moto rider Objavljeno Junij 22, 2006 Opozori Objavljeno Junij 22, 2006 jaz bi tudi šel... :kva2: Jaz sem tudi skoraj gvišen 100%, da bi šel, če ne bo preveč vroče, ali prehladno. Sem se že skor' odločil....... :naughty: :rolleyes: :D :D
motoristek Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Jaz sem tudi skoraj gvišen 100%, da bi šel, če ne bo preveč vroče, ali prehladno. Sem se že skor' odločil....... :naughty: :rolleyes: :D :D jaz tudi... :whistle:
kasti Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 jaz bi tudi šel... :kva2: Pa sej boš šel ... klikni TUKAJ .)
muha Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Fantje jaz grem pa naslednjo soboto gor. Na žalost ne z motorjem, ampak bomo švicali na kolesu po najlepših cestah dolomitov na Maratona dles dolomites. fura z motorjem pa v bližnji prihodnosti. Lep pozdrav :yea1: muha
hajoktejn Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Jaz sem pa bil :grim . Opis sledi, ko pridem k sebi...
andrej Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 8.7. se nas nekaj dolenjcev odpravlja v Dolomite, potem pa čez Stelvio v Švico in še po švicarskih prelazih. Se bo še kdo takrat gibal po tistem koncu? LP.
HHV Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 (popravljeno) ...Zanimivo, na vsej poti po dolomitih, alpah in gardi nisva srečala niti enega slovenca ?? ... Seveda, ker sem bil tam naslednji teden. :P Pa ravno tako nobene Slo tablice videl! :blink: Meni se je pa nočevanje zdelo nekam drago v primerjavi s prejšnjimi leti. So naju hoteli za 30 ojrotov brez zajtrka nabrisat. No, sva potem tik pred nevihto za 32 našla hotelsko sobo z zajtrkom. A brez garaže za moped. Ni fajn občutek čakat ali boš drugi dan še zagledal Kawo tam, kjer si jo pustil. :cry: Nočitev v garniju, kamor sva prišla že tretjič se je tudi dvignila iz 25 prvo leto, lani 28 na letošnjih 35. In to vse pred sezono. Drugo leto bo potrebno drugače zadeve splanirati! Sicer je bilo pa fajn. Sva se pa letos vlačila po manj obljudenih cestah. Edino passo Rombo sem vzel za nujen cilj, tako, da na tistem koncu za nekaj let zaključujem. Je še mnogo drugih lepih ciljev poleg teh obdrgnjenih Dolomitov. Popravljeno Junij 26, 2006. Popravil HHV
hajoktejn Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 (popravljeno) Spal v Cortini D`Ampazzo za 30 EUR / osebo z zajtrkom in garažo za dva mopeda. Spal par km od Predazza (Bellamonte) v luštnem hotelčku "Zaluna" z še boljšim pogledom in okolico za 30 EUR / osebo z zajtrkom + 2 motorina v garaži. Popravljeno Junij 26, 2006. Popravil hajoktejn
Robert Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 (popravljeno) Sicer je bilo pa fajn. Sva se pa letos vlačila po manj obljudenih cestah. Edino passo Rombo sem vzel za nujen cilj, tako, da na tistem koncu za nekaj let zaključujem. Je še mnogo drugih lepih ciljev poleg teh obdrgnjenih Dolomitov. Se strinjam, vendar si je vsaj ene tri dni na sezono za Dolomite potrebno vseeno rezervirat :P Pozdrav od Roberta Popravljeno Junij 26, 2006. Popravil Robert
Avatar Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Kako je kaj z jezikom? Moje izkušnje z vožnjo po Italiji kažejo, da večinoma gonijo samo italiansko, nemščina&angleščina je že kar eksotika. Upam da je na Dolomitih (zaradi turizma) bolje.
Robert Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Kako je kaj z jezikom? Moje izkušnje z vožnjo po Italiji kažejo, da večinoma gonijo samo italiansko, nemščina&angleščina je že kar eksotika. Upam da je na Dolomitih (zaradi turizma) bolje. Z italijanščino se pogovorno kar znajdem, tako, da nimam problemov in se zaradi tega drugih jezikov z njimi nisem nikoli lotil. Drugače, pa so na severu itak Tirolci, ki govorijo predvsem nemško kljub temu, da so v Italiji. Toliko so ponosni, da se v italijanščini pogovarjajo le s tujci, italijane kot take skoraj ne jeb*** in se z njimi pogovarjajo v nemščini. Če jih ne razumejo pač njihov problem .) Zaradi tega bi po moje v Dolomitih prišel tudi z nemščino skozi, kajti opazil sem, da se je veliko Avstrijcev, Nemcev pa tudi Švicarjev z njimi pogovarjalo v nemščini, tako, da..... Pozdrav od Roberta
ixs Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Hola! KONČNO! S Climberjevo pomočjo je plan poti le dokončan. Evo ga: 1.DAN - 311,8 km Start (bencinska pumpa na Vrhniki)-Logatec-Idrija-Tolmin-Bovec-Predel-(I)Trbiz-(A)Untertor-Feistriz-Hermaggor-Koetschach-Silian-(I)Dobbiacco-Lago di Anterselva 2.DAN - 334,5 km Lago di Anterselva-Brunico-Vipiteno-Jaufenpass-Jaufenburg-Merano-Vilpian-Missian-Mendelpass-Gampen Joch-Silandro-Spondigna-Stilfser Joch-Bormio-Passo di Gavia 3.DAN - 306,2 km Passo di Gavia-Passo di Tonale-Pelizzano-Dimaro-Madona di Campiglio-Trento-Ora-Cavalese-Passo di Lavazze-Ponte Nova-Passo di Costalunga-Canazei 4.DAN - 374 km Canazei-Passo Pordoi-Passo di Campolongo-Corvara-Passo di Gardena-Passo di Sella-Canazei-Passo di Fedaia-Selva di Cadore-Villa-Forno di Zoldo-Cibiana di Cadore-Ampezzo-Tolmezzo-Ponte-Lischiazze-Uccea-(SLO)Žaga-Tolmin-Slap ob Idrijici-Idrija-Logatec-Vrhnika) Prišlo je malce več km kot sem mislil :oops: (ne vem zakaj se mi to vedno zgodi!), pa ni panike :) :D :lol: . Zadnji dan je itak vožnja po relativno bolj hitrih cestah, tako da ni blema :wink: . Ostali podatki, ki mi jih je zaupal AutoRoute: SUMMARY Driving distance: 1326,9 kilometres Total travel time: 3 days, 6 hours, 53 minutes Driving time: 25 hours, 48 minutes Cost: 15.259,65 SIT (pri ceni 230 SIT/l), približno toliko bo tudi spanje in hrana, skupaj torej okoli 150 EUR. Vožnje je torej nekako 6 do 8 ur vsak dan - v to je vračunan tudi postanek 15 min vsako uro (slikanje, tankanje). Še emajl pošljem vsem, ki ste me prosili, potem pa domov... Nekje okoli 8.7.2006 se odpravljamo v Dolomite. Za pot si bomo vzeli ene 4 dni zato bi prosil za kakšen komentar na zgornji predlog od Suzukija, ki je bil zapisan nekaj časotink nazaj! Spati nameravamo v campih. Nekje sem prebral, da obstajajo tudi takšni z bazeni,... Razmišljamo, da bi se morda naselili v sredici - osrčju in potem vsak dan kruzali okol in se vrnili v isti kemp. Ker vem, da je med vami par izkušenih mačkov in da ste že skoraj inventar Dolomitov bi prosil za kakšen nasvet, predlog...tako o sami poti, kot o ničitvah, kempih,.. LP IXS
Robert Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Nekje okoli 8.7.2006 se odpravljamo v Dolomite. Za pot si bomo vzeli ene 4 dni zato bi prosil za kakšen komentar na zgornji predlog od Suzukija, ki je bil zapisan nekaj časotink nazaj! Spati nameravamo v campih. Nekje sem prebral, da obstajajo tudi takšni z bazeni,... Razmišljamo, da bi se morda naselili v sredici - osrčju in potem vsak dan kruzali okol in se vrnili v isti kemp. Ker vem, da je med vami par izkušenih mačkov in da ste že skoraj inventar Dolomitov bi prosil za kakšen nasvet, predlog...tako o sami poti, kot o ničitvah, kempih,.. LP IXS Načeloma nič narobe s planom, jaz bi le drugi dan dodal še passo Ressia (tu se nahaja cerkvica v vodi), mal več kilometrov bi naneslo, vendar če ste cel dan na poti, potem to naj ne bi smel bit problem. Tretji dan bi si pa jaz splaniral tako, da bi dal skozi po passu Tonale raje passo Sanpelegrino, passo Valles, Passo di Rolle, in jo potem udaril čez passo Duran, ter passo Aurena (ne vem če sem prav napisal) in čez Fedaio do Canazei. Seveda stvar okusa. Pa še obvezno prelaz Giau morš nekako urint v četrti dan .) Glede kampov, pa ti ne morem svetovat, ker se poslužujem bad and breakfast varijant. Pozdrav od Roberta
zlati Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Pri potovanju po dolomitih vedno prenočim v kampu www.hotelmarkushof.it kamp se nahaja v mestu Ora blizu Bolzana in ima tudi zunanji bazen, je odlična baza in izhodišče za ture po prelazih,tudi cene kampa so ugodne,se splača pogledat njihovo internet stran tudi jaz začnem z dopustom 8.7 dalje DOLOMITI :OK: LP ZLATI
ixs Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Načeloma nič narobe s planom, jaz bi le drugi dan dodal še passo Ressia (tu se nahaja cerkvica v vodi), mal več kilometrov bi naneslo, vendar če ste cel dan na poti, potem to naj ne bi smel bit problem. Tretji dan bi si pa jaz splaniral tako, da bi dal skozi po passu Tonale raje passo Sanpelegrino, passo Valles, Passo di Rolle, in jo potem udaril čez passo Duran, ter passo Aurena (ne vem če sem prav napisal) in čez Fedaio do Canazei. Seveda stvar okusa. Pa še obvezno prelaz Giau morš nekako urint v četrti dan .) Glede kampov, pa ti ne morem svetovat, ker se poslužujem bad and breakfast varijant. Pozdrav od Roberta Hvala Robert! BOm danes poigraval misli in predloge po autorauteu. Itaq gremo v Dolomite da se navozimo tako da malce več kilometrov mislim/upam, da ne bo problem. Viva la Dolomiti! Pri potovanju po dolomitih vedno prenočim v kampu www.hotelmarkushof.it kamp se nahaja v mestu Ora blizu Bolzana in ima tudi zunanji bazen, je odlična baza in izhodišče za ture po prelazih,tudi cene kampa so ugodne,se splača pogledat njihovo internet stran tudi jaz začnem z dopustom 8.7 dalje DOLOMITI :OK: LP ZLATI Thanx. Bom si ogledal. Č eboš videl črnega monstra z zlatim(bljek) okvirjem in močvirsko tablico sem to jaz. Morda se pa še srečamo dol!! LP IXS
PERO58 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Pri potovanju po dolomitih vedno prenočim v kampu www.hotelmarkushof.it kamp se nahaja v mestu Ora blizu Bolzana in ima tudi zunanji bazen, je odlična baza in izhodišče za ture po prelazih,tudi cene kampa so ugodne,se splača pogledat njihovo internet stran tudi jaz začnem z dopustom 8.7 dalje DOLOMITI :OK: LP ZLATI Kakšna je pa cena :?
HHV Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Kakšna je pa cena :? Ne boš verjel! Celo napisane imajo: http://www.hotelmarkushof.it/Camping/html/preise_en.htm
PERO58 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Ne boš verjel! Celo napisane imajo: http://www.hotelmarkushof.it/Camping/html/preise_en.htm Zdajle bi pa res bilo prelepo bit tam :OK:
zlati Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Zdajle bi pa res bilo prelepo bit tam :OK: tam je zmeraj lepo :wub:
Barth Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Jao, zgleda da bo čez dober teden cela Slovenija v Dolomitih, vključno z mano. :OK: :photo:
ixs Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 A kdo mogoče ve če se pri nas kje dobi karta za Dolomite. Sej pot bom poskušal splanirati preko autoraute vendar vseeno bi si že vnaprrej ogledal dejansko karto, ker se mi zdi da je autoraute premalo natančen.....pa določenih stvari ne najdem gor...mogoče prestar autoraute...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se