ReNcHeK Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Tako....imam en velik problem Imam Malaguti Firefoxa in pri speljevanju mi skuter nikamor ne potegne...začne speljevati pri nekje 6000 obratih in nima moči, ko pa se zažene pa potegne ko šus... Naredo sem skoraj vse....nova športno kuplongo, boben pri kuplongi, valjčki....4,5g, 6g in 8,4g in nič ne pomaga...probal sem se voziti z samo treni valčki pa tudi nič ne pomaga razen tega da je bil končna hitrost nelje 30km/h, obrati pa na 10 000, pač kolko gre :D Prosim za pomoč, čeprav pa sumim oni.......mislim da je korektor navora pa me zanima kolko stane, če kdo ve! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Federce na sklopki si že menjal? Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ReNcHeK Objavljeno Maj 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2005 (popravljeno) Federce na sklopki si že menjal? Crownless ← Če je nova šprotna kuplonga, te so že ferecre dovolj trde.no vsaj mislim da je šprtna samo je pa doooooooooooooooooosssssssstiiiiiiiiii lažja od original..samo zdi se mi da se nekaj riblje tak pri kuplongi.....samo mi ni jasno kaj Popravljeno Maj 23, 2005. Popravil ReNcHeK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 probaj drug jermen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ReNcHeK Objavljeno Maj 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2005 probaj drug jermen. ← Tudi to sem že menjal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se