Skoči na vsebino

Golica (Soboth)

Priporočene objave

Objavljeno

Bi se znalo zgoditi...če prehlad mine. Napoved dobro kaže.

Objavljeno

V soboto bo vreme OK. Tako da...........................

Objavljeno

Kdaj in kje bi bil štart?

Objavljeno

vse je odvisno od dogovora. mogoče bo še kaki interesent - štart pa itak iz Sobote

Objavljeno

Am, jutri je prvic v planu, LJ, v Celju poberem "tovor" potem pa dalje, kje it, kje je najboljsa varijanta, po moznosti, da naredim krozno furo?

Objavljeno

vse je odvisno od dogovora. mogoče bo še kaki interesent - štart pa itak iz Sobote

MEni ne bo zneslo. Kašlam, šmrcam in kiham, tako da raje ostanem doma.

Objavljeno

MEni ne bo zneslo. Kašlam, šmrcam in kiham, tako da raje ostanem doma.

No, vsaj to mi je všeč, da ne krehamo samo po Kranjskem...Ajmomoštvotabletevritpahitrookrevanjeenakim :grrr Pa tak lepo vreme!

Objavljeno

Evo, ravno prispel domov! Nora cesta, v bistvu ovinkasta avtocesta! Vleklo se mi je do meje, kjer je bilo polno prometa, drekacev, zjahanih cest itd. Za mejo pa Amerika! Zal mi je blo samo, da misem imel za piknik sabo, perfekten dan! Ker se mi ni dalo nazaj prekmalu po nasih zjahanih sem se napotil proti Celovcu in se vmes premislil! Kam le? Ja, zelezna kaplja in jezersko! :) Ob jezeru na en snicel in caj in gasa nazaj! :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Bil prejšni teden s kolegom,pa naju je dež dobo mal pred vrhom,pol pa dol pa prot SG-ju na kafe.Mal se je zavleko tko da nazaj prot domu neurje,sreča ostala sva suha.

Objavljeno

Slučajno sem imel danes kamero vklopljeno in se je ujel nek prizor.

Zgleda, da nič resnega.

bscap0001.jpg

bscap0002.jpg

Objavljeno

Danes ob 15:30 bil na vrhu, prometa navzgor nobenega, navzdol en tovornjak in 2 avta. Lepa vožnja za zaključek sezone :OK: .

LP!

P.S.: Čisto na vrhu pri postojanki menjajo asfalt tako da je postavljen semafor in promet poteka izmenično!

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

Zadeva je prevozna, sicer je podobno kot v Tuniziji, le da je večja granulacija, sicer pa je suho (do nedelje, heh).

220320131426.jpg220320131428.jpg

220320131430.jpg220320131431.jpg

220320131435.jpg220320131437.jpg

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Kako je zdej gor? Temperature za vikend, kdo ve?

Objavljeno

Danes zjutraj malo cez 9 uro je bilo prav prijetno...le malenkost hladneje kot v dolini. Sama cesta je pa na zalost vedno slabsa z leti - vedno vec zalivk. Cez vikend bos mela gor fajn temperature.

Objavljeno

Iz Lavamunda gor je cesta 1a, na drugo stran je pa polno zalivk dobrsen del, potem pa s5 fenomenalno. Glede vremena in temperatur pa nc bat sej ni 3000 nm visine :-)

Objavljeno

Bil vceraj, zalivk na nekaterih delih res ogromno ampak prakticno nic ne drsijo. Se splaca it :-D.

Objavljeno

Bil vceraj, zalivk na nekaterih delih res ogromno ampak prakticno nic ne drsijo. Se splaca it :-D.

ja res jih je velko. zgleda da tut njih kriza baše.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Včeraj se je spet eden razbil s smeri Lavamünda. Upam, da ni bilo nič hudega.

Objavljeno

Se javi kakšen junak danes po kosilu ?

Objavljeno

Je bil kak pacient včeraj (v nedeljo) gor?

Jaz sem bil - nobene gužve -fina "hladnoča" okoli jezera pa polno kopalcev. 

Objavljeno

Je bil kak pacient včeraj (v nedeljo) gor?

Jaz sem bil - nobene gužve -fina "hladnoča" okoli jezera pa polno kopalcev

motoristov res ni bilo toliko, kot običajno, zato pa v desetih letih, kolikor se vozim po golici še nisem videl toliko ljudi na "plaži".

Objavljeno

Za vikend grem z avtodomom gor................ na hladen zrak

Objavljeno

je tam ob jezeru možno kaj za jest in pit dobit...kak bar al pa restavracija?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!