vuk76 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 koliko eur pa bi plačal če bi ga dobili v slo ? Pojma nimam...na omejitev 100 km/h ga je zmeril z 129 km/h. Saj drgač ni panike,če zavestno občasno kršiš predpise se zna zgodit,da kdaj pač plačaš kakšno kazen. No kolega je najbolj to razjezilo,ker je spodaj v Lavamundu oz. na začetku vzpona stal policaj in je ves čas blendal in opozarjal, potem pa sam padel v zasedo.
yamaha Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 na omejitev 100 km/h ga je zmeril z 129 km/h Kaj ni omejitev 90 km/h, če ne celo 80 km/h?? :hmm: če me spomin ne vara :hmm: jap jo je pa poceni odnesu, poceni....pr men je blo velik huje.....
Erik Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 mater letos še sploh nisem bil gor....uf uf pa tak ja fajn gor a bi šel kdo ta teden med tednom gor :rolleyes:
vuk76 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Kaj ni omejitev 90 km/h, če ne celo 80 km/h?? :hmm: če me spomin ne vara :hmm: jap jo je pa poceni odnesu, poceni....pr men je blo velik huje..... Stric policist mu je povedal,da je omejitev 100.
xr800 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) Naj ostane pr blendanju kadar je radar, pri srečanju pa poskusi dvignit roko, saj ni tako težko :mellow: V primerjavi z SLO, so v Aut več kot znosni.....Zna pa se zakomplicirat, če je nekdo extrem in pelje na Golici 198 km/h....... :whistle: :evilgrin: :naughty: Glede tablic pa, ne se čudit, saj so kar pri nekaj racerjih odkrili dvižne nosilce, zato pa gledajo, saj niso butasti.... :trance_33_sleep: Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil xr800
xr800 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 35 ojrov je taka popularna cifra na Golici (za tiste, ki jih dobij, da vozijo malo hitreje).... :naughty:
Marjanček Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 glede blendanja pa: pjebi blendajte, če vidite policijo blendajte, nikol ne veš kdaj boš sam rabo opozorilo! men je na golici že večkrat prišlo prav, zato tut sam vedno blendam! včeraj nisem vido radarja! lp6 tudi js ga nisem videl, zgleda da sem bil prehiter, da bi ga!!! :lol1:
Gionni Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Kaj ni omejitev 90 km/h, če ne celo 80 km/h?? :hmm: če me spomin ne vara :hmm: jap jo je pa poceni odnesu, poceni....pr men je blo velik huje..... A ni v Avstriji povsod na navadnih cestah omejitev 100km/h? Pri nas je 90... :hmm:
Marjanček Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 A ni v Avstriji povsod na navadnih cestah omejitev 100km/h? Pri nas je 90... :hmm: Iz smeri dravograda je omejitev 70km/h , ker imaš takoj na začetku znak z dopolnilno tablo v dolžini 7 km (I think) :krneki:
KeC Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Jap ampak samo za enosledna vozila, tovornjaki lahko še vedno vozijo 100km/h :whistle:
KeC Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Veliko bolje kot left ... :whistle: preverjeno.
xr800 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) Veliko bolje kot left ... :whistle: preverjeno. A greva malo besede okrog obračat?? :naughty: :whistle: Vidiš meni pa leži bolj left?? :worship: Kaj pa zdaj? :trance_33_sleep: Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil xr800
xr800 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Raje besede kot motorje :D Right...... :lol1:
KeC Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 :OK: Nč bo treba it kmal pogledat kej gor.
xr800 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Avgusta mogoče......Julij je za morje.... :yea1:
bna Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 vsi ki hodite na golico skozi dravograd 1 km pred mp vič je na levi strani ob dravi clubhause od heaven devils priporočam postanek poceni pijača in vedno dobra moto družba . to sem objavil za tiste ki se vozijo mimo in samo debelo gledajo ko vidijo tam parkirane motorje in nevedo zakaj se gre .
Gionni Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Iz smeri dravograda je omejitev 70km/h , ker imaš takoj na začetku znak z dopolnilno tablo v dolžini 7 km (I think) :krneki: Tok na pamet omejitev resda ne poznam, ker nisem tolko tam :lol: Mislil sem tako na splošno, koliko je omejitev v Avstriji na navadni lokalni cesti, kjer ni posebej označe omejitve s prometnim znakom. Je 100, ne? :doze:
vuk76 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Tok na pamet omejitev resda ne poznam, ker nisem tolko tam :lol: Mislil sem tako na splošno, koliko je omejitev v Avstriji na navadni lokalni cesti, kjer ni posebej označe omejitve s prometnim znakom. Je 100, ne? :doze: Jp, je 100.
motoristek Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Jap ampak samo za enosledna vozila, tovornjaki lahko še vedno vozijo 100km/h :whistle: saj jaz vozim tovornjak... :lol1:
Ice Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Kaj ni omejitev 90 km/h, če ne celo 80 km/h?? :hmm: če me spomin ne vara :hmm: jap jo je pa poceni odnesu, poceni....pr men je blo velik huje..... Stric policist mu je povedal,da je omejitev 100. A ni v Avstriji povsod na navadnih cestah omejitev 100km/h? Pri nas je 90... :hmm: Iz smeri dravograda je omejitev 70km/h , ker imaš takoj na začetku znak z dopolnilno tablo v dolžini 7 km (I think) :krneki: Jap ampak samo za enosledna vozila, tovornjaki lahko še vedno vozijo 100km/h :whistle: da ne boste predolgo debatirali: na KOROSKI strani je omejitev za enosledna vozila 70 km/h, na STAJERSKI strani 100 km/h. za vecsledna vozila je omejitev 100 km/h na obeh straneh. vzrok/izgovor: stevilne nesrece z in mrtvi motorist v zadnjih desetletjih na tej relaciji. stajerska ni hotela potegniti s korosko (enakopravnost itd.) in upam, da ji ne boste dali razloga za tako pocetje (razni nizkoleteci bucmani a la dvojica z 192 km/h v naselju pri omejitvi 70).
Marjanček Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Kakšne imate kaj izkušnje s policisti na tej relaciji?? Včeraj popoldan so nam(slovencem) zasegli kar dva motorja, prvega ker ni imel dovolj denarja( :krneki: ), drugega ker je imel namontiran VINGS izpuh, pa kao naj ne bil TUV?? :?
bu5a Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Sm bil danes gor,pa ni bilo nobenih problemov s policaji. :OK:
motofrik Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 vsi ki hodite na golico skozi dravograd 1 km pred mp vič je na levi strani ob dravi clubhause od heaven devils priporočam postanek poceni pijača in vedno dobra moto družba .to sem objavil za tiste ki se vozijo mimo in samo debelo gledajo ko vidijo tam parkirane motorje in nevedo zakaj se gre . Je to bivši ''Bistro ob Dravi''?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se