Snečer Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 z lahkoto bo to, samo ne it po kosilu, ampak zarana, 12 ur računaj bruto bizi 1
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Pozdrav! Je bil pred kratkim kdo v Dolomitih? Namreč konec tedna gremo za 4 dni pa me zanima kako je kaj vreme tam v primerjavi z temu tu pri nas?
Tex Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 keri čas je drugače najbolj pametno dolomitat? oziroma kdaj je vreme najbolj stabilno? avgust? vem, da je verjetno takrat tudi gužva največja, ampak to me nebi toliko motilo, samo da je vreme ok ..
Snečer Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Lani sem bil v začetku avgusta in je bilo brezhibno, tudi gužve neke ni bilo, res pa je, da nisem vozil po najbolj popularnih. Tex 1
Dr_Jakob Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Avgust je slaba ideja, ker je takrat največ folka, vsi italjani gor lezejo in se ti zna zgodit tud kaka ornk zapora večjega prelaza zarad blesavih kolesarjev. Najboljši termin, po mojem mnenju je tam nekje konec junija, začetek julija. Ali pa čist začetek septembra. Kmet2 in Tex 2
Tex Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 konec avgusta/začetek septembra mi teden dni dopusta še viška hodi, pa delam plane .. morda, morda ..
DAMI34 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Mi smo bili prvi sončni vikend v juniju. Dolgi dnevi, prijetno toplo minimalno 20C, in nobene gneče. Za vreme pa 2 dni prej pogledaš, mal za Cortino in bližnje kraje. HyperJack, Fazer03, Kmet2 in 2 others 5
Tex Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 3 minutes ago, DAMI34 said: Mi smo bili prvi sončni vikend v juniju. Dolgi dnevi, prijetno toplo minimalno 20C, in nobene gneče. Za vreme pa 2 dni prej pogledaš, mal za Cortino in bližnje kraje. pa so te napovedi ok, oziroma štimajo? glede na n.v. .. je dosti nenapovedanih sprememb/neviht?
DAMI34 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 (popravljeno) pred 1 minuto, Texo pravi: pa so te napovedi ok, oziroma štimajo? glede na n.v. .. je dosti nenapovedanih sprememb/neviht? večinoma štimajo. http://www.ilmeteo.it/meteo/Cortina d'Ampezzo ponavadi je tako, če je ozračje zmešano kot sedaj, se tudi napovedi iz ure v uro spreminjajo, ko se bo 1x malo stabiliziralo, bo bolje oziroma 2 dni prej je ponavadi kar točno. Popravljeno Junij 14, 2016. Popravil DAMI34 Tex 1
Tex Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 27 minutes ago, DAMI34 said: večinoma štimajo. http://www.ilmeteo.it/meteo/Cortina d'Ampezzo ponavadi je tako, če je ozračje zmešano kot sedaj, se tudi napovedi iz ure v uro spreminjajo, ko se bo 1x malo stabiliziralo, bo bolje oziroma 2 dni prej je ponavadi kar točno. mja, saj glede na to, kaj imamo zdaj, itak niti za 1h naprej nič ne štima .. ok, ql .. thnx za odgovor iz prve roke ..
DAMI34 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 da poenostavim, če kaže na nestabilno, potem skoraj sigurno tudi bo Bmflar in Fazer03 2
cb1300 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 lani šel v času une ta fer gospe :-) , zato se izogibal bolj obljudenih prelazov.....edin za spat je malce težje dobit....važno da se gre :-) Tole je pa en spominček Yoghurt, DAMI34, RobiRoberto in 1 other 4
tonystx Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Bil prješnji vikend. Napoved je bila kisla, vreme pa popolnoma zadovoljivo. Saj ni potrebe po tem, da bi ti sonce nažigalo u glavo. Zaradi slabe napovedi praktično nobenega prometa. Motoristov le za vzorec. Prejšnji teden je bilo slabo vreme in so tedenski turisti predčasno zapustili kraj dogajanja. Drugače pa : trikrat hura za Giro....... na novo so asfaltirali severni del Selle in obnovili več km ceste preko Gardene. Slaba stran pa je, da so postavili ohišja za radarje v vseh naseljih. Tudi po tri ali štiri so postavili v eno vas. Vsaj v Val di Fassa je tako. Južni tirolci v Val Gardeni in La Villi so prizaneslivejši z radarji in niso postavljali novih. pred 10 urami, Texo pravi: keri čas je drugače najbolj pametno dolomitat? oziroma kdaj je vreme najbolj stabilno? avgust? vem, da je verjetno takrat tudi gužva največja, ampak to me nebi toliko motilo, samo da je vreme ok .. Konec maja in junij potem pa september in do polovice oktobra. Tex 1
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 24 minutami, tonystx pravi: Bil prješnji vikend. Napoved je bila kisla, vreme pa popolnoma zadovoljivo. Saj ni potrebe po tem, da bi ti sonce nažigalo u glavo. Zaradi slabe napovedi praktično nobenega prometa. Motoristov le za vzorec. Prejšnji teden je bilo slabo vreme in so tedenski turisti predčasno zapustili kraj dogajanja. Drugače pa : trikrat hura za Giro....... na novo so asfaltirali severni del Selle in obnovili več km ceste preko Gardene. Slaba stran pa je, da so postavili ohišja za radarje v vseh naseljih. Tudi po tri ali štiri so postavili v eno vas. Vsaj v Val di Fassa je tako. Južni tirolci v Val Gardeni in La Villi so prizaneslivejši z radarji in niso postavljali novih. Konec maja in junij potem pa september in do polovice oktobra. Mi gremo v petek za 4 dni. vreme je napovedano spremenljivo torej kaj lahko pričakujem poleg dežja koliko se kaj spustijo temp. čez noč in zjutraj?
RSTDRIVER Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 21 minutes ago, DUCATI_RIDER said: Mi gremo v petek za 4 dni. vreme je napovedano spremenljivo torej kaj lahko pričakujem poleg dežja koliko se kaj spustijo temp. čez noč in zjutraj? saj veš, da greš v hribe? kaj pri nas pričakuješ na 2.000m/nv?
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 3 minutami, Snecer pravi: ziher ne organizira on tak da ne mama tvoja nas povabi na proste urice pred 6 minutami, RSTDRIVER pravi: saj veš, da greš v hribe? kaj pri nas pričakuješ na 2.000m/nv? vem sneg mraz dež kaj češ, grem prvič zato malo vprašam kolk topla oprema mora bit, da te kaj ne preseneti...
Snečer Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pomladna oprema, ne delat scen bojc84, siks in Kmet2 3
Darko3g Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 No, pred dvema ali tremi leti, ko sem planiral Dolomite za dan državnosti (pa zaradi slabe napovedi nisem šel), sem naslednji ponedeljek na MS gledal sliko zasneženega Colfosca.
Lokos Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Pozdravljeni Lani sem bil v Dolomitih 4 dni. Vrtel sem se okoli Cortine, letos pa imam plan ta del preskočit in odit malo bolj zahodno. Zanima me predvsem ena stvar. Tako opevan prelaz Stelvio. Torej s katere strani priporočate vzpon in po kateri strani spust. Vsekakor ne grem po isti poti gor in dol. LP
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Vsaka stran ima svoj čar. Morda je lažje peljati navzdol proti Bolzanu. Čeprav pa je impozantno gledati vse serpentine, ki te še čakajo vključno z vrhom v smeri Bolzano - Stelvio. Jaz bi dal glas za smer iz Bolzana v Bormio. Ko se spustiš proti Bormio ima po kakšnem kilometru klopce in si lahko privoščiš malico. Drugače pa Klobasice na vrhu niso pregrešno drage - so pa zelo dobre. Scarabeo bojc84 in Lokos 2
Snečer Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Iz smeri Bormia predlagam pred tem preko prelaza Gavia (izjemno lep in izjemno visok, 2652m), spodaj zgodovinska fotka https://goo.gl/maps/VDkEoSngtAy prelaz je sicer danes v celoti asfaltiran Lokos, Gonca, fazerčk in 1 other 4
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Evo danes sem se vrnil iz Dolomitov prevozili smo v štirih dneh 1500km. Kljub bolj kisli napovedi je vreme zdržalo tako da me je zlo malo pralo (par nevihtic samo) Bil sem prvič in res vsem toplo priporočam...idite ne bo vam žal. Prečudovita pokrajina ki nudi fantastične moto užitke...res težko opišeš za besedami...enostavno treba it na pot pa videt in doživeti vse to kar nudi tamkajšnja narava in ceste. siks, Lokos, Fazer03 in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se