Kiri Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 Bi se znalo zgoditi...če prehlad mine. Napoved dobro kaže.
branko1 Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 V soboto bo vreme OK. Tako da...........................
branko1 Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 vse je odvisno od dogovora. mogoče bo še kaki interesent - štart pa itak iz Sobote
rookiee Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Am, jutri je prvic v planu, LJ, v Celju poberem "tovor" potem pa dalje, kje it, kje je najboljsa varijanta, po moznosti, da naredim krozno furo?
Kiri Objavljeno Oktober 6, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2012 vse je odvisno od dogovora. mogoče bo še kaki interesent - štart pa itak iz Sobote MEni ne bo zneslo. Kašlam, šmrcam in kiham, tako da raje ostanem doma.
brankom Objavljeno Oktober 6, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2012 MEni ne bo zneslo. Kašlam, šmrcam in kiham, tako da raje ostanem doma. No, vsaj to mi je všeč, da ne krehamo samo po Kranjskem...Ajmomoštvotabletevritpahitrookrevanjeenakim :grrr Pa tak lepo vreme!
rookiee Objavljeno Oktober 6, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2012 Evo, ravno prispel domov! Nora cesta, v bistvu ovinkasta avtocesta! Vleklo se mi je do meje, kjer je bilo polno prometa, drekacev, zjahanih cest itd. Za mejo pa Amerika! Zal mi je blo samo, da misem imel za piknik sabo, perfekten dan! Ker se mi ni dalo nazaj prekmalu po nasih zjahanih sem se napotil proti Celovcu in se vmes premislil! Kam le? Ja, zelezna kaplja in jezersko! Ob jezeru na en snicel in caj in gasa nazaj!
maty19 Objavljeno Oktober 19, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2012 Bil prejšni teden s kolegom,pa naju je dež dobo mal pred vrhom,pol pa dol pa prot SG-ju na kafe.Mal se je zavleko tko da nazaj prot domu neurje,sreča ostala sva suha.
rookiee Objavljeno Oktober 19, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2012 Jutri ponovno, komaj cakam Pa cez Jezersko nazaj
Snečer Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 Slučajno sem imel danes kamero vklopljeno in se je ujel nek prizor. Zgleda, da nič resnega.
miklavc Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Danes ob 15:30 bil na vrhu, prometa navzgor nobenega, navzdol en tovornjak in 2 avta. Lepa vožnja za zaključek sezone . LP! P.S.: Čisto na vrhu pri postojanki menjajo asfalt tako da je postavljen semafor in promet poteka izmenično!
Snečer Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Zadeva je prevozna, sicer je podobno kot v Tuniziji, le da je večja granulacija, sicer pa je suho (do nedelje, heh). Marjanček 1
BelaStrela Objavljeno Junij 14, 2013 Opozori Objavljeno Junij 14, 2013 Kako je zdej gor? Temperature za vikend, kdo ve?
vuk76 Objavljeno Junij 14, 2013 Opozori Objavljeno Junij 14, 2013 Danes zjutraj malo cez 9 uro je bilo prav prijetno...le malenkost hladneje kot v dolini. Sama cesta je pa na zalost vedno slabsa z leti - vedno vec zalivk. Cez vikend bos mela gor fajn temperature.
u-r-o-s Objavljeno Junij 14, 2013 Opozori Objavljeno Junij 14, 2013 Iz Lavamunda gor je cesta 1a, na drugo stran je pa polno zalivk dobrsen del, potem pa s5 fenomenalno. Glede vremena in temperatur pa nc bat sej ni 3000 nm visine :-)
Hudoba Objavljeno Junij 16, 2013 Opozori Objavljeno Junij 16, 2013 Bil vceraj, zalivk na nekaterih delih res ogromno ampak prakticno nic ne drsijo. Se splaca it :-D.
siks Objavljeno Junij 16, 2013 Opozori Objavljeno Junij 16, 2013 Bil vceraj, zalivk na nekaterih delih res ogromno ampak prakticno nic ne drsijo. Se splaca it :-D. ja res jih je velko. zgleda da tut njih kriza baše.
Kiri Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Včeraj se je spet eden razbil s smeri Lavamünda. Upam, da ni bilo nič hudega.
norc 16 Objavljeno Julij 21, 2013 Opozori Objavljeno Julij 21, 2013 Se javi kakšen junak danes po kosilu ?
branko1 Objavljeno Julij 29, 2013 Opozori Objavljeno Julij 29, 2013 Je bil kak pacient včeraj (v nedeljo) gor? Jaz sem bil - nobene gužve -fina "hladnoča" okoli jezera pa polno kopalcev.
siks Objavljeno Julij 29, 2013 Opozori Objavljeno Julij 29, 2013 Je bil kak pacient včeraj (v nedeljo) gor? Jaz sem bil - nobene gužve -fina "hladnoča" okoli jezera pa polno kopalcev motoristov res ni bilo toliko, kot običajno, zato pa v desetih letih, kolikor se vozim po golici še nisem videl toliko ljudi na "plaži".
branko1 Objavljeno Julij 29, 2013 Opozori Objavljeno Julij 29, 2013 Za vikend grem z avtodomom gor................ na hladen zrak
Rokxy Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 je tam ob jezeru možno kaj za jest in pit dobit...kak bar al pa restavracija?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se