dragon| Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 mene zanima ce kdo ve kako deluje hidravlika za disk k mam motor yamaho dt 50 R pa mi ne dela. :hmm: k stisnm bremzo mi sploh nc ne prime pa mam ole pa use not. tko da ce ma kdo ksno idejo kaj bi lahko blo naj jo napise pa bom probu pa mogoce bo pa delal :) :OK: ajde caw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShowDown Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Mogoče zavorne ploščice ne stisnejo diska oz. jih maš? Po kolko vem je treba ploščice nastavit nekak... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 To najbolse pa servis pelat pa da pregleda, ker ce bos sam kaj menjavo se bos kaj za*ebo in te bo še več prišel servis kot pa sedaj... :doze: :) Pelji serviseru pa naj pogleda pa naj popravi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 ni dost d sam olje not nalijes, mors se zrak iz napeljave vn spravt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dragon| Objavljeno Maj 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2005 aha ja najbr bo kr tole k si ti reku zok to sm tut ze jz mislu tko da sam se u trgovino bo treba po zavorn ole pa probat nekak to narest upam da bo potem delal tko k se zagre :OK: :blush: tnx za use ideje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se