno
In hkrati popravila moj popravek, ker sem bil za nekaj sekund hitrejši, da ne zapišem, ažurnejši motorator.

:lol:   :004

Ups ... hehe, grebator! :OK: Mogla se bova it pomerit na pisto, da res vidiva kdo je hitrejši .) :P

Prjatu, moje spoštovanje :worship: :004

V glavnem, klapa, dogajalo se bo! B)

:)

Objavljeno

Na pisto?

Ne bi imelo smisla.

Ti, kot raketa, jaz pa kot na skiroju :lol1:

Objavljeno

Uff to bo pa kmalu O:-) in bi se ga z veseljem udeležil, ker že na SLO dan nisem mogel priti, bi pa rad vsaj na happening prišel O:-). Imam pa eno težavo, ki pa sem jo že nekajkrat uspešno rešil, mogoče jo bom tudi tokrat O:-) >PM :whistle:

Objavljeno
Na pisto?

Ne bi imelo smisla.

Ti, kot raketa, jaz pa kot na skiroju  :lol1:

Hja, le da moram jaz tu priznati :o , da ni vse le v hitrosti :grrr - vsekakor zagotovo prednjačiš v "tehniki", izkušnjah ... :worship: :yes:

Objavljeno

mislim, da se zna zgodit da kaj uletimo.... :)

Objavljeno

Če bo sreča pihala v pravo smer, bom tudi jaz dol tokrat :OK: :OK: :OK:

si pa res srčno želim :OK: :OK: :OK: baterije na fotoaparatu že polnim :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

.....pa ne pozabt na jeklene kline (za šotor seveda) :grim :grim ,.....

Objavljeno
mislim, da se zna zgodit da kaj uletimo.... :)

Še zmeri tko misliš al si se kej premislu? Kar mikavno, sam d tokrat bi piču drita do Ilirske in pol dol, ne naokul ku nazadnje :wacko:

Objavljeno

Če koga zanima, imamo še eno prosto mesto v avtu. Stroški se delijo. Šli bi jutri okoli 8ih, in zvečer nazaj. Štart je iz Ljubljane...

Prijave pobiram na PM...

Objavljeno
Če koga zanima, imamo še eno prosto mesto v avtu. Stroški se delijo. Šli bi jutri okoli 8ih, in zvečer nazaj. Štart je iz Ljubljane...

Prijave pobiram na PM...

Hvala za povabilo .)

Objavljeno

Prijave pobiram na PM...

Kaj ko bi vi to drugič kako uro prej objavili :cry:

Objavljeno

Bilo je super... .spet nekaj novih stvari videla, spoznala, se naučila........

tole zna malo zasvojiti se mi zdi.....

Bi pa eno stvar preverila:

Bilo mi je rečeno, da ima motor par konjev več, če ni preveč segret. Kar pomeni, da je za štart dirke bolje, če motor ni preveč segret. Ok, da je čisto mrzel spet ne, ampak da bi se ga pa kaj nažigalo prej in segrevalo, pa tudi ni dobro. Vaši komentarji?!

Naslednjič grem zagotovo spet.

Aja, vidim, da vas je bilo kar nekaj dol, pa nobenega videla oz. spoznala.... jst pa hodila naokoli namenoma v motosvet majčki, da me kdo za rokav pocuka, pa me ni noben :hmm: .)

Verjetno se naslednjič kar spet vidimo......

Objavljeno

Tudi jaz sem bil navzoč, bilo je super :yea2: le, da vreme spet ni zdržalo celi vikend! :BUA:

Zopet so pokazali zelo dobro organizacijo! :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!