uti Objavljeno April 4, 2002 Opozori Objavljeno April 4, 2002 Xena...hvala, mu pošljem mail! How's your day? Ready to play?
transalp Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 Zadnjič mi je eden od prijateljev forumašev povedal, da so obstajale tudi "Motosvet" nalepke za motorje modre barve. Noise Data, Codeine, če je še kaka na voljo, bi lepo prosil kar za dve :oops: , da dam na vsako stran motorja po eno. Imam ravno doma vso sneto plastiko, pa bi bila lepa prilika za lepljenje. Po dogovoru bi jih prevzel kar kako sredo v OLP.
Noise Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 Nalepke so pri Codeinu, zato dvomim, da mi jih bo uspelo prinesti preden se zgodi NFS v Kranjski... Tam pa bodo... različne velikosti, različne barve.
transalp Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 :cry: Na, zdaj mi je pa še bolj žal, da ne morem na NFS. Bi se morda kdo od forumašev žrtvoval kot zastopnik na NFS za pridobitev dveh nalepk zame? :oops: :D
Mačica Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 Transalp, bom pogledala, če imam jst še kakšno modro. Če ne, ti pa še vedno lahko kako rumeno ali pa oranžno dam ;)
Mačica Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Evo preverila: ena modra in ena rumena na zalogi. Najbrž ne bo dobr, aneda?
transalp Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Mačica, hvala! Če bi lahko pogrešala tisto tamodro nalepko... Bo pa zaenkrat samo na eni strani Transe. :D Se mi pa nič ne mudi. Lahko počakam do NFS - itak gre plastika šele spomladi nazaj na motor. Ampak skrbi me, da se v veselem vzdušju nobeden ne bo spomnil na nalepke. :(
Mačica Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Če prideš jutri v OLP jo že takrat lahko dobiš.
Jure Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Danes sem tudi jaz prvič videl motosvet.com nalepke, na ridah jih je melo nekaj motoristov prilepljene na motociklih. Zanima pa me, če ima mogoče kdo kakšno odveč, oziroma če kdo ve kje bi lahko te nelepke dobil/kupil? LP
Noise Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Pošlji mi PM... nalepke imam vsake toliko s sabo v OLP, v Ribnem na primer na forumskem sem jih tudi imel itd... Dobiš, dobiš.. :D
Dirkac Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 A imate tudi kakšne za na avto? Trenutno motorja še nimam, pa bi z veseljem dal nalepko na zadnjo šipo avtomobila.
MARJA Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Pošlji mi PM... nalepke imam vsake toliko s sabo v OLP, v Ribnem na primer na forumskem sem jih tudi imel itd... Dobiš, dobiš.. :D Ha, dobr da si povedal. Ko te naslednjič videm ti zatežim. ;)
Noise Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Nalepke bomo zrihtali takoj, ko pride Codeine iz Švedske... To bo čez cca 10 dni...
smeško Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 (popravljeno) jest tud, jest tud !!! Noise, men si jih tud oblubu! K te naslednjič srečam, ti zatežim! :D ;) Popravljeno Maj 26, 2003. Popravil smeško
Klo Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 jst bi tud eno za na avto (sam menda niso take za čez celo šajbo!!??)
Klo Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 pa še tole btw: če kdo rabi DUCATI nalepke naj pove...jih mamo enpar viška...
Thundercat Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 dejte malo napisat kake so dimenzije nalepk!Pa barve... Jst rabm ful diskretno ker jo nimam kam prpokat! :D
Ižanc Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 (popravljeno) Ojla! Ma če ji že talate bi se tud jest ponudil za imetnika ene ali dveh po možnosti ne preveč velikih in bele barve. Ižanc P.S.: Uf čist pozabu, tud kakšne majce se ne bi nič kaj preveč branil Popravljeno Maj 30, 2003. Popravil Ižanc
aerox Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 pa kje bi se dale te nalepke kupit oz. dobit???
Dirkac Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 A se da nalepke dobit po pošti? Eni namreč ne hodimo v OLP. Jaz bi še vedno rabu eno za avto. :)
Tratnjak Damijan Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Tud jaz bi vzel eno belo za zadaj na kovček.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se