Nata Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 evo - sicer vem, da je tema mal tko tko, in da se bo ziher našel pametnjakovič, ki mi bo svetoval rent a kombi, ampak jaz večni optimist vseeno preverim vse možne opcije, zato bi razložila, da je na vrsti orenk selitev iz enega konca Slovenije na drug konec, natančneje Prekmurje - Primorska in to pomeni, da je treba francosko posteljo (mere 140 x 200 cm) in omare in ostale drobnarije, ki jih človek ima v stanovanju torej preselit - prepeljat. Ker nimamo ravno "velikih" avtov v družini nam največje preglavice povzroča jogi (enojni je, torej 140 x 200 ) od pojstle in omare, ki so dokaj velikih mer in NE pašejo kr tko v avto. In razmišljamo, da pa v kombi bi pa šlo, a ne ? Zato vprašam, če morebiti bi se najdla kak dobra duša, ki bi mi lahko za en al pa še najbolje za dva dni posodila kombi ??? ... :? Ali pa če kdo pozna kako bi lahko poceni kakega dobila rent ??? ... :? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Mi z bendom najemamo pri eni firmi v ljubljani - en dan najema je 15.000 + nafta, dobis pa peugeota boxerja - podaljsanega (mi ga sicer jemljemo s sedezi, imajo pa tudi cisto transportnega) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Poglej oglasnik, imaš najem kombijev že od 7000/dan naprej. Sicer niso višek tehnike sam za to relacijo bo zdržal. LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 vpraši spidyja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 Iščem(o) kombi za 8 potnikov + veliko prtljage za cca 8dni (cca 2000 km), torej če kdo pozna kako poceni rent a kombi varianto z besedo na dan. Hvala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 http://www.studentski-servis.com/turizem/rent_a_kombi.php Pa še študent si :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 :? mi noče odpret strani :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 :? mi noče odpret strani :? ← Za računalniške antitalente :P Potepaj se ugodno in udobno! Bi jo radi popihali v bližnje in daljne kraje, pa ne veste kako? Pri e-Študentskem Servisu najemite kombi Citroën Jumper po izredno ugodni ceni, naložite svoje pr'jatle, ali pa pustite nekaj placa in si najdete nove potepine. Naj se potepanje začne! Ko te stisne, da bi jo čim preje popihal v bližnje ali daljne kraje, naprej pomisliš, kako in s čim bi se odpravil na pot. e-Študentski Servis ti omogoča najem kombija Citroën Jumper po izredno ugodnih cenah. Ogledaš si lahko tudi 2 video posnetka (kombi1.mpg (1,3MB), kombi2.mpg (410KB)) kombija "v akciji". Tehnični podatki Citroën Jumper Club 27C, 2.8 HDi Letnik: 2001 Število oseb: 1 +8 Moč kW: 97/127 Delovna prostornina: 2798 cm Dodatna oprema: servo volan, radio s CD-jem, nastavljivi udobni sedeži Zimska oprema Cenik izposoje (cene so brez DDV) Citroën Jumper Club 27C, 2.8 HDi 20.000,00 SIT / dan 17.000,00 SIT / dan za člane e-Študentskega Servisa Za krajše razdalje - posebna ponudba Citroën Jumper Club 27C, 2.8 HDi 5.000,00 SIT / dan + 70 SIT / km Informacije in najem vozila: Uroš gsm: 041/974-969 e-mail: kombi@studentski-servis.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 obnavljam vprašanje: ima kdo kaj za šest smučarjev (šofer je Špilferderber), 14. 1. - 21. 1. 2006, Francija (cca 800km v eno smer) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 sem mislil, da ti dela preglavice pumpa za turbo maximus........... pokliči.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 sami dizli.... :SS nimajo nič za adrenelinske užitke!! :slap: banda jedna!!! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 sami dizli.... :SS nimajo nič za adrenelinske užitke!! :slap: banda jedna!!! :( majo tule :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno April 29, 2006 Deli Objavljeno April 29, 2006 Sposodil bi si kombi za en dan, za prevoz enega do dveh motorjev do Grobnika. Če ima kdo ali če ve kdo za kakšno dobro ponudbo naj mi prosim sporoči na PM. Že v naprej hvala Lp ANže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 Napiši kje si doma. (npr.: ali boš vzel kombi iz Murske Sobote, če si iz Kranja?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 Sposodil bi si kombi za en dan, za prevoz enega do dveh motorjev do Grobnika. Če ima kdo ali če ve kdo za kakšno dobro ponudbo naj mi prosim sporoči na PM. Že v naprej hvala Lp ANže Za 25.000,00 sit. peljem do Grobnika in nazaj 2-3 motorje in še dva tipa zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 Napiši kje si doma. (npr.: ali boš vzel kombi iz Murske Sobote, če si iz Kranja?) Ja sem iz Kranja. Murska Sobota mi je predaleč. Vseeno hvala. Za 25.000,00 sit. peljem do Grobnika in nazaj 2-3 motorje in še dva tipa zraven. Zelo predrago :( . Hvala vsen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto_freak Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Da ne odpiram nove teme. Tudi sam se odpravljam 6. julija na motohappening in kasneje še malo na obalo, pa se zanimam za kak "prijateljski" najem kombija oz. manjšega dostavnega vozila v katerega spravim svoj motor. Bo slučajno tiste dni komu stal doma in bi ga bil pripravljen posoditi? Lp, A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) Ve kdo za kakšen naslov, kje na Štajerskem je moč rentat tovorni kombi (podaljšan - za 3 mopede)? Rabim ga 15.09.2008 - Pannonia Ring. Hvala :worship: Popravljeno September 2, 2008. Popravil hector Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Ve kdo za kakšen naslov, kje na Štajerskem je moč rentat tovorni kombi (podaljšan - za 3 mopede)? Rabim ga 15.09.2008 - Pannonia Ring.Hvala :worship: Pri Kacu (Amigo) lahko dobiš takšno prikolico... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ancika Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Ojla, če rabi kdo kombi najem Fiat Ducato 2.8 JDT 2006 letnik podaljšan in povišan 50EUR na dan 041/547-334 031/367-276 Lp, Ana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Iz kje pa si? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ancika Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Iz kje pa si? LP Pozdravljeni, kombi se nahaja na Brezovici oz. na Dobravi(okolica Lj:) Se opravičujem poznem odgovoru, sem bila prepričana, če bo kdo potreboval nadalnje informacije, da bo pisal na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 mogoče ena "novička" ob izposoji kombija..oziroma nasvet. torej če je kombi zaprt, nima stekel ob strani, bodo hrvati skoraj sigurno zahtevali da greš na kamionski prehod, plačuješ brezvezne takse in parkirnine. če je kombi zastekljen, teh problemov ni. lahko pa da te tudi pri furgonu "spustijo" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 5, 2012 Deli Objavljeno November 5, 2012 A ima mogoče kdo iz moto sveta za posodit kakšen osebni kombi 8+1 od nedelje do ponedeljka za pot do Zagreba in nazaj. Po možnosti da je iz Lj. ali bljižnje okolice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 9, 2012 Deli Objavljeno November 9, 2012 Na AN sem itaq že takoj pogledu, sam sem mislu da posoja tudi kdo od tukaj iz MS, drgač sem ga pa že dobil za 60€ na dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se