Ice Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 ker me je ze nekaj ljudi iz LJ s foruma pobaralo, da bi rabili dolocene zadeve iz AUT bi prelagal, da se povezete in enkratno skupaj nakazete denar in vam preko MB krozka ali podobno spravimo to v LJ. vam posljem PM. predvidoma grem enkrat ta teden vsaj do sl. bistrice, tako da bi lahko stvari pripeljal dol. ce bi se kdo kaj rad PM ali naj se tukaj zjasni.
Pervy Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 a kettenšprej pa čistilo od luisa (velka kanta) gre? :?
Ice Objavljeno Maj 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 yep. keri sprej in kero cistilo tocno. samo da te ne bom potem po pol slovenije iskal.
Thundercat Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 ja...jst bi rabu: http://www.louis.de/?partner=katpdf&topic=...&artnr=10005412 sam moraš povedat kako ti denar pošlem pa to....evri, tolars....davek na obrabo gume... :hmm:
Alla Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 Alla gre dans na banko plačat. :rolleyes: (pessežeskrivapokotihpress) Alla B)
Ice Objavljeno Maj 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 ja...jst bi rabu: http://www.louis.de/?partner=katpdf&topic=...&artnr=10005412 sam moraš povedat kako ti denar pošlem pa to....evri, tolars....davek na obrabo gume... :hmm: ← .....da se povezete in enkratno skupaj nakazete denar.... € only.
Ice Objavljeno Maj 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 a kettenšprej pa čistilo od luisa (velka kanta) gre? :? ← cistilo 10 l kanister: € 25,81. kettensprey od € 4,60 dalje. ja...jst bi rabu: http://www.louis.de/?partner=katpdf&topic=...&artnr=10005412 sam moraš povedat kako ti denar pošlem pa to....evri, tolars....davek na obrabo gume... :hmm: ← nimajo na zalogi. ce narocim bo najprej v ponedeljek v graz-u. BTW cene so malenkost visje kot v nemskem katalogu, ker je DDV v AUT 20% in ne 16%, tako kot v D.
Pervy Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 cistilo 10 l kanister: € 25,81. kettensprey od € 4,60 dalje. cool, ena ona doza v velikosti WD-ja bo OK. kam nakažem/dostavim keš?
Thundercat Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 nimajo na zalogi. ce narocim bo najprej v ponedeljek v graz-u. ← ah ni treba...bom verjetno sam skočil en dan gor, da vidim to čudo....a mogoče poznaš mail od graz louisa... :hmm:
Jure Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 jst bi pa od Louisa v Villachu rabu mail, će mogoč veš..
Pravokotar Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Yst bi pa rabu cifro od Karin. :) Graz - Umgebung. Nazadne sm jo vidu v Poreču leta... :hmm: ... :blink: Mah, pozabi... :krneki:
Alla Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Ledenko, jaz sem svoje naredila. Poteza je na tebi. :rolleyes: Alla B)
Ice Objavljeno Maj 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 stvari (alla, cyc, pervy) so v MB. pervy, zadolzen si za prevzem in nadaljni transport. cifro od lady imas, poklici.
Pervy Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 stvari (alla, cyc, pervy) so v MB. pervy, zadolzen si za prevzem in nadaljni transport. cifro od lady imas, poklici. ← je že doma v garaži, edino mi ni jasno kaj naj počnem z allinim domina usnje kompletom in cyc-ovimi kantami sarina :hmm:
Špilferderber Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 je že doma v garaži, edino mi ni jasno kaj naj počnem z allinim domina usnje kompletom in cyc-ovimi kantami sarina :hmm: ← ehm, boljše da ne veš, kaj se dela s temi stvarmi.. :lol1: da se ne bi kakšna nadaljnja perverznost razrasla po forumu...
Alla Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Ja, Pervy, da ti ne veš, kaj se s tem počne?! Ja, bova sprobala, a ne .... :rolleyes: :naughty: Alla O:-)
Pervy Objavljeno Maj 29, 2005 Opozori Objavljeno Maj 29, 2005 Ja, Pervy, da ti ne veš, kaj se s tem počne?! Ja, bova sprobala, a ne .... :rolleyes: :naughty: Alla O:-) ← he he pol pa še dobro da je Ice meni kettensprej pa kanto čistila prinesel :grim :devil: .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se