Vrtnica Objavljeno Maj 19, 2005 Deli Objavljeno Maj 19, 2005 (popravljeno) hmm cudno. Men so dali ta krogec notr, sam je pa res da nosim zlatega ki ima to "bananco" bolj tanko 1-1.2mm je debela. Sem pa nosila tudi debelejso, ki sem si jo sama notri dala, danes dvomim da bi se sla notr ker se je luknica privadila. S kolegico mava dobre izkusnje, meni se ni nic zagnojilo. Je pa res da je odvisno tudi od cloveka, kako mu telo to sprejme. Popravljeno Maj 19, 2005. Popravil Vrtnica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 Pa Piercing je ne pearcing :) (ne vem kaj bi pomenilo hruskanje=pear) ← smo malo popravili naslov. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2005 a ŽE? .) :OK: lepo da popravljaš moje napače se priporočam za nadaljnje sodelovanje :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 aaaa......... najprej VAZNE stvari....... potem tiste malo manj presirajoce. :) grem se po vrtu naganjat (zelenaogabarasekonorapress). BTW imam se en flumaster doma, tak ki se ne da sprati.... ce te mika po tetovazi. :) za piercing pa ta veliko hilti. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnyka Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 hey :) js usem priporočam exit u ljubljani..šef je res faca in zakon :OK: pejte tm pa se bote mel fajn :OK: js sm se luknala tam pa komi čakam d se bom še šla :grim LP :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 En Tatoo and Piercing imaš v stari Ljubljani na isti strani kot je Magistrat v pasaži tm pred čajno hišo! Imajo velik izbire! Link: http://www.piercing-cult.si/tattoo-galerija-celtic.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Mene pa zanima če ma gdo od vas v obrvi pirs, pa če ga kej zarad čelade moti? Js sm že gledu pa me verjetn ne bi, sam vprašam če ma gdo iskušnje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ThePunkRockGirl Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 heiii mene pa znima kok to stane - js bi si dala pirs u jezik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Jst sem dal takratnih 7k če se prov spomnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Uroš v MB!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Še ena dobra ideja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Mene pa zanima če ma gdo od vas v obrvi pirs, pa če ga kej zarad čelade moti? Js sm že gledu pa me verjetn ne bi, sam vprašam če ma gdo iskušnje? sem jaz enkrat eno spraševal kako je s tem pa je rekla do jo ne mot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se