Gallus Objavljeno Marec 13, 2002 Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 Vsem MOTOSVETOVCEM, predvsem pa tistim, ki skrbite, da lahko sorodne duše izražamo svoja mnenja, izmenjujemo iskušnje, dobimo kak koristen nasvet....... in sploh VSE NAJBOLJŠE in čestiteke za najboljši motoristični portal v državi! LP SBN
Hanzi Objavljeno Marec 13, 2002 Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 Od mene tudi FS 8 preživeli dobrodošel FS 9 pri štajercih in FS 10 pri primorcih
Ice Objavljeno Marec 13, 2002 Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 enako vsem tudi od mene....garatorjem za platformo brez katere ne bi bilo grebatorjev brez katerih platforma ne bi zivela. happy birthday motosvet obcestvo! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno Marec 13, 2002 Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 Vsem cestitke! ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
lojzi Objavljeno Marec 13, 2002 Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 A so čestitke tud zame, k sem nasmetu v tem času že skorej 900 postov? Sej Motosvet smo mi sami in vsi, če se ne motim. Torej, zakaj bi sami sebi čestitali? P.S.: Nojz, upam, da nisi hud Lojzi ma vas rad
alfonso Objavljeno Marec 13, 2002 Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 quote: A so čestitke tud zame, k sem nasmetu v tem času že skorej 900 postov? Sej Motosvet smo mi sami in vsi, če se ne motim. Torej, zakaj bi sami sebi čestitali? P.S.: Nojz, upam, da nisi hud Lojzi ma vas rad Čestitke administratorjema za odličen portal! Lojzi teb bomo pa čestitali , ko boš eno leto član foruma , to bo pa šele čez cca. 5 mesecev. LP Alfonso
gebre Objavljeno Marec 13, 2002 Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 HAPPY BIRTHDAY (kolko kaplic tolko let....) by gebre
motomanijak Objavljeno Marec 14, 2002 Opozori Objavljeno Marec 14, 2002 Se pridružujem vsem čsetitkam. Le tako naprej. MM
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2002 Opozori Objavljeno Marec 14, 2002 Vse lepo pa dost uspehov na cestah Thundercat
RAN Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 Ja motosvet je shodil in upihnil prvo lučko. Čestitam zagnancem, ki vso reč gor držijo in jim želim čim manj težav in še mnogo uspehov. Nam pa čimveč nakladanja da bodo moderatorji pot potili. lp RAN
TOMY Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 Vse najboljše za rojstni dan!!! Lepe pozdrave vam pošilja TOMY
Ice Objavljeno Marec 18, 2002 Opozori Objavljeno Marec 18, 2002 samo naslednjic prinesem jaz torto,katero bo moral nojz SAM CELO POJESTI!! matr mu tut....pa se nobeden je ni ujel!! ja kaj je z vami?! nobenega pozrtvovalnega na motosvetu?!?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno Marec 18, 2002 Opozori Objavljeno Marec 18, 2002 quote: samo naslednjic prinesem jaz torto,katero bo moral nojz SAM CELO POJESTI!! matr mu tut....pa se nobeden je ni ujel!! ja kaj je z vami?! nobenega pozrtvovalnega na motosvetu?!?! Pa kaj se bunis?! Saj smo torto pojedli, kar s tal... bila je dobra... s tepihom vred..... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
vragica Objavljeno Marec 18, 2002 Opozori Objavljeno Marec 18, 2002 quote: quote: samo naslednjic prinesem jaz torto,katero bo moral nojz SAM CELO POJESTI!! matr mu tut....pa se nobeden je ni ujel!! ja kaj je z vami?! nobenega pozrtvovalnega na motosvetu?!?! Pa kaj se bunis?! Saj smo torto pojedli, kar s tal... bila je dobra... s tepihom vred..... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Ice... pisuka... ma ja ke si bil pa ti? Gregs... res je... mljask mljask... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
vragica Objavljeno Marec 18, 2002 Opozori Objavljeno Marec 18, 2002 ojoj... tepih pa ni bil dober... bljek I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
marijan Objavljeno Marec 18, 2002 Opozori Objavljeno Marec 18, 2002 saj sem jo hotel ujeti, pa je še svečka gorela pa bi se lahko opekel, pa še lepša je bila potem na tleh. se je vidlo kaj je not... lp marijan
klimbra Objavljeno Marec 18, 2002 Opozori Objavljeno Marec 18, 2002 quote: quote: samo naslednjic prinesem jaz torto,katero bo moral nojz SAM CELO POJESTI!! matr mu tut....pa se nobeden je ni ujel!! ja kaj je z vami?! nobenega pozrtvovalnega na motosvetu?!?! Pa kaj se bunis?! Saj smo torto pojedli, kar s tal... bila je dobra... s tepihom vred..... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Pa raznoraznimi dlakami vred.....uahhhhhhhhhhhhhhhhh Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
cyc Objavljeno Marec 24, 2002 Opozori Objavljeno Marec 24, 2002 Geez, pa ne samo da je niste ujeli, baje ste se stran odskocili?! Naj kdo to objasni Aja Ice, ce bos ti naslednjic torto prinesel, da jo bo Noise pojedel ... ce ne bo mogel, se bom pa jaz zrtvoval -- Andraz, cyc
xena Objavljeno Marec 25, 2002 Opozori Objavljeno Marec 25, 2002 se dobro,da je imel nadomestek- zelo dobro rolado. se narocam za novo porcijo samo za mene.
Gregs Objavljeno Marec 26, 2002 Opozori Objavljeno Marec 26, 2002 Xena, tebe pa nismo kaj dosti videli na Motoboomu?! No, pa kdaj drugic na kaksni furci... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
xena Objavljeno Marec 26, 2002 Opozori Objavljeno Marec 26, 2002 Gregs, če se ne motim si se ti v soboto na Motoboomu meni predstavil.
klimbra Objavljeno Marec 26, 2002 Opozori Objavljeno Marec 26, 2002 quote: Gregs, če se ne motim si se ti v soboto na Motoboomu meni predstavil. Predvidevam,da si imela drugačen dekolte.....saj bi se te v nasprotnem priveri spominjali vsi moški obiskovalci sejma.......morda tudi kakšna zavistna deklina hahahahahahahahahahahhaaaaaaaa Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
xena Objavljeno Marec 26, 2002 Opozori Objavljeno Marec 26, 2002 Dekolte res ni bil tako razgaljen,je pa bil odprt v mejah normale.
Gregs Objavljeno Marec 27, 2002 Opozori Objavljeno Marec 27, 2002 quote: Gregs, če se ne motim si se ti v soboto na Motoboomu meni predstavil. Ups...ups..ups... in se ne spomnim?! Takoj bom sel na koruzo klecat... Amapk resno se ne spomnim... no, naslednjic, ko se vidiva, bom ze vedel... ko se bos se enkrat predstavila... ehehehe... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
xena Objavljeno Marec 27, 2002 Opozori Objavljeno Marec 27, 2002 Še vedno klečiš s premorom ali brez. Če ti namignem, te rešim kolenskih bolečin. Pa bom še malo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se