billy Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Blo je fajn naši so rastural,Pupe nisem vidu :P ,dohtarji so kot vedno mel polne roke dela,slike pa predložim ko ji mal zmanjšam da ne bom preveč zafilu mašinerije. :OK:
Perla Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 (popravljeno) Bilo je ... kreeejziii!!! Spet in kot vedno. :OK: V treh dneh sem spala vsega skupaj 5 ur. :grrr In ja, res je - na žalost je bilo ta vikend na Grobniku kar precej padlih borcev. :cry: Jaooo, rezultati še zdaj niso objavljeni. :BUA: No, tudi brez tega lahko povem, da so bile dirke odlične in res carsko so odvozili nekateri moji favoriti: - Berto Camlek v soboto v Timski dirki - :eek: huudoooo - najhitrejši krog 1:30 :worship: in potem v nedeljo v No limit - ista zgodba (jasno: 1. mesto na celi črti!) :worship: :OK: :worship: ... Mmhmmm, tip seka. :yes: Le tako naprej! B) - Drago Čepon je v Naked odpeljal res odlično (1. mesto) - konstantno hitro in kot v kakšnem fantastičnem valčku. B) :worship: :OK: Kje je konkurenca? :hmm: - Jure Primec, tudi v Naked (2. mesto), je lovil svoj najboljši čas in me prav presenetil z uspehom B) B) B) @Prjatu, na pisti si ko Eiflov stolp :grrr ... mal se še spust, pa nam boš vsem zaprl goflje. :yes: :P :yea1: - Gašper Smole in Arno Puchner* (ki je bil 3.) sta v Enduro klasi priredila resnično prvovrstno predstavo "kdo bo koga"!!! @Fanta, koook je blo pa to dobr, hehe! :yea1: Komaj čakam in veselim se naslednje. :yes: - Tina Katrašnik v Lady Cup (1. mesto) - spet nori časi itd. :yes: - deklica je odličen potencial :worship: :OK: B) B) B) ... tu ni kaj dodati, le: go Tina! :OK: In, jasno, predvsem me je blazno navdušil: - Jure Vokal*, fant, ki je zmagal v svoji kategoriji, pa zdajle nisem točno prepričana, katera je bila :whistle: - zato o tem kaj več drugič oz. v nadaljevanju, bom pa zelo vesela, če o tem kdo kaj več ve in napiše. V glavnem, Jure :worship: B) * Ducati klub Slovenija .) B) Vsem tem in tudi ostalim iskreno čestitam! B) Lp in srečno do prihodnjič! :OK: :yea1: :yea2: P.s.: Pa upam, da ne bo zamere, če sem se kje kaj zmotila - na pamet je kar malo težko tole takole pisat. :doze: Sej vidte, da si časov, primerjav, rezultatov in motorjev ne upam niti omenjat. :D No, slednje naj vam bo: Berto - Yamaha R1, Drago - Aprilia Tuono R, Jure P. - Yamaha TDM 850, Gašper in Arno - Husqvarna - (detajli naknadno), Tina - Kawasaki ZX6, Jure V. - Ducati 916 Senna. :P Popravljeno Maj 18, 2005. Popravil Perla
glažar Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 (popravljeno) Aja, vidim, da vas je bilo kar nekaj dol, pa nobenega videla oz. spoznala.... jst pa hodila naokoli namenoma v motosvet majčki, da me kdo za rokav pocuka, pa me ni noben :hmm: .) Verjetno se naslednjič kar spet vidimo...... ← Že ni bil napis na pravem mestu :hmm: Popravljeno Maj 18, 2005. Popravil Perla
billy Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Glih tolk da veste o kom govorimo,tole je Berto Camlek!
billy Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 In seveda najhitrejši evropejec na Man-u,Mirko Kalšek-Toti!
kalimero Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 evo še jaz dodam kakšno sliko iz nedeljskega grobnika
Barth Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 A ta na desni (glej sliko) je Primec??? :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Svaka mu čast kako je šibal sportake s to TDM-ko :worship: :worship: :worship:
BIZIXXX Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 A ta na desni (glej sliko) je Primec??? :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Svaka mu čast kako je šibal sportake s to TDM-ko :worship: :worship: :worship: ← Jep, tisti na desni je naš serviser Jurček. Ja, res obvlada svojo Tdm, polica v servisu z pokali iz Motohapenningov je že polna. Lp, Bizi
Barth Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Hehe, bom preveril to njegovo polico, ker moram it drug teden k njemu na servis. Je stručko, ni kaj. :OK: lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se