Skoči na vsebino

... ta vikend nad Krvavcem...


bLuZoNdEr

Priporočene objave

...ta vikend (21.5., 22.5.) se bo v Gradu pri Cerkljah (pod Krvavcem) odvijal jadralno-padalski piknik, kuhal se bo golaž in možno bo leteti v tandemu (cena bo mislim da nekje okoli 9k SIT), tisti z malo manj poguma pa boste lahko uživali ob pogledu na veliko število jadralnih padal, ki se jih bo kar trlo nad Krvavcem in okolico (hint: mislim da se obeta tudi akrobatski program)...če pa se boste peljali po cesti navzgor do koder seže asfalt pa boste lahko opazovali padalce ki bodo ob pobočju leteli le nekaj metrov stran od vas in zraven srkali pivce :beer1: (na vrhu je namreč kmečki turicem)...

Torej če se boste na sobotno furo odpravili recimo čez Jezersko se lahko oglasite še pod Krvavcem, če ne drugega na golaž in pir :OK: (tisti pogumnejši in letenja željni pa, ponavljam, boste lahko poleteli v tandemu - letelo se bo cel dan do večera oz. dokler bodo ugodne vremenske razmere).

LP

P.S.:

kraj dogajanja bo na travniku, tja pa se pride tako, da pred pizzerijo Tonač oz. na prvem možnem odcepu za pizzerijo Pod Jenkovo lipo zavijete desno in samo naravnost (vse je asfaltirano).

Popravljeno . Popravil bLuZoNdEr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

spet plankton v zraku :doze: :glare: se hecam (tko pravjo letalci padalcem in zmajarjem) :lol1:

vreme pa bo prou padalcem naklonjeno :OK: pa nam motoristom tudi :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:kva2:

A lahko se kaka informacija? Organizator je Andromeda? Cena (9000SIT za skok je sigurna??) Pa tud sigurno da bojo tandemski skoki za vse zeljne adrenalina?? :kva2: Namrec ker sem financno, casovno in vse skupi bolj na dnu ne bi rada vseeno prsla gor pa da bi bil skok ne vem... 20000SIT :cry:

No uglavnem mocno se zahvaljujem se za kako informacijo! :D

Hvala! :)

lp, devilish

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)

Ja za tvojga organizatorja prvič slišim, drugače je to " Zaletov dan" ( Za.let je jadralnopadalski klub iz Komende in oni organizirajo piknik)

Baje da bo v dopoldanskem času (tja do 12h) potekalo tekmovanje v točnosti pristajanja, potem pa bo prosto letenje (naj bi bilo tudi nekaj akrobatskih vložkov), preizkus nekaterih padal, itak da bojo tandemi, ker je fantom v interes čim več ljudi pelat in kej zaslužit, organizirani bodo prevozi na vzletišče, baje bo sekala muzika, postavljen je šank in kuhal se bo golaž! Cena za tandem je 99% ker mi jo je danes povedal el president od kluba ki to organizira, ker pa si motosvetovka in ker praviš da si finančno boj slabo stoječa, me v primeru da prideš pokliči (031/513846 - Davor) in dobiš pijačo na moj račun (če boš pa letela se bomo pa zmenil da bomo šli istočasno pa te še pofotkam in posnamem v zraku med letom, da boš mela za spomin) ... naj še povem da s samo organizacijo nimam nič in le posredujem informacije, ki sem jih danes zvedel.

P.S.: da nisi ti to slučajno zamešala s skoki iz aviona (kajti cena, ki si jo navedla velja za skoke iz aviona) -> tu gre za jadralno padalstvo, se pravi za POLETE in ne skoke (zalavfaš po hribu dol in nato jadraš na vzgonskem vetru ali termiki).

Popravljeno . Popravil bLuZoNdEr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)

Evo copy-paste iz padalskega foruma:

Kot kaže bo v soboto 21.05. čudovito vreme zato DAN ZA LET bo.

Program:

- 9h-12h prijeteljska pika tekma

- akro vložki, tandemski poleti...

- 12h----------> preleti

- 18h----------> ŽUR DO JUTRANJIH UR

- 19h base jump

- pa še kej

Zastopnike PG opreme vabimo da se nam pridružijo v čim večjem številu in predstavijo novosti.

Še enkrat vabljeni vsi ki bi se radi imeli fajn.

PS: za prevoz domov in ta PLAVE ni potrebno skrbeti ker bo na pristanku možnost kampiranja.

lp, JPK ZA-LET

By Janez Skok (jpkzalet) on petek, 06. maj, 2005 - 12:01: Edit

JPK ZA-LET Komenda

VABI NA 3. JADRALNO PADALSKO PRIREDITEV DAN ZA-LET

Datum: sobota 21 maj 2005

Vzletišče: Ambrož

Pristajalni in prireditveni prostor: uradni pristajalni prostor v vasi Grad

PROGRAM:

- prijateljska pika tekma

- žur do jutranjih ur

Na prireditvi bo predstavitev padalske opreme slovenskih in tujih proizvajalcev, sejem rabljene opreme, organizirani bodo tandemski poleti, med tekmama pa nastop acro skupin. Za prevoz na start, pijačo in jedačo bo poskrbljeno. Vljudno vabljeni vsi navdušenci jadralnega padalstva!

Več informacij bo objavljeni nekaj dni pred prireditvijo.

lp, JPK ZA-LET

Pa še slike od lani: TUKAJ

Popravljeno . Popravil bLuZoNdEr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:( sm bla prepricana da gre za tandemske skoke z letala... moja dolgoletna zelja namrec... in za 9000 bi pes prsla tja ce bi blo treba! :) omenu si, da je cena k sm jo navedla - 20000 - za skok z letala... A poznas kak klub kjer skok z letala tolko stane???? Ker jst namrec se nism slisala za ceno izpod 32000 SIT... :cry: Zato se mi je pa utrgalo ko sm un post vidla...

Sej ne da ne bi probala jadralnega padalstva... sam ko je dnar problem, pol rajsi cakam na kako dobro priliko za tisto kar si vec cajta zelim... - skok z letala! :)

no lp, se pa vidmo kdaj na kakem takem mitingu, ce bom bolj pr dnarju in casu... :) ce ne druzga bom prsla vsaj mimo pogledat kako zgleda zadeva...

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ja, ne vem čist če je 20.000 (možno da je tudi več .... je pa tudi odvisno iz kake višine ) ampak vem da je dost dražje od jadralnega :blush:

.... lahko pa prašaš pri

Kimfly d.o.o.

Pot na Črno 28

1217 Vodice

Slovenija tel./fax: 01 8323 086

GSM: 041 677 595

email: kimfly@siol.net

g. Marinčič Sandi

...

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letališče Moškanjci pri ptuju....

22 k za tandem....višina pa miiičken več od 3000m.

Vsaj tako je bilo lani, približno istega cajta...

:kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ja, ne vem čist če je 20.000 (možno da je tudi več .... je pa tudi odvisno iz kake višine ) ampak vem da je dost dražje od jadralnega  :blush:

.... lahko pa prašaš pri

Kimfly d.o.o.

Pot na Črno 28

1217 Vodice

Slovenija tel./fax: 01 8323 086

GSM: 041 677 595

email: kimfly@siol.net

g. Marinčič Sandi

...

LP

aja, pa še to....

cena padalsega tečaja pa znaša 25k....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To sm ze zvedla enkrat, da pogosto pride cena tecaja celo cenejsa kot tandem, s tem da mas pr tecaju celo vec skokov... ma ne vem, ne poznam podrobnosti...

Problem je v tem da sm s Postojne in ne poznam nobenega kluba v blizini, ki bi se s temi zadevami ukvarju... tle okrog je zelo veliko jadralnega padalstva, za skoke z letala pa nism slisala... in pol tecaj delat na drugem koncu slovenije je malo zafrknjeno... pa brez avta pa to...

Nc, ce kdo slucajno ve za kak klub al te zadeve na primorskem, se priporocam za info, ce ne se bom pa probala kej sama pozanimat tle okrog :) k neki aeroklubi tudi vem da so, ce majo mogoce za zravn tud to v ponudbi...

@Kavva: Bi te prasala kako je blo, pa ne bom, k bom sla pohistvo v sobi prodajat za to, da grem v isti minuti kot preberem post skakat... :kva2: Tko da :xx:

No lp!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!