Skoči na vsebino

honda CR 80 ne vziga


jony's

Priporočene objave

Imam hondo cross 80 ccm. Pred kratkim (vceraj) sem dolil benzin in namrec kupil sem olje TTS in 95 oktanski benzin, naredil sem 2,5 % mešanco. Ko sem se danes hotel peljati mi motor ni hotel vzgati in svecka, ki je nova je bila zalita vsakic ko sem probal vzgati motor. Ko pa sem pred enim tednom naredil 3 % mesanico z 98 oktanskim bencinom je motor deloval, kot da je nov. zanima me zakaj svecka ne daje iskre, ali je mogoce problem z elektroniko, ali so se puntine stisnile ali razmaknile in ali je problem z benzinom.

Lp jony's

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...

pa poglej lamele tam pred fergazerom jih imaš (rade poknejo) če niso lamele probaj iskro tak da daš sveča oa maso pa pogledaš če ima iskro more bit svetlo plava ne rdeča al pa rumena :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

morš vdedt da če je motor dvotakten bo hladen rbu neki cajta da ga vžgeš (vžigi ga z zugom k ga maš na fargazerju. glede bencina če je motor navajen na 98oktanski bencin bo verjetno slabše reagiral na 95 oktanskega jest mam isti motor kot ti pa me ne zajebava mam pa tud yamaho YZ125 pa jo moram tud dalj vžigat če je mrzla. moj prjatu k tud dirka pri 125 pa vozi suzukija 250 4-taktnga(spada pod 125 zto ker ni bistvene razlike v moči in pospeških.)ga pa vžig ne zajebava ne glede na bencin. :ninja:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne bi smel bit problema z vziganjem. Men je Honda CR250 kuj zalaufala. Velikrat tud brez zauga. Ce imas probleme v vziganjem, tudi ko je motor segret je mozno da imas zanic sesalne lamele.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 7 let pozneje...

lp jas mam skoraj podoben problem samo men je vgasno med vožnjo ko sem se pelau in od te naprej noče vžgat in res nwm kaj bi blo frgazer sem sprau vse in se mi vse bol zdi da motor ne dobi goriva ker je svečka suha prosim lepo za mnenja hvala Uroš

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!