viggen Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 Korajža velja! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 drugače je pa takšnale realnost................ :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 6, 2005 Deli Objavljeno Avgust 6, 2005 Uh, uh.... sej bi najraje ostal brez besed ampak, ker sem pač gobezdalo, je treba nekaj rečt :P Torej vsi videni avtomobili mi delujejo kot s platiko navešeni Yugo Korali, Floride itd. Nekakšna stylish predelava... kao :D Ne vem ali res nimajo financ za dizajnerje, ker če jim gre na knap, jim lahko jaz kakšen model izrišem :xx: Rade volje bi jim pomagal, ker tile zgoraj videni avtomobili konkurirajo evropejcem iz leta 93. Fantje, treba bo pljuniti v roke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 6, 2005 Deli Objavljeno Avgust 6, 2005 ... kruta realnost ... :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 7, 2005 Deli Objavljeno Avgust 7, 2005 Mah podn.... Men niso všeč. Vsaj uni na unem linku ne... Je tale Yugo s plastiko spredi nekak velik bolši čeprou še vseen v podnu. Sicer pa kukr praujo: Yugo nije za dugo. Garancija važi dok je u garaži :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se