mrbrdo Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Upam da sem dal post v pravo temo. Par kolegov ima nove skuterje, nepredelane, 50ccm, ki pa grejo tam do 55 (eni pa 50), 45 pa jih gre zelo malo. Zanima me če imaš probleme na tehničnem če ti gre 50 ali 55 (brez predelav, iz trovine - nov), glede na to da je zakon 45km\h? Hvala, lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Tok grejo po števcu ane. hint....števci lažejo Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Sej itak 3 leta nimaš tehničnega. Kva se sekeraš če je uredu al ne. To ti policaji nimajo kej težit. Jst mam blokade uzun in se nikol nebi pelu z blokadami, pa me ne zanima kaj bi blo, če bi kej policaji težil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Tak je men kazal 65 z blokadami :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 13, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Sej itak 3 leta nimaš tehničnega. Kva se sekeraš če je uredu al ne. To ti policaji nimajo kej težit. Jst mam blokade uzun in se nikol nebi pelu z blokadami, pa me ne zanima kaj bi blo, če bi kej policaji težil. ← Verjetno bom kupu rablenga ($$$), tko da bom mel ze kr takoj tehnicnega :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 sej maš dost tem kako narditi da ti gre skuter 50km/h! tako da dont worry :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Verjetno bom kupu rablenga ($$$), tko da bom mel ze kr takoj tehnicnega :slap: ← Ja sej useen ne vem kaj se sekeraš. K greš na tehničnega daš nazaj blokade notr al si pa kupš omejevalc obratov. Pa sory k nism vedu da boš kupu rablenga k si na začetku govoru o tvojih prjatlih k majo nove motorje :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Ja samo zarad tega da poudarim da niso še nič predelani al pa kaj podobnega.. :) A se omejevalc že da dobit v LJ al se ga mora še vedno iz Nemčije naročit? Pa čudi me da tega serviserji ne najdejo.. (al samo ne iscejo?) :/ lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Ja samo zarad tega da poudarim da niso še nič predelani al pa kaj podobnega.. :) A se omejevalc že da dobit v LJ al se ga mora še vedno iz Nemčije naročit? Pa čudi me da tega serviserji ne najdejo.. (al samo ne iscejo?) :/ lp ← Poglej v temo o omejevalcih obratov. Men se zdi, da se kup prek www.scooterkit.com. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Ni nujno, da ti gre skuter glih 45km/h, da boš naredu tehničnega. Lahko ti gre tud več, pa boš vseen skoz pršu. Velik je tud odvisn od tega na kakšnga serviserja naletiš. Npr: Jst sm svojga prejšn tedn pelala na tehničnega in to brez blokad. Pa me je serviser že na začetku vprašu kok gre in zravn še reku nej kar po pravic povem. In sm mu rekla, da gre mal čez 80km/h (v resnic gre tud mal čez 90, če je treba :blush:) ker nima blokad notr. Pa ni serviser nč kompliciru in sm brez problema tehničnga nardila :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Ni nujno, da ti gre skuter glih 45km/h, da boš naredu tehničnega. Lahko ti gre tud več, pa boš vseen skoz pršu. Velik je tud odvisn od tega na kakšnga serviserja naletiš. Npr: Jst sm svojga prejšn tedn pelala na tehničnega in to brez blokad. Pa me je serviser že na začetku vprašu kok gre in zravn še reku nej kar po pravic povem. In sm mu rekla, da gre mal čez 80km/h (v resnic gre tud mal čez 90, če je treba :blush:) ker nima blokad notr. Pa ni serviser nč kompliciru in sm brez problema tehničnga nardila :D ← To zarad tega k si punca:P Ne, res je odvisno tut od unga k ti gleda skutr. Ko sm meu skutr in sm ga pelou na tehničnga mi je pr 45 km/h prprosto reku naj spustim gas. In sm pršu čez. Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2005 ma ja sam to tvegas.. ne ves ce ti ga bo spustu al ne.. a dobis kaksno kazen ce mas odblokiranga, al pac ne gre cez tehnicnga? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 Mislm, da ne dobiš nobene kazni, če prideš z odblokiranim na tehničnga. Saj jst še nism slišala, da bi se kermu to zgodilo. Pač ga ne nardiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 kaka kazen! nobene kazni ni! al ga sam spraviš na 50 km/h al pa oni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2005 A pri tem da ga oni misliš da če gre čez 50 ga pošljejo na servis in morš plačat da ti dajo nazaj not blokade? Al ga lahko tudi sam vzameš nazaj in potem daš not kar hočeš (npr omejevalec)? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 Če ti gre čez 50km/h ti samo reče da nisi naredu tehničnega in moraš v 3 dneh popravit vse napake. (v tem primeru hitrost) Če tega ne storiš v 3 dneh moraš teh. pregled še enkrat plačati. To je vsa umetnost. Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2005 Pol bi blo dobro ce bi kdo vedel kje v SLO se dobi omejevalec.. (na oni temi ki je o omejevalcu ni nihce odgovoril) hvala, lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 Prek interneta naročiš in pol ti pošlejo domov (www.scooterkit.com) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se