digg Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Evo, včeraj sem prvič :headbang: prevozil Golico, pa čeprav sem zlo v bližini doma. Kaj naj rečem, cesta :worship: . Sem pa šel v smeri hitrejši- počasnejši del, kmalu probam obratno.
Frips Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Kakšne imate kaj izkušnje s policisti na tej relaciji?? Včeraj popoldan so nam(slovencem) zasegli kar dva motorja, prvega ker ni imel dovolj denarja( :krneki: ), ? :hmm: A ste se kaj pametne delal?
Marjanček Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) nič pametni,samo malo prehiter je bil(176km/h)!! Sem naknadno izvedel? :headbang: :headbang: :evilgrin: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil Marjanček
siks Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Kakšne imate kaj izkušnje s policisti na tej relaciji?? Včeraj popoldan so nam(slovencem) zasegli kar dva motorja, prvega ker ni imel dovolj denarja( :krneki: ), drugega ker je imel namontiran VINGS izpuh, pa kao naj ne bil TUV?? :? a si bil zraven, ko so mu "zaradi wingsa" vzeli motor!? dvomim, da samo zaradi tega! :naughty: :closedeyes: lp6
Ice Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Včeraj popoldan so nam(slovencem) zasegli kar dva motorja, prvega ker ni imel dovolj denarja( :krneki: ), drugega ker je imel namontiran VINGS izpuh, pa kao naj ne bil TUV?? :? nič pametni,samo malo prehiter je bil(176km/h)!! ce ni imel dovolj denarja za placanje kazni ("malo prehiter" pri 176 kjer max velja 100, ce ne 70; ta je dobra :lol1: ) mu lahko organ zacasno odvzame drugo vrednoto, katero dobi nazaj, ko poravna kazen (t.i. sicherheitsleistung; sem ze pisal o tem). noben wings (kolikor vem) nima homologacije in je po EU zakonodaji ilegalen za cestno uporabo. kaj tukaj ni jasno ? (tudi sam nisem cisto "legalen"; moj zavesten riziko, moja odlocitev, moja kazen v najslabsem primeru.)
brankom Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Poziv Kranjčanom in okolici! V kolikor se namenja ta teden v soboto 14tm proti Golici, se mi javi! V primeru lepega vremena, moped Kawl ER6N, vožnja LS. Čakajoč .... pa srečno ostalim! :yea1:
the JACK Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 No bil sem v soboto prvič na golici in to z ženinim tdm, mater je fini ausvalt :worship: , še pridem ziher, žal pa nisem mogel še k heavens devils zbor, ker me je kupec preganjal naj mu čimprej pripeljem motor, sm pa žgal do konca, ni bilo nobenga policaja na spregled, sm kr malo potolažen ker sem odpelal tako lepo furo in to še s poslednjo tdm k smo jo imeli doma, res mate na štajerskem lepo ! :worship: :yea1:
Gionni Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Kakšna Štajerska?!! Koroška je tk lepa!! :)
siks Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Kakšna Štajerska?!! Koroška je tk lepa!! :) :yes:
motoristek Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Kakšna Štajerska?!! Koroška je tk lepa!! :) prišel je iz Štajerske strani.... :yea1: mater me matra, da bi danes skočo na njo... :winkiss:
KeC Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Ti kr naskoči :naughty: Sam čimprej, popoldan naj bi bila vlažna. :whistle:
Marjanček Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Kakšna Štajerska?!! Koroška je tk lepa!! :) Nartalepša! :photo:
KeC Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 (popravljeno) Al? :whistle: Ma men je Korošica še vedno lepa od Koroške. :whistle: Popravljeno Julij 11, 2007. Popravil KeC
motoristek Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Ti kr naskoči :naughty: Sam čimprej, popoldan naj bi bila vlažna. :whistle: Bil na The cesti s kosilnico v roki in je že malo vlažilo... :yea1:
the JACK Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Se opravičujem vsem Korošcem za neljubo napačo, ma je blo tolk lepo da sem brezglave bleknu, še enkrat mate daleč naookrog najlepšo traso za vozit ! :worship: Lep pozdrav in srečno se vozite !
TomazC Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Ko sem se vceraj peljal na Golico, je bila ob cesti ekipa s kamero in enim velikim mikrofonom. Me prav zanima, kaj so merili. Bilo je na zacetku, kmalu po prvem klancu iz Lawamunda. Ceprav sem voznjo zelo upocasnil, ampak moj motorcek v klanc ni prav tiho... Kdo kaj ve o tem?
siks Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 (popravljeno) bil včeraj in danes na gori! danes špica! :rolleyes: na vrhu pri bencinski je prijatelj žandar šraufal tipa iz kungote: mi je reko, da je prehitevo v križišču in na 70 prileto 94, plačal 70 ojrotov! mene je pa prepričeval,da je moj ror viiiieeeel zu laut! sam sma se pol prijatlsko zmenla! fajn je blo! pa zxrja sem slučajno spoznal! cool! lp6 Popravljeno Julij 29, 2007. Popravil siks
brankom Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 No sem rekel, da jo bom ponovil. Včeraj opoldne! Ne bo zadnja ponovitev letos! Nazaj pa po bob cesti čez Jezersko v Kranj! NEPONOVLJIVO (beri: ponovi še parkrat letos...)! Brez Provide in ostalih pritiklin. Srečno :evilgrin:
xr800 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Včeraj med 17.00 in 17.15 pred rondojem v Eibiswaldu 2 slovenska para in en na črnem Z-ju (SG reg. tablice) imeli opravka z Gandarmerie. Ste se spajsali, al ne? :naughty: :whistle:
Marjanček Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) a gre kadu v sredo gor? okrog 15h? :krneki: Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil Marjanček
Ice Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 ..... Gandarmerie...... nix mehr........ samo se polizei. :)
xr800 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 nix mehr........ samo se polizei. :) uuuppps, no dobro te, te polizei..... :trance_33_sleep:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se