Krotilec slonov Objavljeno April 15, 2002 Deli Objavljeno April 15, 2002 No, mogoče se bova s kolegom Matejem (Elefant) oglasila tud na Race na Vranskem oz. na avtocesti pri Trojanah. Seveda na poti na FS, 20 aprila. (Začnite molt, da bo lep vreme, no, če ne bo, bova pa plavutke s sabo imela. Bova malce pofirbcala na race-u in mogoče pa tudi probala kaj potekmovati, čeprav nimava velikih šans, glede na to, da voziva endure (če pa se k'ter upa it na 200 m razdaljo, pa sva kr prpravljena "zagrabiti" izziv)! Elefant & Krotilec slonov Both to good to be true! . . . Vaš krotki Krotilec slonov <-> Dei-chi ..... To mi delite !!! ..... .... pa počas, pa z občutkom, prosim .... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matej555 Objavljeno April 15, 2002 Deli Objavljeno April 15, 2002 quote: moze....in kot sem vceraj (jih) se slisal,se lahko dobimo v sl.bistrici (iceladybesnapress ).edini pogoj....DA NEHA DEZEVATI TUKAJ!! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Kdaj in kje? (na bencinski črpalki?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 15, 2002 Deli Objavljeno April 15, 2002 Kdaj in kje? (na bencinski črpalki?) a v bistrici na bencinski tud dežuje? lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 15, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2002 quote: a v bistrici na bencinski tud dežuje? lp marijan pojma nimam....vprasaj bistricane....v grazu je ze od cetrtka mokro. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno April 16, 2002 Deli Objavljeno April 16, 2002 Glede odhoda iz MB glej Odhod na FS s štajerskega konca !!!!!!! Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 16, 2002 Deli Objavljeno April 16, 2002 Danes sem se pelajl tam mimo. Iz Ljubljanske smeri je dostop na neodprto avtocesto prepovedan s prometnima znakoma. Iz Celjske smeri pa ni nobenih omejitev za zavijanje na "dirkališče". Torej, za zapisnik pridemo vsi preko Vranskega ali pa preko Tuhinjske doline. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 ... sem bolj radovedne sorte, pa me nekaj zanima ... KAJ PA, ČE BO DEŽEVALO? ... a bo dirka tudi v tem primeru? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Easy, zaradi mene je lehko TheRace tudi v dežju, ker kot gledalec lahko pridem z avtom in z dežnikom O tem bodo odločali tekmovalci. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Brrrm, saj vem, da bodo tekmovalci odločili ... bi bilo pa zanimivo videti štart in potem zaviranje v mokrem ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Izi, saj smo bili na SVV. Smo tut v mokrem bremzali. A si že podabu? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 ... seveda ... samo pospeševati na polno in potem bremzati na polno ... in to celo na mokri cesti ... adrenalinsko ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Ma izi saj ne bo deževalo, noooooooooooooo. Ne kliči vraga. Nearrain, pa da boš lepo tiho. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Adrenalinsko ... ja ja. Pa saj bo sonce, brez dežnikov in kratki rokavi ... upamo ... želimo . Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Sanje!!!!!!!!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 Mene z R1 ne bo če bo deževalo, sem nor tak pa spet ne da bom cei moker tam na FS, razen če se kira javi da me fino obriše in po...!!!!! Go in peace! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: Sanje!!!!!!!!!!!! Tako je Klimbra, sanje ... sanje ... pa saj se bomo zbudili nekega sončnega jutra . Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Ljudstvo, ne obupavati. Pri nas ta trenutek slučajno ne dežuje. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2002 ce pridem,se udelezim kot motorist (bandit) ali gledalec (sopotnik v avtu). ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Ker je vremenska napoved za jutri precej stabilna (dež in dež)je zaenkrat The Race prestavljen v nedefinirano in ne preveč daljno prihodnost. Vse prijave ostanejo sprejemamo pa tudi nove dirkače v temi The Race - prijave, kjer so objavljena tudi okvirna pravila. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 20, 2002 Deli Objavljeno April 20, 2002 Preglejte teren okol trojan če je slučajno kakšen tunel že narejen pa zaprt za promet, tam notri sigurno ne bo dežja Sonce naj sveti vsak dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMY Objavljeno April 20, 2002 Deli Objavljeno April 20, 2002 Seveda je. Tunel, ki bo omogočal priključitev na AC s smeri Izlak, in to skoraj na isti lokaciji kot poligon za "race". Je zaprt in je gotov. Kaj pa zdej? Lepe pozdrave vam pošilja TOMY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 21, 2002 Deli Objavljeno April 21, 2002 quote: Kaj pa zdej? TheRace! Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 8, 2002 Deli Objavljeno Maj 8, 2002 ... stvar je taka, stoji pa tako, da ... 1. lokacija je izbrana 2. prijave dirkačev so podane 3. firbcev je dosti ... kar pa je najbolj pomembno ... KDAJ BO THE RACE? ... sem se včeraj peljal tam mimo in se bojim, da bo ob vsej hitrosti priprave dirke prej odprt izbran odsek AC, potem bo pa spet treba iskati novo lokacijo, usklajevati nov termin, čakati na ugodne vremenske razmere in glej ga zlomka ... pa je že spet november tukaj ... TOREJ? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 8, 2002 Deli Objavljeno Maj 8, 2002 quote: KDAJ BO THE RACE? Se menda Hočko še tam doli po Siciliji vozi. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 quote: quote: KDAJ BO THE RACE? Se menda Hočko še tam doli po Siciliji vozi. Brrrm ... nič več ... ravno sedaj pluje z trajektom proti Rijeki ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se