Fazer03 Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 Če imaš v mislih cesto B111 je ožja in mnogo bolj ovinkasta. BTW: če boš prespal kjer si napisal, te potem najprej zjutraj čaka Passo del Tonale:(samo tako malo za info) Schultz in Kmet2 2
Darko3g Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 Hvala. Ja vem, pa menda je bolje Passo Tonale zjutraj na tešče, kot zvečer v kakšni temi. Morda pa poiščem kaj na drugi strani prelaza.
gody01 Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 Žal oba kraja nista dovolj blizu Vareseja. Zaenkrat sem rezerviral v Vermigliu, do 9.junija pa lahko še prekličem. Morda bom še pogledal kakšno drugo spletno stran, tole mi je našel Trivago: Albergo Alpino za 30€. Malce je problem vnaprejšnje rezervacije, saj bi rad prišel čim dlje, da mi manj ostane za drugi dan, ne bi pa rad vozil po temi in iskal morebitne proste sobe. krenil bom okoli poldneva, do tja pa Google računa cca 9 ur (malo manj). Še podvprašanje: Cesta čez Špital in Lienz je malce daljša, a hitrejša kot cesta čez Šmohor (Hermagor za tujce). Je toliko slabša ali le bolj ovinkasta? Razlike so sicer majhne (5km manj in 9 minut več) Hermagor - Graifenburg, potem si pa na isti cesti kot Spitall. Ta del je zelo lep in sorazmerno hiter. Če greš pa naprej v Hermagorju po dolini pa je cesta res počasnejša, tako da če nimaš časa v uživanju med hribi si pusti za drugič ...
UnionJack Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 je drug teden kdo za dnevno Dolomitsko furo iz lj do ...? ...tud BiH ma isto izletno težo. Kmet2 in KyoKon 2
Guest faco Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Žal oba kraja nista dovolj blizu Vareseja. Zaenkrat sem rezerviral v Vermigliu, do 9.junija pa lahko še prekličem. Morda bom še pogledal kakšno drugo spletno stran, tole mi je našel Trivago: Albergo Alpino za 30€. Malce je problem vnaprejšnje rezervacije, saj bi rad prišel čim dlje, da mi manj ostane za drugi dan, ne bi pa rad vozil po temi in iskal morebitne proste sobe. krenil bom okoli poldneva, do tja pa Google računa cca 9 ur (malo manj). Še podvprašanje: Cesta čez Špital in Lienz je malce daljša, a hitrejša kot cesta čez Šmohor (Hermagor za tujce). Je toliko slabša ali le bolj ovinkasta? Razlike so sicer majhne (5km manj in 9 minut več) Če hočeš biti hiter, izberi Spittal-Lienz. B111 sem včeraj v celoti,(spet po dolgem času) pri povratku iz Arabbe, prevozil in ti je ne priporočam. Na tej cesti najdeš res vse, od izredno lepih zavojev in dobrega asfalta, do nemogočih predelov slabe (beri uničene) ceste, ozkih odsekov, kjer ponavadi srečaš tovornjaka ali kakšnega avto-lokalca, zlomljenih in zalomljenih nepredvidenih ovinkov,...Ni da ni. Je pa res, da je izredno lepa pokrajina in cesta je odlična za "trening", vendar zahteva 100% koncentracijo. Je pa vsekakor izziv.
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 je drug teden kdo za dnevno Dolomitsko furo iz lj do ...? ...tud BiH ma isto izletno težo. Jaz bi šel
Dr_Jakob Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Jaz bi šel Kot ponavadi spet med tednom ane... pejte se solit, ldje.. DAMI34 1
UnionJack Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Jaz bi šel a je tvoj katm ready to roll? Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 a je tvoj katm ready to roll? Jp :yes: UnionJack 1
UnionJack Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 cool. dej zacrtej en krog s prazno in dobro strado glih regres sm dobu pa castim pico na 1200+ nadmorske
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 cool. dej zacrtej en krog s prazno in dobro strado glih regres sm dobu pa castim pico na 1200+ nadmorske Jaz mam sabo navigacijo,ti pa crtaj v njo ,bova sprot al pa tuki kako ukradeva
Snečer Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Jaz mam sabo navigacijo,ti pa crtaj v njo ,bova sprot al pa tuki kako ukradeva To bo še pestro motozajebant 1
UnionJack Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Jaz mam sabo navigacijo,ti pa crtaj v njo ,bova sprot al pa tuki kako ukradeva zmenn. itak grejo vse poti v rim tko da se ve Kmet2 1
KyoKon Objavljeno Maj 21, 2015 Opozori Objavljeno Maj 21, 2015 je drug teden kdo za dnevno Dolomitsko furo iz lj do ...? ...tud BiH ma isto izletno težo. Jaz bi šel I tata bi to radio. Prevod:jaz bi tud šel.
Danilo D Objavljeno Maj 21, 2015 Opozori Objavljeno Maj 21, 2015 (popravljeno) . Popravljeno Maj 21, 2015. Popravil Danilo D Nearrain 1
Darko3g Objavljeno Maj 21, 2015 Opozori Objavljeno Maj 21, 2015 Pred dnevi sem planiral vožnjo v Varese, (grem čez Brixen, Bolzano, Mendelpass, Passo Tonale in po zahodni strani jezera Como - SS38), sedaj pa iščem pot nazaj. Nekako sem mislil, do Brescie, nato pa po zahodni strani jezera Garda, po SS421 in SS237 čez Trento do Cortine d'Ampezzo in čez Tolmezzo in Trbiž pa po Avstriji nazaj v MB. Nekatere ceste na Googlu so videti kar zavite in slabe barve, pa vseeno upam, da bom zvozil. Prvi dan imam cca 5 ur časa, drugi dan pa ves dan (ponedeljek). Ima kdo kakšen dodaten predlog ali mnenje?
Dr_Jakob Objavljeno Maj 21, 2015 Opozori Objavljeno Maj 21, 2015 Mi planiramo pardnevno furco v Dolomitih zadnji konec junija. Spalo se bo pri Gabrieli, ostalo pa bolj na hojladri hojladro. Itak večino cest poznam na pamet. PrimozC 1
PrimozC Objavljeno Maj 22, 2015 Opozori Objavljeno Maj 22, 2015 Mi planiramo pardnevno furco v Dolomitih zadnji konec junija. Spalo se bo pri Gabrieli, ostalo pa bolj na hojladri hojladro. Itak večino cest poznam na pamet. Jaz mam takrat tudi dopust tako da mogoce...se kje srecamo
janih Objavljeno Maj 30, 2015 Opozori Objavljeno Maj 30, 2015 iščem priporočila za prespat v Bormiu, soba z zajtrkom, 1noč
kaca1 Objavljeno Maj 31, 2015 Opozori Objavljeno Maj 31, 2015 iščem priporočila za prespat v Bormiu, soba z zajtrkom, 1noč Kam greš naprej od Bormia, oz. od kje prideš? Ob cesti za Livigno, le nekaj km naprej od Bormia (Bormio) je Li Arnoga.. hotel praktično ne moreš zgrešit, če se pelješ v Livigno, oz. iz njega prihajaš - je ob cesti, v sami serpentini in ga obvoziš - Ceno sem pozabil - sigurno pa ni bila visoka (drugače ne bi tam prespal!). Je pa lepo, čisto, samopostrežni zajtrk......zaprta, pokrita, varovana garaža ob csti ....skratka ForU2, Schultz, Scarabeo 500 in 4 others 7
janih Objavljeno Maj 31, 2015 Opozori Objavljeno Maj 31, 2015 Kam greš naprej od Bormia, oz. od kje prideš? Ob cesti za Livigno, le nekaj km naprej od Bormia IMG_3424.jpg(Bormio) je Li Arnoga.. IMG_3462.jpg hotel praktično ne moreš zgrešit, če se pelješ v Livigno, oz. iz njega prihajaš - je ob cesti, v sami serpentini in ga obvoziš - hotel Li Arnoga.JPG Ceno sem pozabil - sigurno pa ni bila visoka (drugače ne bi tam prespal!). Je pa lepo, čisto, samopostrežni zajtrk......zaprta, pokrita, varovana garaža IMG_3448.jpg ob csti IMG_3465.jpg ....skratka super hvala
ForU2 Objavljeno Junij 1, 2015 Opozori Objavljeno Junij 1, 2015 Hvala @kaca1 ....še meni si pomagal...ravno iskal nekaj okoli Livigna, Bormia....
Fazer03 Objavljeno Junij 1, 2015 Opozori Objavljeno Junij 1, 2015 (popravljeno) Tudi sam delam neke plane za tiste konce (Bormio ... ) za konec junija in imam trenutno v naboru: http://www.miramontibormio.it/en/ http://www.santanton.com/eng-index.php http://www.scisportbormio.it/en/ Popravljeno Junij 1, 2015. Popravil Fazer03
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se