TakeALookAround Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 Pri nas bi blo pa kok? Ene 5 jurjev vse skp? Pa pes domov.....:/
berni Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 to sem bil jaz. meni hitrost:35€, kolegu aprilie z odprtimi akrapoviči sploh ni meril, hitrost 35€ + vožnja po levi strani ceste 25€, tretjemu hitrost 35€, preglasen izpuh + slaba guma=190€, po pregovarjanju 150€! pa smo še razmišljali ali sploh gremo gor! upam, da je to edini davek za letos! O lepo delate.
siks Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 Pa bi najbrž koga streznilo? ja, verjetno. O lepo delate. ja, če pa s tabo ni kaj....
kevin34 Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 to sem bil jaz. meni hitrost:35€, kolegu aprilie z odprtimi akrapoviči sploh ni meril, hitrost 35€ + vožnja po levi strani ceste 25€, tretjemu hitrost 35€, preglasen izpuh + slaba guma=190€, po pregovarjanju 150€! pa smo še razmišljali ali sploh gremo gor! upam, da je to edini davek za letos! .sva s kolegam ene 10 minut pred vam parkirala,dobr da se nama ni dal še v tretjo ponovit k bi ns vrjetn pet prkraj stal .se nimaš kj za prtožvat,a veš kok bi pr ns kasiral!mene je dve let nazaj,je 250 uzeu pa sm biu kr veseu,sm mislu da bom mogu peš dam.
yamaha Objavljeno Julij 11, 2012 Opozori Objavljeno Julij 11, 2012 ja, če pa s tabo ni kaj.... siks pa ti še vedno gor hodiš? Je ratala precej gužva, kot pa davnih nekaj let nazaj mi3je z bernijem.. Še takrat enkrat vmes sem se peljal gor je blo sranje z divjadjo, nabasal srno nazaj dol.. Kazni je blo pa takrat vsako leto kar nekaj in sem že nehal štet..
siks Objavljeno Julij 11, 2012 Opozori Objavljeno Julij 11, 2012 siks pa ti še vedno gor hodiš? Je ratala precej gužva, kot pa davnih nekaj let nazaj mi3je z bernijem.. Še takrat enkrat vmes sem se peljal gor je blo sranje z divjadjo, nabasal srno nazaj dol.. Kazni je blo pa takrat vsako leto kar nekaj in sem že nehal štet.. ja če je pa fajn....
yamaha Objavljeno Julij 11, 2012 Opozori Objavljeno Julij 11, 2012 ja če je pa fajn.... priznaj da ni več tak fajn kot včasih mi3je :grim
Ice Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 ce ves kdaj ga lahko fajn gor (in dol) vzges.
siks Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 ce ves kdaj ga lahko fajn gor (in dol) vzges. točno to....
KeC Objavljeno Julij 14, 2012 Opozori Objavljeno Julij 14, 2012 Čeprav ta hitra stran je ratala počasna. Se mi zdi, da so avstrijci včasih delali boljše zalivke. Očitno je malo krize tudi na severu.
Zivnorc Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 .. se mi zdi, da so osterajharji mal zanalašč :evilgrin: naredili izbuljene zalivke..... zakaj že?
Ice Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 z eibiswald-a gor gre, dol je pa drek, ker jim je cisterna z bitumnom puscala.
KeC Objavljeno Julij 19, 2012 Opozori Objavljeno Julij 19, 2012 Je pasalo po dolgem času malo gume pustit na Golici.
vanucci Objavljeno September 22, 2012 Opozori Objavljeno September 22, 2012 danes sel čez,bla prometna videl prelomljen motor,tip pa mrtev ....ah te kr mine...
Snečer Objavljeno September 22, 2012 Opozori Objavljeno September 22, 2012 http://www.kleinezeitung.at/nachrichten/chronik/3123418/30-jaehriger-suedsteirer-bei-motorradunfall-getoetet.story Jap, žal.
sayo Objavljeno September 23, 2012 Opozori Objavljeno September 23, 2012 http://www.kleinezei...-getoetet.story Jap, žal. Kaj si hotu s tem pokazat da znaš Nemško, pol mal prevedi da bomo še drugi mel kaj od tega
Snečer Objavljeno September 23, 2012 Opozori Objavljeno September 23, 2012 Nemško se z malo napiše, sicer pa imaš Google translate, če ti je jezik pretuj.
sayo Objavljeno September 23, 2012 Opozori Objavljeno September 23, 2012 Nemško se z malo napiše, sicer pa imaš Google translate, če ti je jezik pretuj. Nemško se z malo napiše, sicer pa imaš Google translate, če ti je jezik pretuj. GOOGLE TRANSLATE 30-letnik umrl v nesreči Südsteirer motocikla V Südweststeiermark je 30-letni moški je umrl v nesreči sobotno popoldne na svoj motocikel umrl. Morda je izgubil v ovinek v gorskem predelu Nemčije v nadzor nad svojim kolesom, vendar se je zmanjšal in pogodbeno smrtne poškodbe. Kolesarji iz okrožja Lipnici bil na motornem kolesu okoli 14,00 ure na B69 v občini Sv Ožbolta ali Eibiswald so potovanja. V zavijete desno krmilo prišel iz še neznanih vzrokov, da spadajo, skidded v ograjo na levi in ostal z smrtne poškodbe laže. Priče opozorjeni reševalne službe, so lahko reševalci pomagati človeku, vendar ne več. eltrinajst in Robertjur 2
Robertjur Objavljeno September 24, 2012 Opozori Objavljeno September 24, 2012 Sayo zdej pa to prevedi u angleščino pa preber he he!!
solorider Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Po dolgem času sem jo prevozil
Tedybear Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Tudi jaz danes. Iz zahoda proti vzhodu, pol pa mal med Avstrijskimi goricami, pa dol na Šentilj. Pa po stari nazaj na Gorenjsko.
Kafe Rajsar Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 Golica... vedno zanimiva za furat... nasploh cela route 69 je odlična! Dober asfalt ob vzponu na zahodni strani! Kafe Rajsar
branko1 Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 A gre kdo iz pomurskega konca v sobota na golico? Tak fajn počasi, na izi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se