pupa Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Zadnjič se sprehajam po portoroški plaži in vidim dva Laboda...... in mi enostavno ni jasno, kaj labodi delajo v morski vodi, saj sem jih vedno smatrala za sladkovodne ptice... Se komu kaj sanja?? za dokaz pa še dve fotki
Špilferderber Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 jaz vidim dva galeba iz Krškega..
pupa Objavljeno Maj 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: adijo... tolk se pa že dolgo nisem nasmejala :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: se kar ne morm nehat smejat..... :004
Ice Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 ja kaj? babnca rekla "pejta se solit" in evotigana..... vsaj nekdo se poslusa zenske... :naughty: :lol1: :whistle:
pupa Objavljeno Maj 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 ja kaj? babnca rekla "pejta se solit" in evotigana..... vsaj nekdo se poslusa zenske... :naughty: :lol1: :whistle: ← mam feeling, da sta ona in on... mogoče sta šla pa na morje na hanimun :lol1:
gizmOkak Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 nevem kaj delajo labodi v morju, pa tudi to nevem kaj delajo galebi v vipavski dolini :slap: zmeri več jih je
Thundercat Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 morda gre za mutirane galebe..... :hmm: vladni preizkusi.... :hmm:
lojzi Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 ja kaj? babnca rekla "pejta se solit" in evotigana..... vsaj nekdo se poslusa zenske... :naughty: :lol1: :whistle: ← :OK: :lol1: :lol: :lol1: :lol:
Zdrawc Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 zemljepis sta imel 1, pa sta šla u Portorož namest na Bled :D
Nagaya Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 mogoče je pa to v resnic morska nessie in njen fant
MoNgL Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Jst sm jih pa vidu u pondelk pr Trstu. Tut nism mogu vrjet!!!!
Vale Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 (popravljeno) Groza a ne :kva2: ... tudi labodi niso več to kar so bili :blink: Pupa morda sta ista dva, ki sta že ene tri leta zaporedoma na dopustu pri nas vsako pomlad ... dej jih drugič vprašaj, preden jih fotkaš :P Če boš pa prišla v Koper na sprehod ti pa še divje race v morju pokažem :grim ps: tosojihdomačinizanalaščvmorjeuturilidaimajomirpredturistivkafičihinrestavracijah :devil: Popravljeno Maj 5, 2005. Popravil Vale
BRANE Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 ma vale prou. to je, da se žabari čudite, pa da se zbirate tam zraven obale, pa da nam, domorodcem mir daste. sej, ne bi smeu povedat.. tisti labodi so zajebek.. so v bistvu iz plastike, napihnjene..
pupa Objavljeno Maj 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 fotografirala jih nisem - te fotke sem našla na obala.net...... glede na to, da sem zadnje čase veliko dol, bolj obremenjujem domačine, kot pa kako obalo...... Sicer pa me je samo zanimalo, če je to čisto normalno, al kaj...... meni je pač zanimivo, tako kot bi mi bili zanimivi galebi na Bledu.....
GorazdH Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 mogoče sta pa videla reklamo za tuno calvo! :kva2:
cyc Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Nič "mogoče", ziher sta jo vidla, pri vsem tem ponavljanju ... :BUA:
GorazdH Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 verjetno nista nič študirala...zgubi :lol:
Vale Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Sicer pa me je samo zanimalo, če je to čisto normalno ... ← Ne Pupa, ni normalno, da se tolk čudiš dvema labodoma v morju :grrr :grrr :grrr ...
batzajla Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 to ma hrvaška tajna služba labode na daljinsko upravljanje s katerimi trgajo slovenske ribiške mreže :D
HHV Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Groza a ne :kva2: ... tudi labodi niso več to kar so bili :blink: ... Wrong ljuba moja Valčika! Labodi postajajo spet kar so bili. Nekoč so jih lovili iz čolnov. Baaaang! vesla v roke, pa po čepenko! Vsaj za severnomorska področja je bila to običajna divjad. Imam doma eno tako staro deutsche bukvo, kjer je notri lepo narisano. Brat pa tiste čičke čačke izpred 100 let itak ne znam! :eek: Sestra pa še manj!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se