klimbra Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Pes, ki laja ne grize! :devil: ← Ampak.....strastno liže!!!!! .)
ixs Objavljeno Oktober 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 No a bo kak čarovnik in čarovnica, ali ne??? :? Po pravici povedano, že komej čakam ta žur!!!! :OK: ← Ti! :devil: A se še kdo tako javi kot Pimpi zgoraj brez Limpi!?!?! :D
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Ti! :devil: A se še kdo tako javi kot Pimpi zgoraj brez Limpi!?!?! :D ← :eek: I bag your pardon!!!! :eek: I don't think so Yogi!!!! :nono: Zgoraj brez! A te spet razganja al kaj???? :naughty:
klimbra Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Ti! :devil: A se še kdo tako javi kot Pimpi zgoraj brez Limpi!?!?! :D ← Tooooooooooooooooooooooooooo Pimpi......zgoraj brez >Limpi............................. Gremo prepričat še kako tekmovalko......sam ob taki konkurenci, bo to naravnost sizifovo delo.......ampak, probat ni greh!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: BTW......kdor pogosto seksa......se za žulje ne meni!!!!
kekec III Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 V ponedeljek 31.10 se obeta žur ob Noči čarovnic oz. Halloween. Še enkart vabljeni. Obeta se odličen Chilli ala Firestarter, najboljše kuhano vino v Krškem, Prvenstvo Alpe Adria v zabijanju žebljev, Vsekmečko tekmovanje v Borbi rok,...... Možnost je tudi nočitve ampak na neogrevanem podstrešju za kar je dobro biti opremljen s kakšnim turbomaksimusom, armafleksom oz. kakšno drugo, ustrezno podlogo ter toplo, toplo spalno vrečo. Za ustrezen promil alkohola v krvi pa bo poskrbljeno na samem kraju dogajanja! "Najboljšo" čarovnico bomo ustrezno nagradili! Nagrada: duvat polen, 1 l bencina in prižgana škatlica vžigalic! :ninja: ← ..pridem...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 ..pridem... ← :yea1: JAZ TUDI!!!!!! :010 :010 :010
Brihta Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 (popravljeno) Jst pa mogoce. Grem za vikend v skocjan, pa ce bo vreme bom mal motorinota zaverglal :kva2:, pa pribrzel v Krsko :D Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil Brihta
ixs Objavljeno Oktober 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Obeta se lepo vreme, igre, kuhano vino, chilli(mljam) in hladni pir.... :D Po domače povedano "nebesa"! :D
Brihta Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Obeta se lepo vreme, igre, kuhano vino, chilli(mljam) in hladni pir.... :D Po domače povedano "nebesa"! :D ← zgoraj brez brhka dekleta tudi :?
ixs Objavljeno Oktober 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Po določeni količini kuhanega vina, piva, whiskeya,......vsekakor! Kot vedno! :D
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Po določeni količini kuhanega vina, piva, whiskeya,......vsekakor! Kot vedno! :D ← BAKING POWDER????? :eek:
Einherjar Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 BAKING POWDER????? :eek: ← Sej se ne rabis tako hitro javit... je pa seveda to zelo pohvalno.
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Sej se ne rabis tako hitro javit... je pa seveda to zelo pohvalno. ← :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK:
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Obeta se lepo vreme, ← ....potrdil mi je to tudi Rajzinger,tako da lahko pridete tudi z motorji
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 (popravljeno) Javit??? kdo se javlja???? :doze: :hmm: :blink: Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil Pimpi limpi
Ervina Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Fajn je bilo. Tako kot vedno. :D
semamiz Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 :OK: Prišli , videli in uživali ... :yea2: Šankplats... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Pimpi limpi Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Jutro! No žur je bil fenomenalen, ma pa zanima kaj se je še kaj dogajalo potem ko sem jaz šla! Pa lohka bi kake fotke dali gor, ane!!! :unsure:
SiR Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Jutro! No žur je bil fenomenalen, ma pa zanima kaj se je še kaj dogajalo potem ko sem jaz šla! Pa lohka bi kake fotke dali gor, ane!!! :unsure: pol se je šele začelo! :P
Einherjar Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Bojim se pa da je Icy narobe razumel in misli, da so vse fotke posnete zdaj samo zanj :)
Pimpi limpi Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Bojim se pa da je Icy narobe razumel in misli, da so vse fotke posnete zdaj samo zanj :) ICY You there?????? :huh: :hmm:
ixs Objavljeno November 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2005 JA folk je bil pr ns do 04:30.......ufff.......
Kruse Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 (popravljeno) ..pridem... En dobr stos slisal (vsaj za tako zgodnjo uro): "....ovdje bojna ladja Mali kekec....." etc. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Je bila kopija enega drugega stosa. Ampak vsaj Kekec je bil dol ;) Popravljeno November 3, 2005. Popravil Kruse
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se